Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Sanouva Saigon Hotel

177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, 1. Distrikt, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Badeværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet udefra Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Fitnessrum Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Møderum Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Lobby Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Omgivelser
Område: 1. Distrikt Antal værelser: 53

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 2245 anmeldelser

6 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,9
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (2245)
Sortér efter:
Janus K. Familie med små børn Denmark, 23. november 2015
Skuffende service, men god beliggenhed

Beliggenhed i byen er helt optimal, det er muligt at komme hurtigt rundt til de forskellige seværdigheder og lufthavnen ligger kun 20-30 min derfra
5
Indberet denne anmeldelse
Gustav J. Par Denmark, 14. februar 2013
Central beliggenhed og hjælpsomt personale

Tilpas størrelse, central beliggenhed
8,3
Receptionisterne hjalp os flere gange under opholdet. De bestilte taxa for os og anbefalede restauranter. Desuden bestilte vi udflugter gennem receptionen
Indberet denne anmeldelse
Chi V. Rejsende alene Denmark, 19. oktober 2012
Venlige service, gode og rene værelser

Centralt beliggende, god morgenmad, venlig og engelsk talende reception
9,7
Lækkert 3 stjernet hotel med meget venlige service. Søde receptionister der kan hjælpe med det meste. Venlige vagter/bell boys der står altid klar til tjeneste. Centralt beliggende med gå afstand til de fleste seværdigheder. Gode og rene værelser - god seng og jeg sov rigtigt godt efter en lang dag. Morgenmads buffetten er kontinental og er meget god på en 3 stjernet standard. Prisen er til gengæld lidt dyrere end andre 3-stjernet hoteller i området.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hotellet ligger centralt med gå afstand til de fleste seværdigheder.
Indberet denne anmeldelse
Harry M. Par Denmark, 2. februar 2010
Godt lille hotel i HCM

Dejlig rummelighed, og særdeles rent.
7,7
Hotellet er centralt placeret tæt på marked og gode billige spisesteder. Personalet er venlige og iødekommende. Man kan opmagasinere bagage, og købe ture på hotellet. Deres trådløse netnærk virker ikke helt efter ønske, men der er cumputere til fri afbenyttelse i hallen. Morgenmaden er rigtig god, om man spiser europæisk eller asiatisk. Hotellet har en passende størrelse og kan anbefales som et godt familiehotel, hvor man får valuta for pengene.
Tip om Restaurant: At spise på gadekøkkenern lige op af markedsbygningen - ( kun om aftenen) Super godt
Indberet denne anmeldelse
Joergen C. Par Denmark, 24. januar 2010
godt hotel i distrikt 1

Meget rent, og meget venligt personale, og hjælpsomme
8
centralt godt beliggende hotel i distrikt.1 med mange seværdigheder tæt på Meget rent, og hyggeligt ikke så stort værelse. god skabsplad, værdiboks ,godt badværelse med hårshampo mm. pæn morgenbuffet, lidt "koldt" lokale lige ved elevator.friske varer, og rigeligt af det hele.Hjælpsomt personale i receptionen. God ide at få hotellet til at sørge for afhentning i lufthavnen.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: tæt på war-memorimuseum tæt på marked
Indberet denne anmeldelse
Else-Marie K. Par Denmark, 6. januar 2010
godt ophold

tæt på centrum, tæt på marked, der var meget venlig personale. værelset var af en god standart, rent og rene håndklæder hver dag. Personalet var gode st tale med,,,, engelsk. Et sted jeg ville komme igen og billigt
9,7
Et fint hotel til prisen, personale meget venlige og hjælpsomme, rimelige til engelsk, et sted jeg vil anbefale til andre, og kommer igen hvis det er mulugt, Det ligger i gå afstand til det meste man bør se, i Saigon, Og i gåafstand til markedet, samt de store indkøbscentre der er, samt en halv times kørsel til lufthavnen,
Tip om Shopping: gå afstand til marked og store chopping centre
Indberet denne anmeldelse
Uyen N. Par Vietnam, 17. januar 2016
Good place

Location, quality, service
8
Good
Indberet denne anmeldelse
Chang P. Gruppe Singapore, 15. januar 2016
Very clean and good hotel

breakfast ...good housekeeping. ...location
9,7
Simple breakfast but nice. Room is very clean. Service staff friendly and security is good.location
Indberet denne anmeldelse
Matthew G. Par New Zealand, 8. januar 2016
Nice enough for a short stay, good staff and break

breakfast, staff friendliness, location
6,3
It was fine, the staff were very nice and helped us with most small things like getting tour guides, taxis, etc. There was not anything that made the hotel stand out against the others on this street. The room was tidy, but small. Cups were not provided in the room, nor was the drinking water. Room service was affordable and tasty enough.
Indberet denne anmeldelse
Clement S. Par Singapore, 4. januar 2016
Good hotel to start your trip

Central Location, Clean rooms, Near Night shopping street
8,7
Indberet denne anmeldelse
1 - 6 af 6 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi MinhSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet udefraSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - MøderumSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefraSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - LobbySanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - OmgivelserSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - OmgivelserSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - OmgivelserSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - OmgivelserSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - OmgivelserSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - OmgivelserSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C03