eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Thailand (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet udefra Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Reception Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Have Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Lobby Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet udefra
Område: Chang Moi Antal værelser: 135
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 2059 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
7,5
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,4
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,1
Alle anmeldelser (2059)
Sorter efter:
Jens F. Rejsende alene Denmark, 19. november 2014
Slidt hotel

Beliggenhed, værelsesstørrelse, unvalg at tv-kanaler
5,7
Værelset, og hotellet generelt er meget slidt. Udefra fremstår hotellet pænt og næsten majestætisk, men det trænger til en meget kærlig hånd. Rengøringspersonalet er ikke særligt grundige. Front desk personale er ok. Internettet virker, men er langsomt. Mit værelse havde udsigt til baggården til en værktøjsbutik, der testede alt fra slagboremaskiner til motorsave nærmest fra morgen til aften. en støjende affære. Beliggenheden er ok, der er en 7-eleven lige ved siden af, og kun to minutters gang til den gamle by.
Sos D. Par Denmark, 11. august 2013
Fint til pengene

Rent, pænt og billigt
6
Vi havde 3 fine dage på dette hotel, der er et lille stykke ind til byen, men man tager bare en tuktuk. Et stort minus ved dette hotel er, at man skal hen på deres andet hotel og spise morgenmad...!
Jonny L. Familie med små børn Denmark, 16. januar 2012
Simpelt hotel

Hotellet er rent og personalet flinke.
5,7
Udemærkede værelser, der har det fornødne. Vi skulle have en ekstra opredning, det blev en madras på gulvet. Det bar præg af, at være slidt. Der var morgenbuffet, primært m. Thairetter. Toastbrød, frugt, spejlæg. Den var ikke noget særligt og i det hele taget ikke et særlig hyggeligt rum at spise i. For et par 100 B mere kan man få et værelse på deres søster hotel, Peninsula, de penge er rigtig godt givet ud også i forhold til maden. Fitnessrummet man kan benytte er ret sølle. Kondi cykler og cross trainer er uden strøm og løbebåndet er noget slidt og slingrende i selve båndet. Der er et lille tårn med forskellige vægte. Vælg det ikke pga. Fitness muligheden.
Dolthida P. Par Thailand, 24. januar 2015
Real value for money

Cheap clean convenience
7,3
The location of the hotel is not that outstanding if you ask me, even it locates in center of Chiangmai, but you still need transportation. However, compare to money I paid, i think this hotel is really cheap, super value for money. Moreover, the room is clean and convenience. If i need a place to spend a night, i would consider stay here again
Saitharn P. Gruppe Thailand, 24. januar 2015
good hotel

good location cheap and big room
8,7
good
Paskorn T. Rejsende alene Thailand, 23. januar 2015
Very good value for money

Price and location
8
Price for money was very good. The room was spacious, the location is easy to get to, and the staff seems professional. The downside would be that the walls were a little thin and the hot water come and goes so showers has to be really fast during winter.
Goon-Loong L. Par United States of America, 22. januar 2015
Comfy bed, Clean sheets, Away from night markets

Comfy bed, Clean sheets, Cabbies know the name
7
Bed was comfy with clean sheets. No bugs or roaches seen. Far from night markets. No onsite massage facility. WIFI not reliable; staff had to frequently reset router. Only one food shop next door (within walking range). 7-11 nearby. Staff won't help with getting cab to airport.
Juckkrid S. Rejsende alene Thailand, 12. januar 2015
nice room, good location

clean, good location, price
7,7
Simon M. Forretningsrejsende United Kingdom, 11. januar 2015
Has seen better days

The staff were helpful including the cleaning personnel.Checkin was easy.
6,3
I booked an extra room then asked for another bed, within ten minutes two staff supplied everything including soap & towels. The one down side for me was I needed good internet which this was not,very intermittent at best.Some very noisy i think Chinese in the corridors were abit of a pain.There is a 7 / 11 just out on the road . It"s about a 15 min walk to town along the moat,though be very careful crossing the roads !! If you can get the room for 500B or under that about what its worth. Not forgetting the tax & service charge thats added !
Kwang N. Par Malaysia, 10. januar 2015
It is an old hotel

Cheap offer
4
The hotel is very old, and it is not close to either old city or night bazaar. Honestly there are many more options.The hotel is old fashioned, hot shower sometimes failed, but fortunately it as clean.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet udefraRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - ReceptionRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - HaveRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - LobbyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - Royal Panerai Hotel Chiangmai, Chiang Mai

AS-AGWEB-3A08