Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Salana Boutique Hotel

Chao Anou Road, 112 Vat Chan Village, Chanthabouly District, Tæt på Flodbredden, Vientiane, Laos 85621

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,6

baseret på 1024 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
8,0
Alle anmeldelser (1024)
Sortér efter:
Laerke N. Familie med små børn Denmark, 30. januar 2015
Dejligt hotel med god beliggenhed

Fantastisk morgenmad! Hyggelig bar med spil til børnene.
9,3
Indberet denne anmeldelse
Carsten W. Rejsende alene Denmark, 2. april 2013
Meget pænt hotel og god placering

Placeringen, servicen og den generelle standard af hotellet
9,3
Jeg boede på hotellet i to nætter og oplevede ingen problemer. Rene pæne værelser og et meget profesionelt personale, hvoraf de fleste talte pænt engelsk. Det har jeg ikke oplevet mange andre steder hernede. God beliggenhed tæt på restauranter og byliv. Mekong floden ligger nogle hundrede meter fra hotellet, men jeg tror ikke at man kan se den fra nogle af værelserne. Mindre støj fra gaden i løbet af dagen, men intet problem. Så alt i alt et rigtig godt hotel, som hovedsageligt nok er for dem der ønsker det lille ekstra.
Indberet denne anmeldelse
Laurits S. Par Denmark, 8. marts 2013
Rart ophold i Ventiane

Central beliggenhed, nyt hotel, venligt personale
8
Rart ophold på nyt hotel med venligt personale. Tæt på flere gode restauranter, mange fransk inspirerede. Mulighed for lejning af cykler m.v. Pris i den dyrere ende,i overkanten for hvad der alternativt kan tilbydes i Østen. Kun få gæster, flere ønskelige. Reklamerer med spa,men har kun massage afdeling, og aldrig gæster i baren endsige gæster i restauranten udover om morgenen.
Indberet denne anmeldelse
Phanuwat C. Forretningsrejsende Thailand, 24. maj 2016
Good
5,7
Good hotel
Indberet denne anmeldelse
Chris R. Rejsende alene Australia, 21. maj 2016
Very good
6,3
There for 2 weeks for friend's wedding. Working remotely all days and wife with me for 4 days. Excellent services, amenities and rooms. Exceptionally friendly and helpful staff. Highly recommended. And I do not fill in many reviews!
Indberet denne anmeldelse
Kersley A. Forretningsrejsende Australia, 29. april 2016
Love every minute of the experience
6,7
2nd to noneLove every minute of the experience
Indberet denne anmeldelse
Mitsuru K. Forretningsrejsende Japan, 27. april 2016
Late chack in, midnight return, safe, all good v
6,3
Wish to stay here again!
Indberet denne anmeldelse
Stephanie R. Familie med små børn Singapore, 12. april 2016
5 star service
6,7
Our rooms were spacious and had temple views. The staff were extremely friendly in all aspects. Breakfast was amazing and the 4th floor terrace was a gem with a great view of the city and even a kids corner! A fun place for big and little people.
Indberet denne anmeldelse
Richard C. Par Thailand, 9. april 2016
Perfect Location
6,7
This hotel is perfectly located for walking around town or the riverfront. Staff were all some of the best trained we have seen. Regular rooms are a bit small for 2 people, but very comfortable. Minibar overpriced--go to the bar! Breakfast buffet and to order items are tasty and plentiful. Highly recommend.
Indberet denne anmeldelse
Simon E. Par United States of America, 5. april 2016
boutique luxury
6,3
lovely location and staff.
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
Salana Boutique Hotel VientianeSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - BadeværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - BadeværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - ButikkerSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - LobbySalana Boutique Hotel Vientiane - BadeværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - MøderumSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - LobbySalana Boutique Hotel Vientiane - ReceptionSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - FaciliteterSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - OmgivelserSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - Restaurant


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A02