eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Royal Phawadee Village Hotel

3 Sawatdirak Road,, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Udsigt Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gæsteværelse Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gæsteværelse Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gæsteværelse Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gæsteværelse Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gæsteværelse Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gæsteværelse Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gæsteværelse Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gæsteværelse Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hot tub Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hot tub Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gæsteværelse Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gæsteværelse Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Restaurant Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Swimmingpool Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Fitnessrum
Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotellet udefra Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotellet udefra Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotellet udefra Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotellet udefra Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Gæsteværelse Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Badeværelse Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Badeværelse Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Fitnessrum Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotellet indefra Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Reception Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Fitnessrum Royal Phawadee Village Hotel Phuket - Restaurant
Område: Patong Antal værelser: 38
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 814 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (814)
Sorter efter:
Niels R. Par Denmark, 21. november 2013
Rimeligt godt

Beliggenheden, Værelset, Morgenmaden
7,7
Det første værelse i haven var ikke iorden. Der var mange mangler og fejl, som blev meddelt i receptionen. Det resulterede i, at vi blev flyttet til hovedbygningen og fik et meget bedre værelse, selv om der også var småfejl der, men de blev løst.
Margit J. Par Denmark, 13. september 2013
Meget slum i Patong, meget dyrt. Ikke kønt.

Personalet, restaurant, beliggenhed
7
Hotellet er ikke så pænt som på billederne, det første værelse vi fik var der ikke varmt vand, det andet vi fik lugtede jordslået, der er mange myg pga de store træer der er i haven, og de tager meget for solen, så der er ikke så meget sol ved poolen. Der var meget støj fra renovering af nogle værelser der har Været brændt. Der var meget lydt fra værelset oppe over os.
Ivan M. Par Denmark, 12. september 2012
Dejligt hotel

Lækker morgenmads buffet
8,3
Fint hotel tæt paa strand og natteliv. En af de bedste morgenmads buffet, jeg har spist.
Bo R. Familie med ældre børn Denmark, 24. juli 2012
Super hotel med fin service og hjælpsomt personale

perfekt beliggenhed i forhold til strand og by og meget roligt og ugenert
9
blev opgraderet til fint hus i to etager, dejligt poolområde, venligt, hjælpsomt og smilende personale. Poolen ligger i lukket gårdhave med palmer og fin beplantning med hyggeligt stisystem mellem husene. Ryddeligt, rent og velholdt. vi havde bestilt afhentning i lufthavnen, og blev mødt med chauffør med skilt med vort navn. prisen var den samme, som hvis vi skulle have taget en taxi.
Tina T. Familie med ældre børn Denmark, 24. juli 2011
Phukets bedste hotel

Smukke omgivelser, super service, fredeligt hotel kun 400 meter fra Bangla road. 2 min gang til stranden
10
dette hotel er det bedste hotel vi nogensinde har boet på. vi havde ønsket 2 værelser tæt ved poolen i stueetage,-og fik det. vi bad om ekstra sprød bacon til vores "scrampled egg"- og fik det så hver morgen. selv om hotellet var fuldt booket, var der ikke et eneste tidspunkt hvor alle liggestolene var optaget. de mange høje palmer der er overalt på hotelområdet giver meget skygge, (også ved poolen) hvilket gør, at det ikke er ulideligt varmt på området. alle ansatte var søde og imødekommende. alle talte flydende engelsk, en enkelt kunne også lidt dansk. det gratis internet virkede dog ikke altid. hotellet ligger i gåafstand fra alt, og opfyldte alle vores krav til en god ferie. vi vil helt sikkert vende tilbage til dette hotel igen.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Tag en tur til Phi Phi øerne.
Morten N. Par Denmark, 28. marts 2011
En natur perle midt i en storby jungle

Man bor midt i en utroligt smuk have og rigtigt flotte værelser - service helt i top.
10
Super hotel, super omgivelser, super betjening og rigtigt søde receptionister. Hotellet ligger rigtigt flot placeret midt i Patong by, men er gemt væk inde i en baggård, indrettet som en botanisk have. På hele vores tur var dette det klart bedste hotel, både hvad indretning og service angik. Hotellet ligger også blot en spytklat væk fra stranden. Der er ikke så meget andet at sige end at dette hotel definitivt er værd at bo på og jeg giver mine bedste anbefalinger.
Tip om Shopping: Patong er et shopping paradis, men sørg for at prutte godt med gadehandlerne... De starter som oftest 3-4 gange højere end slutprisen.... Udvalget er kæmpe stort og utroligt flot og varierert.
Joel M. Familie med små børn Australia, 10. september 2014
Great hotel

the hotel itself is beautiful, the pavillion villa was definately a stand out
8,7
Lovely stay, wish we were there for longer. Not many other guests at the time so the breakfast buffet was pretty small (no bacon!). Staff at reception very friendly.
Lim C. Familie med små børn Singapore, 25. august 2014
Painful Stay

Quite.......
6,7
My 5 years old boy cut his hand while taking the broken glass that was wrap with paper cover from toilet. We reported to the staff and was just given handiplast. During checkout, we were asked to pay for the glass. Mosquitoes is a big problem too.
Allan M. Familie med ældre børn United States of America, 24. august 2014
A very nice Hotel

Close to Beach, Very nice clean Pool and Very nice clean rooms
8,7
We enjoyed our stay at the Royal Phawadee very much. The Hotel pool was very nice and clean, we used it a lot it was very refreshing. The Hotel supply's the guest's will big clean beach towel's to use at the pool. They have a nice Italian restaurant in the front of the Hotel, we ate there twice the food was really good for an Italian restaurant in Thailand. The free breakfast was served in the Italian restaurant, the breakfast was ok you have 3 or 4 choices. The rooms were very nice and clean, each room has a deck with a balcony overlooking the pool. The room has private toilet room, the shower room has a big shower and a big sink area. Check out the pictures on Agoda, they look just like the Hotel. You can walk to a lot of things to do, Beach and shopping. The staff here was ok, but seemed a little unfriendly sometimes. We really enjoyed our stay here and you will enjoy it also, Book It! ! !
John F. Par United States of America, 20. august 2014
Royal Phawadee Village Hotel

The location; the beautiful setting; the pool
7
It was good. The lighting in the room was not great, but everything else was fine. Most of the staff were friendly and helpful. The massage service was shut down due to renovations.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Royal Phawadee Village Hotel PhuketRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - UdsigtRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GæsteværelseRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GæsteværelseRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GæsteværelseRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GæsteværelseRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GæsteværelseRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GæsteværelseRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GæsteværelseRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GæsteværelseRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hot tubRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hot tubRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GæsteværelseRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GæsteværelseRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RestaurantRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - SwimmingpoolRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - FitnessrumRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotellet udefraRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotellet udefraRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotellet udefraRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotellet udefraRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GæsteværelseRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BadeværelseRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BadeværelseRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - FitnessrumRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotellet indefraRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - ReceptionRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - FitnessrumRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RestaurantRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BuffetRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - OmgivelserRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - LegepladsRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotellet udefraRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotellet udefraRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BuffetRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - LobbyRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - BuffetRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - FitnessrumRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Hotellet udefraRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - MøderumRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - MøderumRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - RestaurantRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GæsteværelseRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - GæsteværelseRoyal Phawadee Village Hotel Phuket - Badeværelse

Kundeanmeldelser - Royal Phawadee Village Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3C08