Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Salana Boutique Hotel

Chao Anou Road, 112 Vat Chan Village, Chanthabouly District, Tæt på Flodbredden, Vientiane, Laos 85621 (Se kort)

Book nu!

Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Badeværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Badeværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Gæsteværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Butikker Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Lobby
Salana Boutique Hotel Vientiane - Badeværelse Salana Boutique Hotel Vientiane - Møderum Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Lobby Salana Boutique Hotel Vientiane - Reception Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefra Salana Boutique Hotel Vientiane - Faciliteter Salana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefra
Område: Tæt på Flodbredden Antal værelser: 42
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,6

baseret på 945 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
8,0
Alle anmeldelser (945)
Sorter efter:
Laerke N. Familie med små børn Denmark, 30. januar 2015
Dejligt hotel med god beliggenhed

Fantastisk morgenmad! Hyggelig bar med spil til børnene.
9,3
Carsten W. Rejsende alene Denmark, 2. april 2013
Meget pænt hotel og god placering

Placeringen, servicen og den generelle standard af hotellet
9,3
Jeg boede på hotellet i to nætter og oplevede ingen problemer. Rene pæne værelser og et meget profesionelt personale, hvoraf de fleste talte pænt engelsk. Det har jeg ikke oplevet mange andre steder hernede. God beliggenhed tæt på restauranter og byliv. Mekong floden ligger nogle hundrede meter fra hotellet, men jeg tror ikke at man kan se den fra nogle af værelserne. Mindre støj fra gaden i løbet af dagen, men intet problem. Så alt i alt et rigtig godt hotel, som hovedsageligt nok er for dem der ønsker det lille ekstra.
Laurits S. Par Denmark, 8. marts 2013
Rart ophold i Ventiane

Central beliggenhed, nyt hotel, venligt personale
8
Rart ophold på nyt hotel med venligt personale. Tæt på flere gode restauranter, mange fransk inspirerede. Mulighed for lejning af cykler m.v. Pris i den dyrere ende,i overkanten for hvad der alternativt kan tilbydes i Østen. Kun få gæster, flere ønskelige. Reklamerer med spa,men har kun massage afdeling, og aldrig gæster i baren endsige gæster i restauranten udover om morgenen.
Dian D. Familie med ældre børn Indonesia, 19. maj 2015
Good Hotel in Vientiane

Location, clean, services
8
Good for value and best location
Alex H. Par United Kingdom, 1. maj 2015
Excellent stay

Location, staff, cleanliness
9,3
Souly P. Forretningsrejsende Laos, 27. april 2015
Good location and friendly service

Location, service, and efficiency
9,3
Shelly-Ann I. Gruppe United States of America, 9. april 2015
Location

Locations n breakfast
8,3
Vararat T. Par Thailand, 6. april 2015
good location near supermarket

Location, service, price
8
It was my second time staying at Salana Hotel, I like the location and it is near centre but the pillow and bed sheet is too hard I cannot sleep.
Thuy T. Forretningsrejsende Vietnam, 3. april 2015
Very nice hotel

Good location, clean, good food
8,7
Very good. Thanks
Roman L. Par Philippines, 20. marts 2015
Good location and service

Location, Comfortable rooms, Service
7,3
Location is good, the room is comfortable, service is good. Food served is so-so. A little bit pricey though.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Salana Boutique Hotel VientianeSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - BadeværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - BadeværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - GæsteværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - ButikkerSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - LobbySalana Boutique Hotel Vientiane - BadeværelseSalana Boutique Hotel Vientiane - MøderumSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefraSalana Boutique Hotel Vientiane - LobbySalana Boutique Hotel Vientiane - ReceptionSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - FaciliteterSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet udefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - Hotellet indefraSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - OmgivelserSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - RestaurantSalana Boutique Hotel Vientiane - Restaurant

Kundeanmeldelser - Salana Boutique Hotel, Vientiane

AS-AGWEB-3C06