eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Distrikt 1 - Ben Thanh Market, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Badeværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet udefra Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Fitnessrum Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Møderum Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant
Område: Distrikt 1 - Ben Thanh Market Antal værelser: 53
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 2122 anmeldelser

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,9
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (2122)
Sorter efter:
Gustav J. Par Denmark, 14. februar 2013
Central beliggenhed og hjælpsomt personale

Tilpas størrelse, central beliggenhed
8,3
Receptionisterne hjalp os flere gange under opholdet. De bestilte taxa for os og anbefalede restauranter. Desuden bestilte vi udflugter gennem receptionen
Chi V. Rejsende alene Denmark, 19. oktober 2012
Venlige service, gode og rene værelser

Centralt beliggende, god morgenmad, venlig og engelsk talende reception
9,7
Lækkert 3 stjernet hotel med meget venlige service. Søde receptionister der kan hjælpe med det meste. Venlige vagter/bell boys der står altid klar til tjeneste. Centralt beliggende med gå afstand til de fleste seværdigheder. Gode og rene værelser - god seng og jeg sov rigtigt godt efter en lang dag. Morgenmads buffetten er kontinental og er meget god på en 3 stjernet standard. Prisen er til gengæld lidt dyrere end andre 3-stjernet hoteller i området.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hotellet ligger centralt med gå afstand til de fleste seværdigheder.
Harry M. Par Denmark, 2. februar 2010
Godt lille hotel i HCM

Dejlig rummelighed, og særdeles rent.
7,7
Hotellet er centralt placeret tæt på marked og gode billige spisesteder. Personalet er venlige og iødekommende. Man kan opmagasinere bagage, og købe ture på hotellet. Deres trådløse netnærk virker ikke helt efter ønske, men der er cumputere til fri afbenyttelse i hallen. Morgenmaden er rigtig god, om man spiser europæisk eller asiatisk. Hotellet har en passende størrelse og kan anbefales som et godt familiehotel, hvor man får valuta for pengene.
Tip om Restaurant: At spise på gadekøkkenern lige op af markedsbygningen - ( kun om aftenen) Super godt
Joergen C. Par Denmark, 24. januar 2010
godt hotel i distrikt 1

Meget rent, og meget venligt personale, og hjælpsomme
8
centralt godt beliggende hotel i distrikt.1 med mange seværdigheder tæt på Meget rent, og hyggeligt ikke så stort værelse. god skabsplad, værdiboks ,godt badværelse med hårshampo mm. pæn morgenbuffet, lidt "koldt" lokale lige ved elevator.friske varer, og rigeligt af det hele.Hjælpsomt personale i receptionen. God ide at få hotellet til at sørge for afhentning i lufthavnen.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: tæt på war-memorimuseum tæt på marked
Else-Marie K. Par Denmark, 6. januar 2010
godt ophold

tæt på centrum, tæt på marked, der var meget venlig personale. værelset var af en god standart, rent og rene håndklæder hver dag. Personalet var gode st tale med,,,, engelsk. Et sted jeg ville komme igen og billigt
9,7
Et fint hotel til prisen, personale meget venlige og hjælpsomme, rimelige til engelsk, et sted jeg vil anbefale til andre, og kommer igen hvis det er mulugt, Det ligger i gå afstand til det meste man bør se, i Saigon, Og i gåafstand til markedet, samt de store indkøbscentre der er, samt en halv times kørsel til lufthavnen,
Tip om Shopping: gå afstand til marked og store chopping centre
Choo K. Rejsende alene Malaysia, 29. marts 2015
Good value for money

the friendly staff, clean rooms, location
9,3
Chye N. Gruppe Singapore, 11. marts 2015
good stay, near to airport

friendly staff, good room, good wifi
7,3
Superb vacation at a good location to many places. Hotel staff and door man was friendly, provide good services, hotel also near airport.
Gaithrie N. Par Malaysia, 10. marts 2015
Value for money!

Room - was clean and of good size. The location is great.
8,3
We were satisfied with the room as it was clean, new and of good size. The location was great. The only tiny setback was the rooms are quite close together and you are able to hear the doors of other rooms slamming sometimes but that was just a tiny setback. Overall definitely value for money.
Erin G. Par Australia, 8. marts 2015
Sanouva

Staff, cleanliness and location
9,7
Great stay! Very friendly, helpful staff and lovely hotel in a very central location
Carol M. Rejsende alene United States of America, 3. marts 2015
Great hotel

Price, cleanliness, location
9,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi MinhSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet udefraSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - MøderumSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant


AS-AGWEB-3B05