eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Sanouva Saigon Hotel

175-177 Ly Tu Trong st, Ben Thanh Ward, District 1, Distrikt 1 - Ben Thanh Market, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefra Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Restaurant Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Møderum Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Fitnessrum Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse Sanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Område: Distrikt 1 - Ben Thanh Market Antal værelser: 53
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 2071 anmeldelser

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
8,9
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (2071)
Sorter efter:
Gustav J. Par Denmark, 14. februar 2013
Central beliggenhed og hjælpsomt personale

Tilpas størrelse, central beliggenhed
8,3
Receptionisterne hjalp os flere gange under opholdet. De bestilte taxa for os og anbefalede restauranter. Desuden bestilte vi udflugter gennem receptionen
Chi V. Rejsende alene Denmark, 19. oktober 2012
Venlige service, gode og rene værelser

Centralt beliggende, god morgenmad, venlig og engelsk talende reception
9,7
Lækkert 3 stjernet hotel med meget venlige service. Søde receptionister der kan hjælpe med det meste. Venlige vagter/bell boys der står altid klar til tjeneste. Centralt beliggende med gå afstand til de fleste seværdigheder. Gode og rene værelser - god seng og jeg sov rigtigt godt efter en lang dag. Morgenmads buffetten er kontinental og er meget god på en 3 stjernet standard. Prisen er til gengæld lidt dyrere end andre 3-stjernet hoteller i området.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hotellet ligger centralt med gå afstand til de fleste seværdigheder.
Harry M. Par Denmark, 2. februar 2010
Godt lille hotel i HCM

Dejlig rummelighed, og særdeles rent.
7,7
Hotellet er centralt placeret tæt på marked og gode billige spisesteder. Personalet er venlige og iødekommende. Man kan opmagasinere bagage, og købe ture på hotellet. Deres trådløse netnærk virker ikke helt efter ønske, men der er cumputere til fri afbenyttelse i hallen. Morgenmaden er rigtig god, om man spiser europæisk eller asiatisk. Hotellet har en passende størrelse og kan anbefales som et godt familiehotel, hvor man får valuta for pengene.
Tip om Restaurant: At spise på gadekøkkenern lige op af markedsbygningen - ( kun om aftenen) Super godt
Joergen C. Par Denmark, 24. januar 2010
godt hotel i distrikt 1

Meget rent, og meget venligt personale, og hjælpsomme
8
centralt godt beliggende hotel i distrikt.1 med mange seværdigheder tæt på Meget rent, og hyggeligt ikke så stort værelse. god skabsplad, værdiboks ,godt badværelse med hårshampo mm. pæn morgenbuffet, lidt "koldt" lokale lige ved elevator.friske varer, og rigeligt af det hele.Hjælpsomt personale i receptionen. God ide at få hotellet til at sørge for afhentning i lufthavnen.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: tæt på war-memorimuseum tæt på marked
Else-Marie K. Par Denmark, 6. januar 2010
godt ophold

tæt på centrum, tæt på marked, der var meget venlig personale. værelset var af en god standart, rent og rene håndklæder hver dag. Personalet var gode st tale med,,,, engelsk. Et sted jeg ville komme igen og billigt
9,7
Et fint hotel til prisen, personale meget venlige og hjælpsomme, rimelige til engelsk, et sted jeg vil anbefale til andre, og kommer igen hvis det er mulugt, Det ligger i gå afstand til det meste man bør se, i Saigon, Og i gåafstand til markedet, samt de store indkøbscentre der er, samt en halv times kørsel til lufthavnen,
Tip om Shopping: gå afstand til marked og store chopping centre
Rey L. Rejsende alene Philippines, 8. oktober 2014
substandard

location and staff
6,3
Lisa A. Gruppe United States of America, 3. oktober 2014
Great and convenient

Breakfast, cleanliness , location
10
Very good
Kate A. Par Australia, 2. oktober 2014
Excellent hotel & location

Location, bed, staff
9,3
This hotel is located only 1 street behind the Ben Thanh markets with plenty of restaurants & shopping close by. We had the standard room which was big enough for the two of us for 3 nights and all of our luggage (6 bags!) and the bed was very comfortable. The bathroom was also great with a large enclosed separate shower area. The room and hotel was also very clean, the breakfast included was ok but nothing special. We would stay here again. One thing to note was they charge 10% VAT on top of anything you eat in the minibar, we were travelling for 5 weeks and stayed at many hotels and none charged 10% on top for a packet of chips!
Suzanne H. Rejsende alene New Zealand, 30. september 2014
Solo traveller

The location TV had English channels
6
The room for the price was ok. the staff English was very poor. Not very friendly at all.
Heinrich G. Forretningsrejsende Germany, 21. september 2014
Good Hotel in convenient location

Staff, location, breakfast
8,7
I stayed already several times here and as always I was pleased as well this time by the great performance of the staff. They are very friendly, attentive, supportive and with good English skills. The room is clean, well equipped and comfy. The breakfast great and the staff here is very nice as well. The Sanouva hotel is located in district one in walking distance to major tourist attractions, good restaurants and markets. You get a good value for your money, sure I will come again!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Sanouva Saigon Hotel Ho Chi MinhSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefraSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefraSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet indefraSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - MøderumSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - FitnessrumSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - GæsteværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - BadeværelseSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - BuffetSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - RestaurantSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellet udefraSanouva Saigon Hotel Ho Chi Minh - Møderum


AS-AGWEB-3C05