eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Thailand (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet udefra Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Reception Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Have Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Lobby Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet udefra
Område: Chang Moi Antal værelser: 135
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 2120 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
7,5
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,4
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (2120)
Sorter efter:
Jens F. Rejsende alene Denmark, 19. november 2014
Slidt hotel

Beliggenhed, værelsesstørrelse, unvalg at tv-kanaler
5,7
Værelset, og hotellet generelt er meget slidt. Udefra fremstår hotellet pænt og næsten majestætisk, men det trænger til en meget kærlig hånd. Rengøringspersonalet er ikke særligt grundige. Front desk personale er ok. Internettet virker, men er langsomt. Mit værelse havde udsigt til baggården til en værktøjsbutik, der testede alt fra slagboremaskiner til motorsave nærmest fra morgen til aften. en støjende affære. Beliggenheden er ok, der er en 7-eleven lige ved siden af, og kun to minutters gang til den gamle by.
Sos D. Par Denmark, 11. august 2013
Fint til pengene

Rent, pænt og billigt
6
Vi havde 3 fine dage på dette hotel, der er et lille stykke ind til byen, men man tager bare en tuktuk. Et stort minus ved dette hotel er, at man skal hen på deres andet hotel og spise morgenmad...!
Jonny L. Familie med små børn Denmark, 16. januar 2012
Simpelt hotel

Hotellet er rent og personalet flinke.
5,7
Udemærkede værelser, der har det fornødne. Vi skulle have en ekstra opredning, det blev en madras på gulvet. Det bar præg af, at være slidt. Der var morgenbuffet, primært m. Thairetter. Toastbrød, frugt, spejlæg. Den var ikke noget særligt og i det hele taget ikke et særlig hyggeligt rum at spise i. For et par 100 B mere kan man få et værelse på deres søster hotel, Peninsula, de penge er rigtig godt givet ud også i forhold til maden. Fitnessrummet man kan benytte er ret sølle. Kondi cykler og cross trainer er uden strøm og løbebåndet er noget slidt og slingrende i selve båndet. Der er et lille tårn med forskellige vægte. Vælg det ikke pga. Fitness muligheden.
Christopher B. Par Australia, 5. april 2015
Big, Clean Hotel. Well Located.

Comfortable rooms, great location, decent price
7,7
Royal Panerai is an all-round decent place to stay in Chiang Mai. The rooms are comfortable, the price is usually decent and the Hotel is well located right at the North-Eastern corner of the Old City. This place make is easy to get to Muang Mai Market, Thapae Gate, The Old City etc... whilst not being in a noisy, party area.
Khong K. Par Malaysia, 29. marts 2015
good location.

location.
5,3
Somkiat K. Rejsende alene Thailand, 29. marts 2015
good location, quiet, cheap

good location, quiet, cheap
7,3
Eleonore M. Par Switzerland, 16. marts 2015
Perfect for some days in Chiang Mai

Easy, cheap, clean
8
We liked it, because the price was fair and we had a huge room. Furniture was good, unfortunately I forgot my special pillow there and nobody found it. I'll not get it back and that is a pitty for me!
Chuengamon H. Rejsende alene Thailand, 12. marts 2015
Cheap and comfy

Cheap and comfy
8,7
Julius T. Familie med små børn Australia, 8. marts 2015
Very nice hotel.

It's very nice, clean and good service.
8,7
We enjoyed our stay here. The hotel is not so new but is nice and clean on the surface. It comes with a verandah which doubles as a little sunroom where you can hang and dry clothes. It's also has a sink where you can do some washing. It has a hair dryer which is handy. Staffs and service are very nice and helpful. I book through Agoda.com, it gave me a very good price, value for money.
Chuengamon H. Rejsende alene Thailand, 4. marts 2015
Cheap and comfy

Cheap, comfy and quite
8,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet udefraRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - ReceptionRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - HaveRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - LobbyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - Royal Panerai Hotel Chiangmai, Chiang Mai

AS-AGWEB-3A07