eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Thailand (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Reception Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Business Center Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet indefra
Område: Chang Moi Antal værelser: 135
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 2002 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
7,5
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,4
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,1
Alle anmeldelser (2002)
Sorter efter:
Jens F. Rejsende alene Denmark, 19. november 2014
Slidt hotel

Beliggenhed, værelsesstørrelse, unvalg at tv-kanaler
5,7
Værelset, og hotellet generelt er meget slidt. Udefra fremstår hotellet pænt og næsten majestætisk, men det trænger til en meget kærlig hånd. Rengøringspersonalet er ikke særligt grundige. Front desk personale er ok. Internettet virker, men er langsomt. Mit værelse havde udsigt til baggården til en værktøjsbutik, der testede alt fra slagboremaskiner til motorsave nærmest fra morgen til aften. en støjende affære. Beliggenheden er ok, der er en 7-eleven lige ved siden af, og kun to minutters gang til den gamle by.
Sos D. Par Denmark, 11. august 2013
Fint til pengene

Rent, pænt og billigt
6
Vi havde 3 fine dage på dette hotel, der er et lille stykke ind til byen, men man tager bare en tuktuk. Et stort minus ved dette hotel er, at man skal hen på deres andet hotel og spise morgenmad...!
Jonny L. Familie med små børn Denmark, 16. januar 2012
Simpelt hotel

Hotellet er rent og personalet flinke.
5,7
Udemærkede værelser, der har det fornødne. Vi skulle have en ekstra opredning, det blev en madras på gulvet. Det bar præg af, at være slidt. Der var morgenbuffet, primært m. Thairetter. Toastbrød, frugt, spejlæg. Den var ikke noget særligt og i det hele taget ikke et særlig hyggeligt rum at spise i. For et par 100 B mere kan man få et værelse på deres søster hotel, Peninsula, de penge er rigtig godt givet ud også i forhold til maden. Fitnessrummet man kan benytte er ret sølle. Kondi cykler og cross trainer er uden strøm og løbebåndet er noget slidt og slingrende i selve båndet. Der er et lille tårn med forskellige vægte. Vælg det ikke pga. Fitness muligheden.
Klaus B. Rejsende alene Germany, 13. december 2014
good choice if offer below 500 bht

good size rooms
7,3
I stay here quite often as the location suits me.rooms are of good size. Prices are up and down a lot sometimes more than double compared to promotion offers. Balcony are closed by glass so there is no real fresh airflow
Prannutcha W. Familie med ældre børn Thailand, 7. december 2014
Not too bad

Location
5,3
Good location Need more clean
Artit P. Gruppe Thailand, 4. december 2014
It's ok.

Clean/ good location/ ok
7,7
Ok
Pornpimol S. Par Thailand, 3. december 2014
-

-
8
-
John C. Par United States of America, 27. november 2014
Good Stay

Location,Good staff
8,3
Great Location and very low keyed. I wish they had a decent buffett for breakfast. My second stay here and will stay again!
Yong L. Familie med ældre børn Singapore, 25. november 2014
Clean Great budget hotel

Clean Budget Spacious
8
Great Budget Hotel. Spacious & Clean. Fair location but can take 20-30baht Tuk Tuk to most night market shopping malls around Chiang Mai. Excellent if you want a good rest. Hotels at night market very convience but very noisy.
Frank C. Familie med små børn Australia, 24. november 2014
Value for price

Value price big room safe
8,3
It was good

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - ReceptionRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Business CenterRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet indefra

Kundeanmeldelser - Royal Panerai Hotel Chiangmai, Chiang Mai

AS-AGWEB-3B02