Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Thailand

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 2282 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
7,5
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,4
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (2282)
Sortér efter:
Jens F. Rejsende alene Denmark, 19. november 2014
Slidt hotel

Beliggenhed, værelsesstørrelse, unvalg at tv-kanaler
5,7
Værelset, og hotellet generelt er meget slidt. Udefra fremstår hotellet pænt og næsten majestætisk, men det trænger til en meget kærlig hånd. Rengøringspersonalet er ikke særligt grundige. Front desk personale er ok. Internettet virker, men er langsomt. Mit værelse havde udsigt til baggården til en værktøjsbutik, der testede alt fra slagboremaskiner til motorsave nærmest fra morgen til aften. en støjende affære. Beliggenheden er ok, der er en 7-eleven lige ved siden af, og kun to minutters gang til den gamle by.
Indberet denne anmeldelse
Sos D. Par Denmark, 11. august 2013
Fint til pengene

Rent, pænt og billigt
6
Vi havde 3 fine dage på dette hotel, der er et lille stykke ind til byen, men man tager bare en tuktuk. Et stort minus ved dette hotel er, at man skal hen på deres andet hotel og spise morgenmad...!
Indberet denne anmeldelse
Jonny L. Familie med små børn Denmark, 16. januar 2012
Simpelt hotel

Hotellet er rent og personalet flinke.
5,7
Udemærkede værelser, der har det fornødne. Vi skulle have en ekstra opredning, det blev en madras på gulvet. Det bar præg af, at være slidt. Der var morgenbuffet, primært m. Thairetter. Toastbrød, frugt, spejlæg. Den var ikke noget særligt og i det hele taget ikke et særlig hyggeligt rum at spise i. For et par 100 B mere kan man få et værelse på deres søster hotel, Peninsula, de penge er rigtig godt givet ud også i forhold til maden. Fitnessrummet man kan benytte er ret sølle. Kondi cykler og cross trainer er uden strøm og løbebåndet er noget slidt og slingrende i selve båndet. Der er et lille tårn med forskellige vægte. Vælg det ikke pga. Fitness muligheden.
Indberet denne anmeldelse
Jiaer Y. Rejsende alene China, 1. februar 2016
Awful
3,3
The facilities in hotel are really out of date and looks really dirty. I found that there was no hot water available at midnight, which made me unsatisfied. The sound insulation was awful as well, I even heard some strange noise. I've booked 3 nights at this hotel but I checked out after staying there for 1 night and changed another better residence.
Indberet denne anmeldelse
Suresh S. Familie med ældre børn Malaysia, 22. januar 2016
Review on hotel

Wifi connection
6,3
Not great. But i feel the hotel can further improve their basic room facility such as providing the water boiler. Thank You
Indberet denne anmeldelse
Maxim K. Par Russia, 14. januar 2016
Well located budget hotel

Location
6,3
Indberet denne anmeldelse
Mikael A. Familie med ældre børn Sweden, 25. december 2015
Price worthy in fair location

Clean, location, easy to deal with.
7,3
Nice.
Indberet denne anmeldelse
Christine K. Rejsende alene United States of America, 20. december 2015
close to Nimman + large shopping mall (Maya)

spacious, two pools, and rooftop bar/restaurants
7,7
It's a bit old, but clean. Staff is great - everyone was so welcoming and polite. The location is good if you want to hang out in the Nimman area, which is where the locals and university students seem to go. Nimman has good cafes, restaurants, and bars. this hotel is best for big groups because of the many large common areas. As a solo travel, the social scene was not so good. Most excursions and activities in Chiang Mai offer pick up and drop off services, so I was able to get around even with spending too much on transportation.
Indberet denne anmeldelse
Ric W. Par New Zealand, 17. december 2015
Great hotel, clean and spacious

Room size, cleanliness, staff
8
Had a great stay here, room was very big and clean. Staff were very helpful - arrived hours before checkin and they looked after our bags. Had a travel desk which helped us book cheap day trips. Location is good only a few minutes walk from the old city but not ideal, all tuk tuk drivers know the hotel so travel is easy.
Indberet denne anmeldelse
Tan H. Par Malaysia, 5. december 2015
All good

Clean, valueable n comfortable
7,7
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet udefraRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - ReceptionRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - HaveRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - LobbyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet udefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B06