Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Sanouva Hotel

175-177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Distrikt 1 - Ben Thanh Market, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Badeværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Buffet Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Business Center Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Fitnessrum
Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellet udefra Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Møderum Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Beliggenhed: Distrikt 1 - Ben Thanh Market Antal værelser: 53
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 2008 anmeldelser

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,9
Personale
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (2008)
Gustav J. Par Denmark, 14. februar 2013
Central beliggenhed og hjælpsomt personale

Tilpas størrelse, central beliggenhed
8,3
Receptionisterne hjalp os flere gange under opholdet. De bestilte taxa for os og anbefalede restauranter. Desuden bestilte vi udflugter gennem receptionen
Chi V. Rejsende alene Denmark, 19. oktober 2012
Venlige service, gode og rene værelser

Centralt beliggende, god morgenmad, venlig og engelsk talende reception
9,7
Lækkert 3 stjernet hotel med meget venlige service. Søde receptionister der kan hjælpe med det meste. Venlige vagter/bell boys der står altid klar til tjeneste. Centralt beliggende med gå afstand til de fleste seværdigheder. Gode og rene værelser - god seng og jeg sov rigtigt godt efter en lang dag. Morgenmads buffetten er kontinental og er meget god på en 3 stjernet standard. Prisen er til gengæld lidt dyrere end andre 3-stjernet hoteller i området.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hotellet ligger centralt med gå afstand til de fleste seværdigheder.
Harry M. Par Denmark, 2. februar 2010
Godt lille hotel i HCM

Dejlig rummelighed, og særdeles rent.
7,7
Hotellet er centralt placeret tæt på marked og gode billige spisesteder. Personalet er venlige og iødekommende. Man kan opmagasinere bagage, og købe ture på hotellet. Deres trådløse netnærk virker ikke helt efter ønske, men der er cumputere til fri afbenyttelse i hallen. Morgenmaden er rigtig god, om man spiser europæisk eller asiatisk. Hotellet har en passende størrelse og kan anbefales som et godt familiehotel, hvor man får valuta for pengene.
Tip om Restaurant: At spise på gadekøkkenern lige op af markedsbygningen - ( kun om aftenen) Super godt
Joergen C. Par Denmark, 24. januar 2010
godt hotel i distrikt 1

Meget rent, og meget venligt personale, og hjælpsomme
8
centralt godt beliggende hotel i distrikt.1 med mange seværdigheder tæt på Meget rent, og hyggeligt ikke så stort værelse. god skabsplad, værdiboks ,godt badværelse med hårshampo mm. pæn morgenbuffet, lidt "koldt" lokale lige ved elevator.friske varer, og rigeligt af det hele.Hjælpsomt personale i receptionen. God ide at få hotellet til at sørge for afhentning i lufthavnen.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: tæt på war-memorimuseum tæt på marked
Else-Marie K. Par Denmark, 6. januar 2010
godt ophold

tæt på centrum, tæt på marked, der var meget venlig personale. værelset var af en god standart, rent og rene håndklæder hver dag. Personalet var gode st tale med,,,, engelsk. Et sted jeg ville komme igen og billigt
9,7
Et fint hotel til prisen, personale meget venlige og hjælpsomme, rimelige til engelsk, et sted jeg vil anbefale til andre, og kommer igen hvis det er mulugt, Det ligger i gå afstand til det meste man bør se, i Saigon, Og i gåafstand til markedet, samt de store indkøbscentre der er, samt en halv times kørsel til lufthavnen,
Tip om Shopping: gå afstand til marked og store chopping centre
Gladys G. Rejsende alene Philippines, 5. april 2014
Very pleasant!

good location, friendly and helpful staff especially those in the morning shift; immediately given a room upon early check-in
8,7
Sanouva has clean and quiet rooms. We were immediately brought to our room upon check-in at around 11am. Front desk staff are fluent in english, friendly and helpful. We were allowed to check out at 1pm and had our luggages left at the front desk for safekeeping while we whiled away our time around the city till we left at 9pm for the airport. Will surely recommend thid hotel to my friends and officemates.
Jennifer S. Par United States of America, 3. april 2014
Nice place good location

Well equipped clean rooms, wifi and easy to find.
8
We had a nice stay split between 3 days (the first two night then one more after a visit to Mui Ne). It was comfortable, quiet, clean and had a nice buffet breakfast.
Darrell S. Rejsende alene Singapore, 31. marts 2014
Relaxing

Cleanliess, quiet, centrally located
6,7
Nga N. Familie med små børn Australia, 24. marts 2014
An average hotel. Very basic. Nothing special.

Location
5,7
Reception staff were unfriendly. We dialled reception from our room and they quickly answered our question and hung up even though we haven't finished. We had to call several times to get our answers. We were told by one girl that we get 5 complimentary pages of printing (for our flights). Then when we we printed, another girl was going to charge us so I complained and we got it free. Breakfast was very basic toast -bacon & eggs, baked beans, Vietnamese congee and fried rice. Nothing special. We stayed in the sanouva deluxe room. Room has windows. The bathroom was clean but the shower screen had this huge sticker which said 'get naked!' Really weird but must be their Art Deco ??? Bed sheets were not soft and fluffy like other placs we stayed. An typical 3 star hotel. Good enough.
John C. Par United States of America, 9. marts 2014
A truly excellent place at reasonable rates!

Incredibly skilled and friendly staff, great breakfasts, and good rates.
10
Excellent!! A young, smart, friendly staff; a very nice room that was modern and clean; really good breakfasts; close to all the major attractions and lots of good restaurants and street food; and all at very reasonable rates!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Sanouva Hotel Ho Chi MinhSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - BuffetSanouva Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Hotel Ho Chi Minh - Business CenterSanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefraSanouva Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumSanouva Hotel Ho Chi Minh - Hotellet udefraSanouva Hotel Ho Chi Minh - MøderumSanouva Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A06