Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Salana Boutique Hotel

Chao Anou Road, 112 Vat Chan Village, Chanthabouly District, Tæt på Flodbredden, Vientiane, Laos 85621 (Se kort)

Book nu!

Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Badeværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Badeværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Butikker Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Lobby
Salana Boutique Hotel Vientiane - Badeværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Møderum Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Lobby Salana Boutique Hotel Vientiane - Reception Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Faciliteter
Område: Tæt på Flodbredden Antal værelser: 42

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,6

baseret på 1007 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
8,0
Alle anmeldelser (1007)
Sortér efter:
Laerke N. Familie med små børn Denmark, 30. januar 2015
Dejligt hotel med god beliggenhed

Fantastisk morgenmad! Hyggelig bar med spil til børnene.
9,3
Indberet denne anmeldelse
Carsten W. Rejsende alene Denmark, 2. april 2013
Meget pænt hotel og god placering

Placeringen, servicen og den generelle standard af hotellet
9,3
Jeg boede på hotellet i to nætter og oplevede ingen problemer. Rene pæne værelser og et meget profesionelt personale, hvoraf de fleste talte pænt engelsk. Det har jeg ikke oplevet mange andre steder hernede. God beliggenhed tæt på restauranter og byliv. Mekong floden ligger nogle hundrede meter fra hotellet, men jeg tror ikke at man kan se den fra nogle af værelserne. Mindre støj fra gaden i løbet af dagen, men intet problem. Så alt i alt et rigtig godt hotel, som hovedsageligt nok er for dem der ønsker det lille ekstra.
Indberet denne anmeldelse
Laurits S. Par Denmark, 8. marts 2013
Rart ophold i Ventiane

Central beliggenhed, nyt hotel, venligt personale
8
Rart ophold på nyt hotel med venligt personale. Tæt på flere gode restauranter, mange fransk inspirerede. Mulighed for lejning af cykler m.v. Pris i den dyrere ende,i overkanten for hvad der alternativt kan tilbydes i Østen. Kun få gæster, flere ønskelige. Reklamerer med spa,men har kun massage afdeling, og aldrig gæster i baren endsige gæster i restauranten udover om morgenen.
Indberet denne anmeldelse
David T. Par United Kingdom, 19. januar 2016
Great introduction to Laos

Liked. the location , the Salana Suite was well appointed and the staff were delightful.
9
We enjoyed our 3 night stay in Vientiane. As capital cities go it seemed safe and the Lao people were respectful and friendly. Most of the sights are either easy to reach on foot or a short tuk tuk ride away. Salana hotel is well placed and there are good restaurants nearby
Indberet denne anmeldelse
Karen D. Par United States of America, 13. januar 2016
Great break from the heat

Attentive staff, absolute comfort, and location
10
We stayed in Vientiane at the end of 2 weeks in Laos. It was a great way to wrap things up, at a hotel with a big bed, hot water and good water pressure in the shower, fresh towels, and very effective air conditioning. The location was ideal for seeing the sights in Vientiane. I would recommend Le Vendome, just half a block away for a French dining experience. The hotel breakfast is superb, who knew fish for breakfast was so good! But plenty of choices for travelers who may need some comfort food. A big buffet and no reason to order off the menu. Easy access to the airport. If returning to Vientiane, I would stay there again.
Indberet denne anmeldelse
Michael M. Par United States of America, 4. januar 2016
Nice Place

Comfort, location and style
10
Quite nice. Good location and excellent food.
Indberet denne anmeldelse
Mami H. Gruppe Japan, 2. januar 2016
Fashionable hotel

hotel atmosphere, breakfast and room
9,3
I really enjoyed the stay. Hope to come back to this hotel some time soon.
Indberet denne anmeldelse
May T. Par Australia, 1. januar 2016
Nice comfortable central hotel

Very attentive staff, comfortable bed and great location.
9,7
Indberet denne anmeldelse
Margaret F. Familie med ældre børn Singapore, 27. december 2015
Good location and great staff but not 4-star

Location, staff, rooms.
9
The hotel decor In the lobby and rooms are outdated but otherwise clean and comfortable. The Central location is perfect for one night in Vientienne. Walking distance to good restaurants and the night market.
Indberet denne anmeldelse
Chow K. Par Hong Kong, 13. december 2015
Great Hotel!

Nice staff, comfortable room, nice breakfast
10
Great hotel. Rooms are not big but very nice and cozy. The hotel location is great. 2 mins walk to the night market. Nice breakfast too.
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Salana Boutique Hotel VientianeSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - BadeværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - BadeværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - ButikkerSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - LobbySalana Boutique Hotel Vientiane - BadeværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - MøderumSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefraSalana Boutique Hotel Vientiane - LobbySalana Boutique Hotel Vientiane - ReceptionSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - FaciliteterSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - OmgivelserSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - Restaurant


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B07