eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Royal Plaza Hotel

193 Prince Edward Road West, Kowloon, Mongkok, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Badeværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Badeværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Badeværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Gæsteværelse Royal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet udefra Royal Plaza Hotel Hongkong - Indgang
Royal Plaza Hotel Hongkong - Lobby Royal Plaza Hotel Hongkong - Lobby Royal Plaza Hotel Hongkong - Lobby Royal Plaza Hotel Hongkong - Luksuslounge Royal Plaza Hotel Hongkong - Swimmingpool Royal Plaza Hotel Hongkong - Swimmingpool Royal Plaza Hotel Hongkong - Swimmingpool Royal Plaza Hotel Hongkong - Fitnessrum Royal Plaza Hotel Hongkong - Fitnessrum Royal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet indefra Royal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet indefra Royal Plaza Hotel Hongkong - Pub/Lounge
Område: Mongkok Antal værelser: 699
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

8,3

baseret på 9806 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,4
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (9806)
Sorter efter:
Allan H. Forretningsrejsende Denmark, 21. januar 2011
Super hotel men andre priser end Kina fastland

Placering lige ned til Mong Kok.
4,3
Skulle bruge det sidste døgn i Hongkong. Valgte hotellet da det lå lige midt i Mong Kok området. Marked med ALT hvad hjertet begærer.
Tip om Shopping: Stort marked lige uden for butikscenteret. Mong Kok.
Halimatun A. Familie med små børn Malaysia, 31. marts 2015
All are well except Halal Food around the area

Excellent location, clean and family friendly hotel
9
Spacious enough for family with young kids age 8,5 and 2. Location is strategically located with connecting route to MTR Mongkok East and Mall. The only minus points would be access to halal food. I am happy overall for my stay. check in and out was a breeze.
Cesar G. Par Philippines, 31. marts 2015
Good!

Nice room, spacious and good service.
9,3
Excellent!
Young R. Familie med ældre børn Australia, 30. marts 2015
easy to get with mrt airport express

free shuttle to harbour city
7,7
Ophelia C. Familie med små børn Singapore, 30. marts 2015
Good location.

Location is good. Easy access to MTR. Link bridge to Fa Yuen streets are great.
8
Rooms were clean & nice. Hotel location is good as it links to MOKO mall, Mongkok East MTR & link bridge to the streets of Fa Yuen etc..
Gabrielle J. Familie med små børn Singapore, 30. marts 2015
wonderful stay

location, helpful staff, amenities
7,3
Alice T. Par Malaysia, 29. marts 2015
Can do better

room,location, efficient
9
I have been staying in the hotel for 5 days and it is excellent. My fiancé love the hotel and the comfort of the room. The only thing that could be improve is the staff services. I think they are rude and not friendly at all. I'm not saying about the front desk, they are good but those bellboy, luggage staff..
Kuok L. Familie med ældre børn China, 29. marts 2015
good

room,location and price.
9
Philip S. Familie med små børn Indonesia, 28. marts 2015
Best Value 5 stars Hotel with Superb Location

Value. Family rooms with 2 big beds. Best location with MTR
9,3
We were very enjoying. We're looking forward to stay in this hotel again.
Sumady Y. Familie med små børn Indonesia, 27. marts 2015
superb location with convenience access

good staff, nice pool and centrally located
7,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Royal Plaza Hotel HongkongRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - BadeværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - BadeværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - BadeværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - GæsteværelseRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet udefraRoyal Plaza Hotel Hongkong - IndgangRoyal Plaza Hotel Hongkong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hongkong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hongkong - LobbyRoyal Plaza Hotel Hongkong - LuksusloungeRoyal Plaza Hotel Hongkong - SwimmingpoolRoyal Plaza Hotel Hongkong - SwimmingpoolRoyal Plaza Hotel Hongkong - SwimmingpoolRoyal Plaza Hotel Hongkong - FitnessrumRoyal Plaza Hotel Hongkong - FitnessrumRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet indefraRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet indefraRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/LoungeRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/LoungeRoyal Plaza Hotel Hongkong - Pub/LoungeRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hongkong - RestaurantRoyal Plaza Hotel Hongkong - Hotellet indefraRoyal Plaza Hotel Hongkong - DansesalRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøderumRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøderumRoyal Plaza Hotel Hongkong - MøderumRoyal Plaza Hotel Hongkong - Møderum


AS-AGWEB-3B08