eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Sanouva Hotel

175-177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Distrikt 1 - Ben Thanh Market, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Møderum Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Fitnessrum Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Område: Distrikt 1 - Ben Thanh Market Antal værelser: 53
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 2060 anmeldelser

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,9
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (2060)
Sorter efter:
Gustav J. Par Denmark, 14. februar 2013
Central beliggenhed og hjælpsomt personale

Tilpas størrelse, central beliggenhed
8,3
Receptionisterne hjalp os flere gange under opholdet. De bestilte taxa for os og anbefalede restauranter. Desuden bestilte vi udflugter gennem receptionen
Chi V. Rejsende alene Denmark, 19. oktober 2012
Venlige service, gode og rene værelser

Centralt beliggende, god morgenmad, venlig og engelsk talende reception
9,7
Lækkert 3 stjernet hotel med meget venlige service. Søde receptionister der kan hjælpe med det meste. Venlige vagter/bell boys der står altid klar til tjeneste. Centralt beliggende med gå afstand til de fleste seværdigheder. Gode og rene værelser - god seng og jeg sov rigtigt godt efter en lang dag. Morgenmads buffetten er kontinental og er meget god på en 3 stjernet standard. Prisen er til gengæld lidt dyrere end andre 3-stjernet hoteller i området.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hotellet ligger centralt med gå afstand til de fleste seværdigheder.
Harry M. Par Denmark, 2. februar 2010
Godt lille hotel i HCM

Dejlig rummelighed, og særdeles rent.
7,7
Hotellet er centralt placeret tæt på marked og gode billige spisesteder. Personalet er venlige og iødekommende. Man kan opmagasinere bagage, og købe ture på hotellet. Deres trådløse netnærk virker ikke helt efter ønske, men der er cumputere til fri afbenyttelse i hallen. Morgenmaden er rigtig god, om man spiser europæisk eller asiatisk. Hotellet har en passende størrelse og kan anbefales som et godt familiehotel, hvor man får valuta for pengene.
Tip om Restaurant: At spise på gadekøkkenern lige op af markedsbygningen - ( kun om aftenen) Super godt
Joergen C. Par Denmark, 24. januar 2010
godt hotel i distrikt 1

Meget rent, og meget venligt personale, og hjælpsomme
8
centralt godt beliggende hotel i distrikt.1 med mange seværdigheder tæt på Meget rent, og hyggeligt ikke så stort værelse. god skabsplad, værdiboks ,godt badværelse med hårshampo mm. pæn morgenbuffet, lidt "koldt" lokale lige ved elevator.friske varer, og rigeligt af det hele.Hjælpsomt personale i receptionen. God ide at få hotellet til at sørge for afhentning i lufthavnen.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: tæt på war-memorimuseum tæt på marked
Else-Marie K. Par Denmark, 6. januar 2010
godt ophold

tæt på centrum, tæt på marked, der var meget venlig personale. værelset var af en god standart, rent og rene håndklæder hver dag. Personalet var gode st tale med,,,, engelsk. Et sted jeg ville komme igen og billigt
9,7
Et fint hotel til prisen, personale meget venlige og hjælpsomme, rimelige til engelsk, et sted jeg vil anbefale til andre, og kommer igen hvis det er mulugt, Det ligger i gå afstand til det meste man bør se, i Saigon, Og i gåafstand til markedet, samt de store indkøbscentre der er, samt en halv times kørsel til lufthavnen,
Tip om Shopping: gå afstand til marked og store chopping centre
Cathy W. Gruppe Australia, 20. september 2014
Sanouva Hotel

Smoking room with window that opens, next door to ICC Beauty - good foot massage, bed clean and comfortable
5,3
Wasn't a bad place to stay, but nothing to rave over. Food order took a long time
Han N. Par Vietnam, 15. september 2014
Sanouva review

location, staff performance, room comfort
7,7
Located at central thus good for traffic, staffs are friendly
Frederik C. Par Netherlands, 15. september 2014
Small rooms, NO bathtub, unfriendly staff
6
The room is much smaller than they portray in the pictures. I had the largest (Sanouva Deluxe) at 25sqm, which definitely is measured incl the bathroom - and I still doubt if correct. The staff is very unfriendly; just processing you. Rooms have a dated interior (lots of cheap dark plywood finishing), very low ceilings (I am 186cm and could touch the ceiling when reaching for it!!), insufficient lighting and are not ready for the connected traveller (ample contact points for charging at the right spot, docking station and such). Breakfast was not bad at all even if you are squeezed into a corner behind the reception. I will not go back; there are many better hotels.
Daniel D. Par United States of America, 2. september 2014
great location for quick 1-2 day stay

1- clean shower and restroom, 2- nearby all the night life and restaurants 3-value
8,3
I stayed only 1 night and it was worth it. quick check in, great cozy place to sleep in with exceptional shower and restroom. perhaps the ONLY minor detail would be the Air Con did not work properly upon check in but within 30 min technicican fixed it. Great service
Kar Z. Par Malaysia, 2. september 2014
Central location and very clean

Location , cleanliness and value for money
8,3
Very pleasant one . Centrally located and value for money . Very clean and friendly staff .

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Sanouva Hotel Ho Chi MinhSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefraSanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefraSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefraSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Hotel Ho Chi Minh - MøderumSanouva Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - BuffetSanouva Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellet udefraSanouva Hotel Ho Chi Minh - Møderum


AS-AGWEB-3B05