Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Safari Beach Hotel

136 Taweewong Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,9

baseret på 1063 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,9
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (1063)
Sortér efter:
Louise B. Par Denmark, 11. april 2014
Perfekt beliggenhed ift natteliv

tæt på bangla, tæt på strand, super morgenmad i coffeeshoppen
7
Dejligt centralt hotel, hyggelige omgivelser og tæt på nattelivet i patong. Dette betyder dog også, at der vil være rigeligt med nattestøj. Ikke ideelt hvis nattelivet ikke er en del af ferien.
Indberet denne anmeldelse
Per S. Par Denmark, 24. februar 2011
udmærket hotel med en god betjening

tæt ved stranden - god restaurant.
7,3
alt for meget larm fra bangla road.bas der går lige igennem det hele. larmen slutter først ved 07.15 a.m. udmærket morgenmad.mangler retningslinjer for hvordan man gebærder sig ved reservation af poolstole.
Indberet denne anmeldelse
Alfredo J. Gruppe Philippines, 30. december 2015
Nice stay

Value for money, near bangla road, and near beach
8,3
It was good. My only complain is that our room door is hard to close and that sometimes there are mosquitoes in the room.
Indberet denne anmeldelse
David M. Par Australia, 30. december 2015
2 nights

Location location location
8,3
Found it a little over priced but that is what i found with phuket compared to other parts of Thailand besides that everything was fine
Indberet denne anmeldelse
Tony A. Rejsende alene United Kingdom, 27. december 2015
Basic hotel but comfortable

Food good / swimming pool nice and the staff were very nice
8,3
I had a great time there! Close to seafront/ nice swimming pool and a buffet breakfast. The only thing I didn't like that it was very noisy late at night but the hotel was close to the main walk!!!!
Indberet denne anmeldelse
Gouri V. Familie med små børn Singapore, 16. december 2015
Hotel is not worth the rate they charge.
4,3
The hotel's breakfast buffet was the worst one i have ever seen. They only had bread and fruit. You can only order eggs once, which is prepared in the kitchen. The water in the shower was never hot. The air-con was not cold even if you bring it down to the lowest. There were mosquitoes in the room. One of the worst hotel experience for my family.
Indberet denne anmeldelse
Alexandru G. Rejsende alene Hungary, 6. december 2015
“Good hotel in a great location”

Fantastic hotel located in the heart of Patong! The beach is across the street and many shops and restaurants are close by! Room was clean, freshly painted and spacious! I would stay here again when I
10
Staff are extremely friendly and helpful. Breakfast is very nice with a good selection.
Indberet denne anmeldelse
Larry L. Par United States of America, 4. december 2015
Terrible stuff and very old hotel.

Breakfast was ok.
3
Not worth the money. AC is loud and no remote control. The room is really old and not enough light. There are a bunch of hotels near by with better services and newer rooms with less money.
Indberet denne anmeldelse
Irinder D. Rejsende alene United Kingdom, 30. november 2015
What a waste

location
4,7
Uncomfortable, noisy and the food (breakfast) is terrible
Indberet denne anmeldelse
Janine G. Rejsende alene Australia, 26. november 2015
Next to stairwell & noisy lounge/dinner, not good

close to beach, clean
4,7
Wouldn't stay ever again!
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Safari Beach Hotel PhuketSafari Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolSafari Beach Hotel Phuket - HaveSafari Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - BadeværelseSafari Beach Hotel Phuket - BadeværelseSafari Beach Hotel Phuket - BadeværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - BadeværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - BadeværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - BadeværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - BadeværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolSafari Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolSafari Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolSafari Beach Hotel Phuket - HaveSafari Beach Hotel Phuket - OmgivelserSafari Beach Hotel Phuket - LobbySafari Beach Hotel Phuket - OmgivelserSafari Beach Hotel Phuket - Mad og drikkeSafari Beach Hotel Phuket - LobbySafari Beach Hotel Phuket - Mad og drikke


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B04