eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Samui Honey Cottages Beach Resort

24/34 Moo 5 Tambon Bophut, Choengmon, Koh Samui, Thailand (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Samui Honey Cottages Hotel
Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Gæsteværelse Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Gæsteværelse Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Gæsteværelse Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Gæsteværelse Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Gæsteværelse Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Gæsteværelse Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet indefra Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Gæsteværelse Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefra Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefra Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefra Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefra Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Have Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Gæsteværelse Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Swimmingpool Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Swimmingpool
Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefra Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Swimmingpool Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Swimmingpool Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefra Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Swimmingpool Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefra Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefra Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Pub/Lounge Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Omgivelser Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Pub/Lounge Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Restaurant Samui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefra
Område: Choengmon Antal værelser: 26
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

baseret på 122 anmeldelser

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (122)
Sorter efter:
Mogens B. Familie med små børn Denmark, 14. februar 2012
Skøn beliggenhed helt ned til stranden

Venligt personale, boede i bongalov med ekstra opredning vi sov 4 personer i værelset uden problemer.
8,3
Morgenmaden skulle indtages på restauranten ved siden af, fantastisk udsigt ud over vandet mens man spiste.Dette sted vil vi meget gerne besøge igen senere.
Tip om Natteliv: Vi boede i den rolige ende af byen, det var skønt ...
Henrik B. Familie med små børn Denmark, 12. januar 2012
Hyggeligt sted, men ikke helt ned til stranden

Meget hjælpsomme og søde
6,3
Et dejligt sted, hvpr især de søde ansatte hiver karakteren op. Rimelig pæn hytte, men ikke tæt nok på vandet til at hedde sea front - som vi havde betalt for. Restauranten er ok, men også dyrere end den behøver at være. Hyggeligt sted, fin lille pool, og igen - meget søde mennesker.
Tip: Maden på restauranten lige ved siden af koster det halve
Christine I. Par Denmark, 18. februar 2011
Enkelt lille bungalowhotel et stenkast fra strand

Skyggefulde træer, lattermildt massageteam og strandhåndklæder til rådighed,
7,3
Selv om vi to gamle måske fremkaldte smil,var vi glade for at leje knallert/scooter og køre rundt på øen i eget tempo. Vi nød den ro, vores "oase" bød på, og som vi kunne vende tilbage til efter besøg i den støjende naboby, hvor ordet turistindustri tydeligt fik betydning!
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: I Nathon var det spændende at se kutterne,fiskerne der bødede net og sortere fisk.Ved den stille strand Nikki beach syd for Nathon ligger restauranten Bigjohn: den var lidt dyrere end de lokale omkring hotellet, men vi fik smagfuld og smuk frokost.Vi var som altid fascinerende at snuse på madmarkedet i retning af Bophut.
Clare T. Par Australia, 11. august 2014
Our stay at Honey

Welcoming and helpful staff; close to the beach; quiet village atmosphere
9
The two weeks my husband and I stayed at Honey Cottages were two of the best weeks we've had on holiday anywhere we've been in the world. We've stayed in plenty of 3 - 5 star hotels and this one would have to take the prize for being the best. The location was quiet yet bustling (even in low season); the staff were welcoming and extremely helpful, the proximity of our cottage to the beach was brilliant (20 metres) and the options for eating out were awesome. Being so close to Choeng Mon village gave us plenty of shopping options in a village atmosphere and the opportunity to get to know some locals. An absolutely brilliant time was has and we'd be back there in a hearbeat!! We certainly intend to return as soon as we possibly can.
Julian J. Par United Kingdom, 19. maj 2014
excellent

location/ staff /clean
8
fantastic place to stay,clean,food good/staff excellent. great value
Wayne L. Par Australia, 15. maj 2014
Great hotel with pool overlooking the beach.

Close to beach pool and dining
9
Great hotel location with staff very helpful and obliging
Robert H. Par Australia, 15. maj 2014
Choengmon

On the beach, swimming pool, location
7
Very enjoyable and relaxing. Close to everything. Would stay there again.
Shiven A. Par India, 10. december 2013
Most appropiate location - Just at the Beach

Location, Location and Location
8,3
The stay was comfortable, my room was 15 step away from the beach.
Luis T. Par Portugal, 21. august 2013
Acceptable

It is on the beach,
6,7
From the advertising pictures I was expecting better rooms, in particular the bathroom. I complain about the room I got in first place and immediatly they upgrade it (good reaction from the staff) Anyway, the bath room shoud be improved, the windows must have curtins that block the ligt (they do not! 5H30m and it is day light inside...). If I have paid less, I probable woud not be making these hard comments. The breakfast was bellow my expectations. The internet worked very well and the cleaning was good.
Joanne K. Rejsende alene Thailand, 1. august 2013
Lovely beach oasis, relaxing.

Near to beach, quiet, clean room
8,3
On our arrival we were offered a room that was not a deluxe garden view bungalow, even though that is what we booked! We were eventually offered a bungalow that didn't have a view but was nice enough and near to the beach. The room was clean and had a kettle, fridge, hairdryer etc and a big bathroom. The mattress was old and really in need of changing. The staff in the breakfast restaurant were very friendly and helpful and the breakfast was very good. The front desk staff were less helpful and not so polite. The beach was lovely , this place is at the quiet end and it really is a beautiful spot. There are massage salas on the beach, but no loud music or too many beach sellers. It had a good atmosphere and the resort had plenty of loungers on he beach, but not so many to spoil the view. Would stay there again for the beach.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Samui Honey Cottages Beach Resort Koh SamuiSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - GæsteværelseSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - GæsteværelseSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - GæsteværelseSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - GæsteværelseSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - GæsteværelseSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - GæsteværelseSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet indefraSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - GæsteværelseSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefraSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefraSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefraSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefraSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - HaveSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - GæsteværelseSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - SwimmingpoolSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - SwimmingpoolSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefraSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - SwimmingpoolSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - SwimmingpoolSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefraSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - SwimmingpoolSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefraSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefraSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Pub/LoungeSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - OmgivelserSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Pub/LoungeSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - RestaurantSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefraSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefraSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefraSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - StrandSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - StrandSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - StrandSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - StrandSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefraSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - StrandSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - StrandSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - StrandSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - UdsigtSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - UdsigtSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - UdsigtSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - UdsigtSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefraSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefraSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Hotellet udefraSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - StrandSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - StrandSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - OmgivelserSamui Honey Cottages Beach Resort Koh Samui - Omgivelser


AS-AGWEB-3B05