Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Badeværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Badeværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Badeværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet udefra Royal Plaza Hotel Hongkong - Indgang
Royal Plaza Hotel Hongkong - Lobby Royal Plaza Hotel Hongkong - Lobby Royal Plaza Hotel Hongkong - Lobby Royal Plaza Hotel Hongkong - Luksuslounge Royal Plaza Hotel Hongkong - Swimmingpool Royal Plaza Hotel Hongkong - Swimmingpool Royal Plaza Hotel Hongkong - Swimmingpool Royal Plaza Hotel Hongkong - Fitnessrum Royal Plaza Hotel Hongkong - Fitnessrum Royal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet indefra Royal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet indefra Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/Lounge
Område: Mongkok Antal værelser: 699
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk
Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,4
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (10720)
Sorter efter:
Allan H. Forretningsrejsende Denmark, 21. januar 2011
Super hotel men andre priser end Kina fastland

Placering lige ned til Mong Kok.
4,3
Skulle bruge det sidste døgn i Hongkong. Valgte hotellet da det lå lige midt i Mong Kok området. Marked med ALT hvad hjertet begærer.
Tip om Shopping: Stort marked lige uden for butikscenteret. Mong Kok.
Indberet denne anmeldelse
Chern W. Forretningsrejsende Singapore, 31. juli 2015
Great business hotel in mongkok

Efficient service, accessible location, attached to a mall.
9
Indberet denne anmeldelse
Chengyong T. Par Singapore, 29. juli 2015
Nice

Location , clean
9,7
Near shopping mall n mongkok, clean rooms
Indberet denne anmeldelse
Yejin D. Par South Korea, 29. juli 2015
Dirty, uncomfortable Hotel

Cheap price, near mongkok, swimming pool
6
For the first time, it smells bad. I think it's from air conditioner. We request higher level room. but clerk gave us the lowest and end of the aisle. It made us mad and uncomfortable. Also, room is nearby swimming pool so that we couldn't protect out privacy. I'm sorry we couldn't go to swimming pool, which I heard is fantastic.
Indberet denne anmeldelse
Keng B. Familie med ældre børn Malaysia, 28. juli 2015
Review of stay at Royal Plaza Hotel

Great location, clean and comfortable rooms with great air cond, and good convenience to food, shopping and mrt/train stations.
9,7
Enjoyed ourselves thoroughly and felt the stay was too short. Will return in future and recommend it to others. Only downside was someone brought durians into their room and we could smell it the minute we walked into our room.
Indberet denne anmeldelse
James A. Par United States of America, 28. juli 2015
Disappointing Surprise

Quick check out, helpful concierge, good maid service
4,3
Highly overrated. We were very disappointed with the quality of the rooms -- well under 5 star as advertised. This hotel has seen better days and had made smart decisions on bathroom design, but has fallen in general disrepair. Good value if the price was lowered by 25% at least.
Indberet denne anmeldelse
Edmond C. Familie med ældre børn United States of America, 28. juli 2015
convenience to shop and dine

two queens size beds perfect for family vacation. Food court and restaurants near the hotel are great. Price is reasonable
10
Indberet denne anmeldelse
Chengyong T. Par Singapore, 27. juli 2015
Clean , location

Location, cleanliness, friendliness
9,7
Friendly staff, clean rooms, near shopping
Indberet denne anmeldelse
Mananya T. Familie med små børn Thailand, 27. juli 2015
Nice room

Room clean and nice view
8
Good
Indberet denne anmeldelse
Marina L. Familie med ældre børn United States of America, 27. juli 2015
The location of the hotel is very good!.

Location, Wifi, Service
9,3
Very good!
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Royal Plaza Hotel HongkongRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - BadeværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - BadeværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - BadeværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet udefraRoyal Plaza Hotel Hongkong - IndgangRoyal Plaza Hotel Hongkong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hongkong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hongkong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hongkong - LuksusloungeRoyal Plaza Hotel Hongkong - SwimmingpoolRoyal Plaza Hotel Hongkong - SwimmingpoolRoyal Plaza Hotel Hongkong - SwimmingpoolRoyal Plaza Hotel Hongkong - FitnessrumRoyal Plaza Hotel Hongkong - FitnessrumRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet indefraRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet indefraRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/LoungeRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/LoungeRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/LoungeRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet indefraRoyal Plaza Hotel Hongkong - DansesalRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøderumRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøderumRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøderumRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøderumRoyal Plaza Hotel Hongkong - Restaurant


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C02