eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Salana Boutique Hotel

Chao Anou Road, 112 Vat Chan Village, Chanthabouly District, Tæt på Flodbredden, Vientiane, Laos 85621 (Se kort)

Book nu!

Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Badeværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Badeværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Butikker Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Lobby
Salana Boutique Hotel Vientiane - Badeværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Møderum Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Spa Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Lobby Salana Boutique Hotel Vientiane - Reception Salana Boutique Hotel Vientiane - Reception
Område: Tæt på Flodbredden Antal værelser: 42
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,6

baseret på 902 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
8,0
Alle anmeldelser (902)
Sorter efter:
Carsten W. Rejsende alene Denmark, 2. april 2013
Meget pænt hotel og god placering

Placeringen, servicen og den generelle standard af hotellet
9,3
Jeg boede på hotellet i to nætter og oplevede ingen problemer. Rene pæne værelser og et meget profesionelt personale, hvoraf de fleste talte pænt engelsk. Det har jeg ikke oplevet mange andre steder hernede. God beliggenhed tæt på restauranter og byliv. Mekong floden ligger nogle hundrede meter fra hotellet, men jeg tror ikke at man kan se den fra nogle af værelserne. Mindre støj fra gaden i løbet af dagen, men intet problem. Så alt i alt et rigtig godt hotel, som hovedsageligt nok er for dem der ønsker det lille ekstra.
Laurits S. Par Denmark, 8. marts 2013
Rart ophold i Ventiane

Central beliggenhed, nyt hotel, venligt personale
8
Rart ophold på nyt hotel med venligt personale. Tæt på flere gode restauranter, mange fransk inspirerede. Mulighed for lejning af cykler m.v. Pris i den dyrere ende,i overkanten for hvad der alternativt kan tilbydes i Østen. Kun få gæster, flere ønskelige. Reklamerer med spa,men har kun massage afdeling, og aldrig gæster i baren endsige gæster i restauranten udover om morgenen.
Anuchit J. Forretningsrejsende Thailand, 3. december 2014
Can't beat the location

Cleanliness, Friendly staff, Apartment like
7
I stay at the suite room in this hotel. The architecture is nice and the bed is very comfortable. However, the room has the balcony which you can't use it in the morning as the sun come direct to the balcony. What a shame.
Anthony E. Par Canada, 22. november 2014
Nice modern centrally located hotel

Comfort, location, hospitality
9,3
Most of downtown Vientiane is modern. this is certainly a modern hotel, with all the conveniences one could reasonably expect. It is a boutique hotel - small and comfortable. Its restaurant and 4th floor bar don't seem to be used much - but then there are many inexpensive local and western restaurants within easy walking distance. It get a 4.2 / 5 rating from me.
Angeline C. Gruppe Singapore, 27. oktober 2014
Convenient but pricey

Location, Cleanliness and staff friendliness
8
The hotel was clean and convenient but found it slightly overpriced. But location was great, walking distance to many eateries and the night market along the Mekong River.
Martien L. Forretningsrejsende Indonesia, 9. oktober 2014
this place is worth more than the price i paid to

this place is worth more than the price i paid to stay..... amazing
10
this place is worth more than the price i paid to stay..... amazing
Francis G. Par Spain, 7. oktober 2014
Good experience

Service-oriented staff, cleanliness,
9,3
Very good and car service to the airport was very comfortable.
Francis G. Par Spain, 2. oktober 2014
Second time to this hotel and still as satisfied

Staff hospitality,breakfast,comfort.
9,3
As good as the first stay a year ago.
Randall H. Par United States of America, 26. september 2014
Second Visit

Location, Staff, Decor
9,3
Tarun M. Forretningsrejsende Singapore, 16. september 2014
I would recommend this hotel to my friends

Good location , very comfortable rooms and very polite and courteous staff.
8
I liked it. And won't mind going back there.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Salana Boutique Hotel VientianeSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - BadeværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - BadeværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - ButikkerSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - LobbySalana Boutique Hotel Vientiane - BadeværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - MøderumSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - SpaSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefraSalana Boutique Hotel Vientiane - LobbySalana Boutique Hotel Vientiane - ReceptionSalana Boutique Hotel Vientiane - ReceptionSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - FaciliteterSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - OmgivelserSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - Restaurant


AS-AGWEB-3B03