Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Salana Boutique Hotel

Chao Anou Road, 112 Vat Chan Village, Chanthabouly District, Tæt på Flodbredden, Vientiane, Laos 85621 (Se kort)

Book nu!

Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Badeværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Badeværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Butikker Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Lobby
Salana Boutique Hotel Vientiane - Badeværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Møderum Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Lobby Salana Boutique Hotel Vientiane - Reception Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Faciliteter Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefra
Område: Tæt på Flodbredden Antal værelser: 42
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,6

fra 965
anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
8,0
Alle anmeldelser (965)
Sorter efter:
Laerke N. Familie med små børn Denmark, 30. januar 2015
Dejligt hotel med god beliggenhed

Fantastisk morgenmad! Hyggelig bar med spil til børnene.
9,3
Indberet denne anmeldelse
Carsten W. Rejsende alene Denmark, 2. april 2013
Meget pænt hotel og god placering

Placeringen, servicen og den generelle standard af hotellet
9,3
Jeg boede på hotellet i to nætter og oplevede ingen problemer. Rene pæne værelser og et meget profesionelt personale, hvoraf de fleste talte pænt engelsk. Det har jeg ikke oplevet mange andre steder hernede. God beliggenhed tæt på restauranter og byliv. Mekong floden ligger nogle hundrede meter fra hotellet, men jeg tror ikke at man kan se den fra nogle af værelserne. Mindre støj fra gaden i løbet af dagen, men intet problem. Så alt i alt et rigtig godt hotel, som hovedsageligt nok er for dem der ønsker det lille ekstra.
Indberet denne anmeldelse
Laurits S. Par Denmark, 8. marts 2013
Rart ophold i Ventiane

Central beliggenhed, nyt hotel, venligt personale
8
Rart ophold på nyt hotel med venligt personale. Tæt på flere gode restauranter, mange fransk inspirerede. Mulighed for lejning af cykler m.v. Pris i den dyrere ende,i overkanten for hvad der alternativt kan tilbydes i Østen. Kun få gæster, flere ønskelige. Reklamerer med spa,men har kun massage afdeling, og aldrig gæster i baren endsige gæster i restauranten udover om morgenen.
Indberet denne anmeldelse
Vladimir M. Forretningsrejsende Serbian, 19. juli 2015
Nice and modern but basic

Location, staff, clean rooms
8,7
It was nice. Rooms are clean, modest luxury to summarize it, as far as it can go in Laos. here are not much other options for decent accommodation, especially not in this location and therefore it is very hard to compare as I see not much alternatives. We previously booked another hotel which was listed as 4 star hotel, and it was horrible, worse than an average guest house, so if you do not want to take any risk, I recommend this hotel for your stay in Vientiane.
Indberet denne anmeldelse
Loretta H. Familie med ældre børn Australia, 14. juli 2015
Salana has a lot to be proud of.

Service from all staff, the quality of the hotel rooms and hotel grounds, the food and wine with excellent service
8,7
The stay was truly excellent. I travelled with my ageing Mum who periodically was unwell and the staff were so kind as was the management. The quality of the gardens, surrounds, food and wine was matched by the excellent, caring and friendly staff. I also took note of the choice of hotel management to provide well researched local information, with locally supported good quality tourist destinations in the area. Top quality stay
Indberet denne anmeldelse
Hyunju K. Par South Korea, 14. juli 2015
Service was great, but room was too small

food, location, location
7,3
Indberet denne anmeldelse
Michael P. Rejsende alene United States of America, 9. juli 2015
Great Stay

Cleanliness, Location, Hospitality/Service
9,7
Excellent stay with Salana Boutique. Probably a bit on the expensive end for Laos but they definitely made it worth it. Service and hospitality is phenomenal and I always felt like they were eager to please. The room and hotel in general are impeccably clean and the room itself was quite comfortable. I will stay here again next time.
Indberet denne anmeldelse
Tak L. Forretningsrejsende Malaysia, 24. juni 2015
Comfortable and quiet in the city centre.

Very clean, very friendly and polite staff and near the city centre
8
Very good.
Indberet denne anmeldelse
Keith B. Par United Kingdom, 23. juni 2015
Superb. Beyond our expectations.

It was luxurious. The staff were exceptionally attentive, polite and helpful. It was spotlessly clean and extremely comfortable.
9,3
This hotel exceeded our expectations. We stayed in a studio and it was the height of luxury. We only used the restaurant for breakfast, and that was excellent with a wide selection of Western and Asian foods. Staff were friendly and attentive to one's needs. No complaints. We will go there again.
Indberet denne anmeldelse
Barbara C. Par Spain, 23. juni 2015
Comfortable and well located

comfortable, location, staff
8,3
We only spent one night, and had not much time to visit Vientiane. The staff were vert helpful and friendly, and the place is located at walking distance of the riverfront and restaurant area.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Salana Boutique Hotel VientianeSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - BadeværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - BadeværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - ButikkerSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - LobbySalana Boutique Hotel Vientiane - BadeværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - MøderumSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefraSalana Boutique Hotel Vientiane - LobbySalana Boutique Hotel Vientiane - ReceptionSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - FaciliteterSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - OmgivelserSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - Restaurant

Kundeanmeldelser - Salana Boutique Hotel, Vientiane

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B08