eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Royal Panerai Hotel Chiangmai

3/9 Assdathorn Road, Sriphoom District, Chang Moi, Chiang Mai, Thailand (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : FX Hotel Royal Panerai
Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Reception Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Lobby Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Business Center Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet indefra Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Gæsteværelse Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Have Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet indefra
Område: Chang Moi Antal værelser: 135
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 1940 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
7,4
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,4
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,1
Alle anmeldelser (1940)
Sorter efter:
Sos D. Par Denmark, 11. august 2013
Fint til pengene

Rent, pænt og billigt
6
Vi havde 3 fine dage på dette hotel, der er et lille stykke ind til byen, men man tager bare en tuktuk. Et stort minus ved dette hotel er, at man skal hen på deres andet hotel og spise morgenmad...!
Jonny L. Familie med små børn Denmark, 16. januar 2012
Simpelt hotel

Hotellet er rent og personalet flinke.
5,7
Udemærkede værelser, der har det fornødne. Vi skulle have en ekstra opredning, det blev en madras på gulvet. Det bar præg af, at være slidt. Der var morgenbuffet, primært m. Thairetter. Toastbrød, frugt, spejlæg. Den var ikke noget særligt og i det hele taget ikke et særlig hyggeligt rum at spise i. For et par 100 B mere kan man få et værelse på deres søster hotel, Peninsula, de penge er rigtig godt givet ud også i forhold til maden. Fitnessrummet man kan benytte er ret sølle. Kondi cykler og cross trainer er uden strøm og løbebåndet er noget slidt og slingrende i selve båndet. Der er et lille tårn med forskellige vægte. Vælg det ikke pga. Fitness muligheden.
Klaus B. Rejsende alene Germany, 24. oktober 2014
Good choice when on promotion

price
6
Internet is weak sometimes, my room had a balkon but with a closed window so no fresh air could come in which i dont like at all. shower only worked when I put in before the circuit breaker which is a hassle, water from the shower didnt flow off easily as the pipes were blocked
Christopher B. Par Australia, 24. oktober 2014
Good Clean Hotel. Close to the City.

Great location, comfortable tooms, nice views
8,3
This place was great. We got a promotional deal and paid around 15 dollars/night for a decent and clean room with a great view. The location is excellent, right at the north eastern corner of the old city. If you can get a good rate, this is a good place to stay in Chiang Mai.
Klaus B. Rejsende alene Germany, 19. oktober 2014
good if on promotion

price
6,7
Internet is weak sometimes, my room had a balkon but with a closed window so no fresh air could come in which i dont like at all.
Boo L. Par Singapore, 14. oktober 2014
Nice good comfortable

Big room, 7-11 downstairs, good location
7,7
I'm happy with the stay
Raymond T. Rejsende alene Australia, 25. september 2014
A Budget Hotel

The Location is very good, Staff very helpful and friendly, very large room.
7,3
This hotel has seen better days and probably needs a lot od tidying up. However for the price I paid, $30 a night I have no complaints. The hotel does not have a pool but guests can use the pool at sister hotel The Royal 40 metres away. Actually I had sole use of the pool. I'm sure that there are better hotels in Chiang Mai but as budget hotel it is quite ok.
Klaus B. Rejsende alene Germany, 19. september 2014
watch out for promotion

price
6,7
prices vary a lot in this hotel so sometimes you get a good deal for 1x $ sometimes its a lot more 2x $ . Internet is weak
Klaus B. Rejsende alene Germany, 18. september 2014
Great choice if on promotion price

value for money
7,3
Its a good choice close to the city and well maintained. a bit over run by Chinese which are coming with loud noices
Cham L. Forretningsrejsende Vietnam, 17. september 2014
good

good
8,7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Royal Panerai Hotel Chiangmai Chiang MaiRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - ReceptionRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - LobbyRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Business CenterRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet indefraRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - GæsteværelseRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - HaveRoyal Panerai Hotel Chiangmai Chiang Mai - Hotellet indefra

Kundeanmeldelser - Royal Panerai Hotel Chiangmai, Chiang Mai

AS-AGWEB-3A02