Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Safari Beach Hotel

136 Taweewong Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Safari Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Safari Beach Hotel Phuket - Have Safari Beach Hotel Phuket - Swimmingpool Safari Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Safari Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Safari Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Safari Beach Hotel Phuket - Badeværelse Safari Beach Hotel Phuket - Badeværelse Safari Beach Hotel Phuket - Badeværelse Safari Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Safari Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Safari Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Safari Beach Hotel Phuket - Badeværelse Safari Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Safari Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Safari Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse
Safari Beach Hotel Phuket - Badeværelse Safari Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Safari Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Safari Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Safari Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Safari Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Safari Beach Hotel Phuket - Badeværelse Safari Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Safari Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Safari Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse Safari Beach Hotel Phuket - Badeværelse Safari Beach Hotel Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 43
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

fra 1030
anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,9
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (1030)
Sorter efter:
Louise B. Par Denmark, 11. april 2014
Perfekt beliggenhed ift natteliv

tæt på bangla, tæt på strand, super morgenmad i coffeeshoppen
7
Dejligt centralt hotel, hyggelige omgivelser og tæt på nattelivet i patong. Dette betyder dog også, at der vil være rigeligt med nattestøj. Ikke ideelt hvis nattelivet ikke er en del af ferien.
Indberet denne anmeldelse
Per S. Par Denmark, 24. februar 2011
udmærket hotel med en god betjening

tæt ved stranden - god restaurant.
7,3
alt for meget larm fra bangla road.bas der går lige igennem det hele. larmen slutter først ved 07.15 a.m. udmærket morgenmad.mangler retningslinjer for hvordan man gebærder sig ved reservation af poolstole.
Indberet denne anmeldelse
Chong K. Par Malaysia, 29. juli 2015
The hotel condition is not well maintained

Location
6
We spent 3 nights here. The first night there is some water leaking problem in the room. We requested to change the room next morning. But the second room also gave us water heater issue. We can't take shower properly due to very hot water. The hotel maintenance really need to take note of all these.
Indberet denne anmeldelse
Sohel S. Rejsende alene India, 25. juli 2015
Good hotel

Potang beach, market lane, walking street.
8
Good. i think may not be great for traveler's seeking peaceful vacation. I like active noisy areas and i had good time.
Indberet denne anmeldelse
Chai L. Par Malaysia, 23. juli 2015
Staff service

Service and cleanliness, i felt i m treated as vvip. And, hotel provide lotion which is really good for sun burn. I love it so much
9,7
Very satisfied. Juz a bit noisy from the restaurant. Or else. , it is perfect
Indberet denne anmeldelse
Henning G. Rejsende alene Germany, 18. juli 2015
Bad Hotel

Location that's it
4
Hotel is old run down ac was leaking and not working probably. Hotel had his days
Indberet denne anmeldelse
Felipe F. Rejsende alene Colombia, 7. juli 2015
Nice and clean hotel. Perfect for young travelers

Room size, location and clean
8,3
Good and confortable
Indberet denne anmeldelse
Kenneth P. Par United Kingdom, 27. juni 2015
Nice hotel

Location clean friendly
10
I had great time nice hotel
Indberet denne anmeldelse
Oo B. Par Malaysia, 18. maj 2015
Hotel surrounded by the green

Clean, comfort & good location
8,7
This hotel just situated beside the Bangla Road and the staff allow us to check in earlier.
Indberet denne anmeldelse
Gene H. Rejsende alene United States of America, 14. marts 2015
Safari Beach

Location to the beach. Location to the nightlife. Great seafood restaruant
10
The rooms were clean, big and the balcony overlooks the pool thru the trees. Beach is right across from hotel and nightlife is a 30 second walk. There are no joiner fees, which is a big plus for solo travelers.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Safari Beach Hotel PhuketSafari Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolSafari Beach Hotel Phuket - HaveSafari Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - BadeværelseSafari Beach Hotel Phuket - BadeværelseSafari Beach Hotel Phuket - BadeværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - BadeværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - BadeværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - BadeværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - BadeværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - GæsteværelseSafari Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolSafari Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolSafari Beach Hotel Phuket - SwimmingpoolSafari Beach Hotel Phuket - HaveSafari Beach Hotel Phuket - OmgivelserSafari Beach Hotel Phuket - LobbySafari Beach Hotel Phuket - OmgivelserSafari Beach Hotel Phuket - Mad og drikkeSafari Beach Hotel Phuket - LobbySafari Beach Hotel Phuket - Mad og drikke


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02