Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, District 1 Ben Thanh Marked, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Badeværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet udefra Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Fitnessrum Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Møderum Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant
Område: District 1 Ben Thanh Marked Antal værelser: 53
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

fra 2167
anmeldelser

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,9
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (2167)
Sorter efter:
Gustav J. Par Denmark, 14. februar 2013
Central beliggenhed og hjælpsomt personale

Tilpas størrelse, central beliggenhed
8,3
Receptionisterne hjalp os flere gange under opholdet. De bestilte taxa for os og anbefalede restauranter. Desuden bestilte vi udflugter gennem receptionen
Chi V. Rejsende alene Denmark, 19. oktober 2012
Venlige service, gode og rene værelser

Centralt beliggende, god morgenmad, venlig og engelsk talende reception
9,7
Lækkert 3 stjernet hotel med meget venlige service. Søde receptionister der kan hjælpe med det meste. Venlige vagter/bell boys der står altid klar til tjeneste. Centralt beliggende med gå afstand til de fleste seværdigheder. Gode og rene værelser - god seng og jeg sov rigtigt godt efter en lang dag. Morgenmads buffetten er kontinental og er meget god på en 3 stjernet standard. Prisen er til gengæld lidt dyrere end andre 3-stjernet hoteller i området.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hotellet ligger centralt med gå afstand til de fleste seværdigheder.
Harry M. Par Denmark, 2. februar 2010
Godt lille hotel i HCM

Dejlig rummelighed, og særdeles rent.
7,7
Hotellet er centralt placeret tæt på marked og gode billige spisesteder. Personalet er venlige og iødekommende. Man kan opmagasinere bagage, og købe ture på hotellet. Deres trådløse netnærk virker ikke helt efter ønske, men der er cumputere til fri afbenyttelse i hallen. Morgenmaden er rigtig god, om man spiser europæisk eller asiatisk. Hotellet har en passende størrelse og kan anbefales som et godt familiehotel, hvor man får valuta for pengene.
Tip om Restaurant: At spise på gadekøkkenern lige op af markedsbygningen - ( kun om aftenen) Super godt
Joergen C. Par Denmark, 24. januar 2010
godt hotel i distrikt 1

Meget rent, og meget venligt personale, og hjælpsomme
8
centralt godt beliggende hotel i distrikt.1 med mange seværdigheder tæt på Meget rent, og hyggeligt ikke så stort værelse. god skabsplad, værdiboks ,godt badværelse med hårshampo mm. pæn morgenbuffet, lidt "koldt" lokale lige ved elevator.friske varer, og rigeligt af det hele.Hjælpsomt personale i receptionen. God ide at få hotellet til at sørge for afhentning i lufthavnen.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: tæt på war-memorimuseum tæt på marked
Else-Marie K. Par Denmark, 6. januar 2010
godt ophold

tæt på centrum, tæt på marked, der var meget venlig personale. værelset var af en god standart, rent og rene håndklæder hver dag. Personalet var gode st tale med,,,, engelsk. Et sted jeg ville komme igen og billigt
9,7
Et fint hotel til prisen, personale meget venlige og hjælpsomme, rimelige til engelsk, et sted jeg vil anbefale til andre, og kommer igen hvis det er mulugt, Det ligger i gå afstand til det meste man bør se, i Saigon, Og i gåafstand til markedet, samt de store indkøbscentre der er, samt en halv times kørsel til lufthavnen,
Tip om Shopping: gå afstand til marked og store chopping centre
Shir L. Par Singapore, 28. juni 2015
4D3N - HCMC

Staff Service/ Location/ Value
7,3
Was at HCMC for a relax getaway trip.. Location/ Value: Hotel was located at a good location. Booking rate at $39/night. Good value. Amenities: Hotel provides: Welcome fruits/ mineral water/ hot water kettle/ hair dryer/ towels/ shampoo/body wash/ comb/ toothbrush + paste/ shower cap/ cotton bud/ bedroom slippers/clothes hangers. Would appreciate if hotel can consider putting another roll of toilet paper in case the existing one was being used up. Comfort/ Environment: Bed was ok. Blanket was thin.. it was a little cold and we can only play around with the ac temperature instead. Hotel can consider having 2 additional pillows as the pillows were kinda fluffy and soft.. when lied down it was almost flat on bed. :) the room was not that much of soundproof as we can hear opposite room's alarm clock and travellers talking loudly/shouting. Last but not least: Staff Service: All staff were friendly and able to communicate in english. We would like to compliment the staff there especially Ms Thu. What happened was when we reached the hotel, we felt cheated as we paid VD350000 for the cab fare from airport to hotel. We approached the staff to find out if it was normal. Lucky enough we got the receipt and the cab driver's photo and taxi carplate photo. So the staff there assisted us. Ms Thu goes the extra mile by trying to locate the cab company and hunt down the driver for us. She keep on contact them (like daily basis). We eventually got back our $$ of VD200000 from the driver on the 3rd day of our stay. A very big THANK YOU to you Ms Thu. All in all.. it was a good stay :)
Wei Y. Par Singapore, 27. juni 2015
Overall is still alright. bed is kinda hard.

Good customer service
6,7
Ysaac J. Gruppe Philippines, 27. juni 2015
Location

Location, Breakfast, Bathtoom
8,3
Worth every penny. It's so close to Ben Than
Ysaac J. Gruppe Philippines, 27. juni 2015
Location

Location, Breakfast, Bathtoom
8,3
Worth every penny. It's so close to Ben Than.
David H. Par United Kingdom, 23. juni 2015
clean, comfortable, well located hotel.

value, location and clean.
9,7
Very comfortable stay. The hotel is right in the heart of district 1, walking distance to many attractions. My wife and I would highly recommend staying at the Sanouva!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi MinhSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet udefraSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - MøderumSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B06