Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Badeværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Badeværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Badeværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet udefra Royal Plaza Hotel Hongkong - Indgang
Royal Plaza Hotel Hongkong - Lobby Royal Plaza Hotel Hongkong - Lobby Royal Plaza Hotel Hongkong - Lobby Royal Plaza Hotel Hongkong - Luksuslounge Royal Plaza Hotel Hongkong - Swimmingpool Royal Plaza Hotel Hongkong - Swimmingpool Royal Plaza Hotel Hongkong - Swimmingpool Royal Plaza Hotel Hongkong - Fitnessrum Royal Plaza Hotel Hongkong - Fitnessrum Royal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet indefra Royal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet indefra Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/Lounge
Område: Mongkok Antal værelser: 699
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk
Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,4
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (10694)
Sorter efter:
Allan H. Forretningsrejsende Denmark, 21. januar 2011
Super hotel men andre priser end Kina fastland

Placering lige ned til Mong Kok.
4,3
Skulle bruge det sidste døgn i Hongkong. Valgte hotellet da det lå lige midt i Mong Kok området. Marked med ALT hvad hjertet begærer.
Tip om Shopping: Stort marked lige uden for butikscenteret. Mong Kok.
Chengyong T. Par Singapore, 27. juli 2015
Clean , location

Location, cleanliness, friendliness
9,7
Friendly staff, clean rooms, near shopping
Mananya T. Familie med små børn Thailand, 27. juli 2015
Nice room

Room clean and nice view
8
Good
Marina L. Familie med ældre børn United States of America, 27. juli 2015
The location of the hotel is very good!.

Location, Wifi, Service
9,3
Very good!
Amina S. Gruppe Indonesia, 26. juli 2015
hotel review

cleanliness,big rooms and staff performance
9,3
Sor F. Gruppe Singapore, 26. juli 2015
Will definitely choose this hotel again

Location, price and cleanliness
8,7
It was a very pleasant and friendly first time. Will definitely choose this hotel again if I were to go HKG again. Staff were very helpful and the room is clean.
Sharmine I. Familie med små børn Malaysia, 25. juli 2015
Great experience; would come back!

Clean, luxurious, convenient location
8,3
Was very impressed by how easy it was to get to the hotel: from Kowloon, you can just jump onto a shuttle bus and be taken to the hotel. The location was convenient, as it was next to Moko Mall and was also next to an MTR for easy movement. Loved how luxurious and clean the hotel was, but was a little irked that the staff were quizzing me at the lifts every evening, as to what room I was going back to - it felt a little intrusive.
Chin C. Gruppe Singapore, 25. juli 2015
Good value & location

Location, clean & service
6,7
Yes.
Mee E. Gruppe Singapore, 25. juli 2015
Experience at Royal Plaza

Convenience, Comfort & Friendliness
8,7
Royal Plaza Hotel is my only choice of accommodation whenever I'm in Hong Kong for the past 15 years and the service staff had never disappoint me with their efficiencies and 5-star services.
Maria L. Familie med små børn Indonesia, 24. juli 2015
Just ok hotel

Location
6
Not to good... My kid not enjoy it 😣

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Royal Plaza Hotel HongkongRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - BadeværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - BadeværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - BadeværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet udefraRoyal Plaza Hotel Hongkong - IndgangRoyal Plaza Hotel Hongkong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hongkong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hongkong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hongkong - LuksusloungeRoyal Plaza Hotel Hongkong - SwimmingpoolRoyal Plaza Hotel Hongkong - SwimmingpoolRoyal Plaza Hotel Hongkong - SwimmingpoolRoyal Plaza Hotel Hongkong - FitnessrumRoyal Plaza Hotel Hongkong - FitnessrumRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet indefraRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet indefraRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/LoungeRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/LoungeRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/LoungeRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet indefraRoyal Plaza Hotel Hongkong - DansesalRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøderumRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøderumRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøderumRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøderumRoyal Plaza Hotel Hongkong - Restaurant


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A07