Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel

3 Sawatdirak Road, Patong Beach, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Udsigt Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet udefra Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet udefra Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Lobby Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Badeværelse Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet udefra
Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Hotellet udefra Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Badeværelse Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Badeværelse Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Buffet Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Buffet Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant
Område: Patong Antal værelser: 38
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

fra 901
anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
9,0
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (901)
Sorter efter:
Niels R. Par Denmark, 21. november 2013
Rimeligt godt

Beliggenheden, Værelset, Morgenmaden
7,7
Det første værelse i haven var ikke iorden. Der var mange mangler og fejl, som blev meddelt i receptionen. Det resulterede i, at vi blev flyttet til hovedbygningen og fik et meget bedre værelse, selv om der også var småfejl der, men de blev løst.
Margit J. Par Denmark, 13. september 2013
Meget slum i Patong, meget dyrt. Ikke kønt.

Personalet, restaurant, beliggenhed
7
Hotellet er ikke så pænt som på billederne, det første værelse vi fik var der ikke varmt vand, det andet vi fik lugtede jordslået, der er mange myg pga de store træer der er i haven, og de tager meget for solen, så der er ikke så meget sol ved poolen. Der var meget støj fra renovering af nogle værelser der har Været brændt. Der var meget lydt fra værelset oppe over os.
Ivan M. Par Denmark, 12. september 2012
Dejligt hotel

Lækker morgenmads buffet
8,3
Fint hotel tæt paa strand og natteliv. En af de bedste morgenmads buffet, jeg har spist.
Bo R. Familie med ældre børn Denmark, 24. juli 2012
Super hotel med fin service og hjælpsomt personale

perfekt beliggenhed i forhold til strand og by og meget roligt og ugenert
9
blev opgraderet til fint hus i to etager, dejligt poolområde, venligt, hjælpsomt og smilende personale. Poolen ligger i lukket gårdhave med palmer og fin beplantning med hyggeligt stisystem mellem husene. Ryddeligt, rent og velholdt. vi havde bestilt afhentning i lufthavnen, og blev mødt med chauffør med skilt med vort navn. prisen var den samme, som hvis vi skulle have taget en taxi.
Tina T. Familie med ældre børn Denmark, 24. juli 2011
Phukets bedste hotel

Smukke omgivelser, super service, fredeligt hotel kun 400 meter fra Bangla road. 2 min gang til stranden
10
dette hotel er det bedste hotel vi nogensinde har boet på. vi havde ønsket 2 værelser tæt ved poolen i stueetage,-og fik det. vi bad om ekstra sprød bacon til vores "scrampled egg"- og fik det så hver morgen. selv om hotellet var fuldt booket, var der ikke et eneste tidspunkt hvor alle liggestolene var optaget. de mange høje palmer der er overalt på hotelområdet giver meget skygge, (også ved poolen) hvilket gør, at det ikke er ulideligt varmt på området. alle ansatte var søde og imødekommende. alle talte flydende engelsk, en enkelt kunne også lidt dansk. det gratis internet virkede dog ikke altid. hotellet ligger i gåafstand fra alt, og opfyldte alle vores krav til en god ferie. vi vil helt sikkert vende tilbage til dette hotel igen.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Tag en tur til Phi Phi øerne.
Morten N. Par Denmark, 28. marts 2011
En natur perle midt i en storby jungle

Man bor midt i en utroligt smuk have og rigtigt flotte værelser - service helt i top.
10
Super hotel, super omgivelser, super betjening og rigtigt søde receptionister. Hotellet ligger rigtigt flot placeret midt i Patong by, men er gemt væk inde i en baggård, indrettet som en botanisk have. På hele vores tur var dette det klart bedste hotel, både hvad indretning og service angik. Hotellet ligger også blot en spytklat væk fra stranden. Der er ikke så meget andet at sige end at dette hotel definitivt er værd at bo på og jeg giver mine bedste anbefalinger.
Tip om Shopping: Patong er et shopping paradis, men sørg for at prutte godt med gadehandlerne... De starter som oftest 3-4 gange højere end slutprisen.... Udvalget er kæmpe stort og utroligt flot og varierert.
Ina K. Par South Africa, 27. juni 2015
Superior rooms excellent standard not so good!

Location and ambiance!
8,7
Great we will be back!! Keep up the renovations and your style!
Yue J. Par China, 25. maj 2015
A good place to stay

location, enviornment
9
A good place to stay, very convenient to the beach and seafood market.
Anne K. Par Australia, 4. maj 2015
A Quiet Oasis away from the craziness of Patong

The pool, the gardens & the room
9,3
Loved the tranquility of this hotel, the beautiful gardens are a great way to relax away from craziness of the streets. The breakfast was lovely, not the full buffet we are used to but a choice of 3 set menus, all large enough. There was a small buffet of yogurts, fruit & breads. We had a standard room which was a good size, clean with a separate toilet & bathroom. The pool was one of the cleanest we had seen on our travels this time. There is a lot of construction going on along the street & next to this hotel which is creating noise during the day.
Norizan O. Par Singapore, 18. april 2015
Only lobby look impressive...but the look oldl

10mins walk to the beach...
4
I have stayed in many 4 star hotel but this was one of the worst...overated as being 4 star as the amenities a day facilities were lacking. .It look like chalet.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Kundeanmeldelser - Royal Phawadee Village Patong Beach Hotel, Phuket

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

SG-AGWEB-6C06