Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Thailand (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet udefra Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Reception Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Have Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Lobby Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet udefra
Område: Chang Moi Antal værelser: 135
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

fra 2157
anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
7,5
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,4
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (2157)
Sorter efter:
Jens F. Rejsende alene Denmark, 19. november 2014
Slidt hotel

Beliggenhed, værelsesstørrelse, unvalg at tv-kanaler
5,7
Værelset, og hotellet generelt er meget slidt. Udefra fremstår hotellet pænt og næsten majestætisk, men det trænger til en meget kærlig hånd. Rengøringspersonalet er ikke særligt grundige. Front desk personale er ok. Internettet virker, men er langsomt. Mit værelse havde udsigt til baggården til en værktøjsbutik, der testede alt fra slagboremaskiner til motorsave nærmest fra morgen til aften. en støjende affære. Beliggenheden er ok, der er en 7-eleven lige ved siden af, og kun to minutters gang til den gamle by.
Sos D. Par Denmark, 11. august 2013
Fint til pengene

Rent, pænt og billigt
6
Vi havde 3 fine dage på dette hotel, der er et lille stykke ind til byen, men man tager bare en tuktuk. Et stort minus ved dette hotel er, at man skal hen på deres andet hotel og spise morgenmad...!
Jonny L. Familie med små børn Denmark, 16. januar 2012
Simpelt hotel

Hotellet er rent og personalet flinke.
5,7
Udemærkede værelser, der har det fornødne. Vi skulle have en ekstra opredning, det blev en madras på gulvet. Det bar præg af, at være slidt. Der var morgenbuffet, primært m. Thairetter. Toastbrød, frugt, spejlæg. Den var ikke noget særligt og i det hele taget ikke et særlig hyggeligt rum at spise i. For et par 100 B mere kan man få et værelse på deres søster hotel, Peninsula, de penge er rigtig godt givet ud også i forhold til maden. Fitnessrummet man kan benytte er ret sølle. Kondi cykler og cross trainer er uden strøm og løbebåndet er noget slidt og slingrende i selve båndet. Der er et lille tårn med forskellige vægte. Vælg det ikke pga. Fitness muligheden.
King H. Rejsende alene Hong Kong, 24. juni 2015
Good Price

Location, Price and the Room Size
7,3
I'll stay this Hotel again whe I visit Chiang Mai again
Rosemary S. Rejsende alene Australia, 26. maj 2015
cinvenience

convience
6
First room stank it was discusting BUT when they moved me to another ut was fine cleane4s inly skim over the top though I wiped tavle myself and the dirt took 3 or 4 washes to come off.
Gary M. Par United States of America, 21. maj 2015
A nice place to stay

Decent price, location was decent, access to areas
9,7
Wi-Fi was hit or miss but most other things were fine, decent rooms with a balcony where you could wash clothes and hang to dry if necessary, not much on TV in English though.
Khlongyuth I. Rejsende alene Thailand, 16. maj 2015
Clean Comfortable Good

Clean Comfortable Good
8
Good so far
David C. Par United States of America, 16. maj 2015
Review in the north

location quality comfort
9,7
Great stay very cheap nice rooms!
Dominik U. Rejsende alene Switzerland, 10. maj 2015
hot water only!!!

location is good if you got a vehicle and the hotel has a parking as well. but it's to far to walk anywhere interesting.
5
No way to take a cold shower during daytime (obviously the water tank is located on the roof top where it heats up to almost boiling temperatures during daytime). Air condition temperatures are random too. Hotel staff doesn't seem to be bothered by these facts. Despite 3 requests nothing happened.
David C. Par New Zealand, 8. april 2015
One of my favourite Cnx hotels

Location, cleanliness and helpful staff
8,3
Stayed here many times and it's always pleasant to stay here. The wifi has finally improved too!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet udefraRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - ReceptionRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - HaveRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - LobbyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - Royal Panerai Hotel Chiangmai, Chiang Mai

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02