Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

baseret på 12376 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,4
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (12376)
Sortér efter:
Soren H. Familie med små børn Denmark, 8. november 2015
Det er rigtig godt når man har børn med sige men

Personalets
7,3
Allan N. Forretningsrejsende Denmark, 18. september 2015
1

1
8
Allan H. Forretningsrejsende Denmark, 21. januar 2011
Super hotel men andre priser end Kina fastland

Placering lige ned til Mong Kok.
4,3
Skulle bruge det sidste døgn i Hongkong. Valgte hotellet da det lå lige midt i Mong Kok området. Marked med ALT hvad hjertet begærer.
Tip om Shopping: Stort marked lige uden for butikscenteret. Mong Kok.
Ng H. Familie med ældre børn Singapore, 23. maj 2016
Excellent!
5,7
No comments.
Chung Y. Familie med ældre børn Malaysia, 23. maj 2016
Clean Hotel
5,3
Hotel cleanliness is good. The hotel staff are friendly. Location is good which easy access to MTR or Train.
Chung Y. Familie med ældre børn Malaysia, 23. maj 2016
Clean Hotel
5,3
The hotel cleanliness is good. The staff is friendly. Good location to access either train or MTR.
Adam C. Gruppe Singapore, 22. maj 2016
Excellent location, comfort and staff are friendly
6,7
This hotel is well located in the Mongkok area which makes travelling around very easy. The room that we stayed in was big and comfortable. The bathroom was very spacious as well. The most awesome are the staff were super friendly and helpful. Arrange early check in and info of where to see doctor when realised that one of our member are not feeling well.
Chee K. Par Singapore, 21. maj 2016
Value for money
6,7
Excellant
Than S. Familie med små børn Singapore, 20. maj 2016
Perfect stay
6,3
It's our 3rd time staying here and we still enjoyed ourselves alot! Nice clean with friendly staff hotel. Room feels comfy and nice too. Toilet is clean also. Overall nothing to complain about. Shopping centre just downstairs.
Cynthia L. Forretningsrejsende Indonesia, 20. maj 2016
good location, big room
5
location easy to find food.. public transport from mainland more easy
1 - 3 af 3 anmeldelser
Royal Plaza Hotel HongkongRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet indefraRoyal Plaza Hotel Hongkong - FitnessrumRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet indefraRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet udefraRoyal Plaza Hotel Hongkong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hongkong - SwimmingpoolRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/LoungeRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - DansesalRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/LoungeRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/LoungeRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøderumRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøderumRoyal Plaza Hotel Hongkong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet indefraRoyal Plaza Hotel Hongkong - DansesalRoyal Plaza Hotel Hongkong - DansesalRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøderumRoyal Plaza Hotel Hongkong - SwimmingpoolRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøderumRoyal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B03