eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Salana Boutique Hotel

Chao Anou Road, 112 Vat Chan Village, Chanthabouly District, Tæt på Flodbredden, Vientiane, Laos 85621 (Se kort)

Book nu!

Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Badeværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Badeværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Butikker Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Lobby
Salana Boutique Hotel Vientiane - Badeværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Møderum Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Lobby Salana Boutique Hotel Vientiane - Reception Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Faciliteter Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefra
Område: Tæt på Flodbredden Antal værelser: 42
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,6

baseret på 921 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
7,9
Alle anmeldelser (921)
Sorter efter:
Carsten W. Rejsende alene Denmark, 2. april 2013
Meget pænt hotel og god placering

Placeringen, servicen og den generelle standard af hotellet
9,3
Jeg boede på hotellet i to nætter og oplevede ingen problemer. Rene pæne værelser og et meget profesionelt personale, hvoraf de fleste talte pænt engelsk. Det har jeg ikke oplevet mange andre steder hernede. God beliggenhed tæt på restauranter og byliv. Mekong floden ligger nogle hundrede meter fra hotellet, men jeg tror ikke at man kan se den fra nogle af værelserne. Mindre støj fra gaden i løbet af dagen, men intet problem. Så alt i alt et rigtig godt hotel, som hovedsageligt nok er for dem der ønsker det lille ekstra.
Laurits S. Par Denmark, 8. marts 2013
Rart ophold i Ventiane

Central beliggenhed, nyt hotel, venligt personale
8
Rart ophold på nyt hotel med venligt personale. Tæt på flere gode restauranter, mange fransk inspirerede. Mulighed for lejning af cykler m.v. Pris i den dyrere ende,i overkanten for hvad der alternativt kan tilbydes i Østen. Kun få gæster, flere ønskelige. Reklamerer med spa,men har kun massage afdeling, og aldrig gæster i baren endsige gæster i restauranten udover om morgenen.
David A. Par Canada, 26. januar 2015
Located near night market

Location to shopping,staff and price
6,7
Generall okay. My only criticism is the noise at night outside the hotel makes it very difficult to sleep
Raymond M. Rejsende alene United Kingdom, 6. januar 2015
Excellent stay. Great location. Clean and comfy

Clean and great location. Helpful staff.
8,3
Great stay. Thankyou.
Bernd R. Par Germany, 5. januar 2015
Nice Boutique Hotel in mid of the city

Breakfast, Staff, Ambience
9,3
The Salana Boutique Hotel is a very nice and cozy hotel in the city centre. All major sights can be reached by foot. The rooms are big and clean. All necessary facilities are available. The staff is very friendly and helps with all your wishes. The hotel is not on the river directly, but you can reach the riverfront walking in a few minutes. Around the hotel are a lot of restaurants, bars, hawker stalls etc. I can recommend it for a Vientiane city trip.
Marcos P. Rejsende alene United Kingdom, 5. januar 2015
Cosy boutique hotel in a great location

Location, Friendly staff, spa
9
My stay was nice and everything went well and smooth! The lady in the spa is lovely and give great threatment! All the staff are very kind and well educated!
Amanda B. Rejsende alene United Kingdom, 3. januar 2015
A great mini-break hotel

Great location, very clean and lovely staff - excellent for a two night visit.
9,7
Brett E. Familie med små børn Australia, 3. januar 2015
Good overall but room for improvement

Very good breakfast buffet, very clean, friendly staff.
8,3
Very nice hotel in a pretty good location. Staff were generally helpful and friendly but a few minor things were disappointing. Their breakfast area is probably not quite big enough for the busy times as we had to wait for a table on two of the three days. The service was a bit disorganised although the staff were trying hard. We also had a small issue with the water pressure which they said they would fix but nothing happened. Lastly the policy of not arranging a taxi to the airport was disappointing given the cost of the hotel. It seems they only offer the hotel van and if that is not available you have to go and arrange your own taxi. No big deal but unusual for a 4 star. Would recommend but to be honest I would try another place next time.
Ingrid S. Forretningsrejsende Australia, 1. januar 2015
A good hotel for Vientiane

Location, quiet,
7,7
Always remember that 4 star in Laos is going to be different to 4 star in Europe. It's a very nice hotel, worth staying, but don't think it's going to be super super fancy.
Li L. Par United Kingdom, 30. december 2014
Location

Location, clean room, comfort bed
9,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Salana Boutique Hotel VientianeSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - BadeværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - BadeværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - ButikkerSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - LobbySalana Boutique Hotel Vientiane - BadeværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - MøderumSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefraSalana Boutique Hotel Vientiane - LobbySalana Boutique Hotel Vientiane - ReceptionSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - FaciliteterSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - OmgivelserSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - Restaurant


AS-AGWEB-3C07