Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen

25 Trengganu Street (near to Temple/Smith Street), Chinatown / Tiong Bahru, Singapore 058476 (Se kort)

Book nu!

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Badeværelse
Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Badeværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Badeværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Badeværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet udefra Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet udefra Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Indgang Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Indgang Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefra Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefra Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefra Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefra Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefra
Område: Chinatown / Tiong Bahru Antal værelser: 80
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

baseret på 3138 anmeldelser

Værdi for pengene
6,9
Beliggenhed
8,7
Personalet
6,8
Hotellets stand/rengøring
7,4
Værelsets komfort/standard
7,1
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (3138)
Sorter efter:
Lars A. Familie med ældre børn Denmark, 15. juli 2013
Udemærket, hyggelig historisk indretning

Beliggenhed, hyggeligt, gratis kaffe/te
6
Opholdet var fint, men den konstante larm fra gaden, også om natten, var et meget stort minus ved hotellet. Morgenmaden var ikke noget at prale af, da der var den samme buffet hver dag med meget begrænset udvalg. I øvrigt var der ingen æg efter kl. 09.00. Rundt omkring på hotellet hang skilte omkring kinesisk teater/opera, hvilket fungerede rigtig fint, eftersom det var lykkedes at bygge den gamle opera om mens man bevarede originaliteten. Desuden skal det nævnes, at man fik hjemmefutter, som var dejlige at gå rundt i :) ligeledes var der også tandbørster, vatpinde etc.
Tom L. Par Denmark, 31. januar 2013
Charmerende hotel

God beliggenhed
5
Charmerende kinesisk hotel beliggende centralt i singapores travle China Town. Vores værelse var meget meget lille uden dagslys, derfor ingen larm fra gaden. Gadelarm må være et problem for værelser med vindue . værelset var rent. Morgenmad var bestemt ikke interessant. Personalet venlig og imødekommende.
Leong K. Par Singapore, 21. juli 2014
In The Heart Of Chinatown

Location...Location...Location
6,3
It is a nice hotel located in the heart of Chinatown, near to the MRT. Service was very good. Will return the next time
Sharon B. Rejsende alene United Kingdom, 19. juli 2014
Convenient and Comfortable

Budget price, clean room, comfortable bed.
8
Accommodation in Singapore is overpriced, and this though passes for a budget hotel, though I felt it was rather overpriced. The room was very cramped and wouldn't suit anyone with claustrophobia. But it was spotlessly clean, the shower was good, the bed comfortable, and I slept very well. I appreciated the station to make hot drinks. The decor of the hotel is overwhelmingly red, which I found depressing. (Would make a great set for a David Lynch film, or a budget horror movie.) It is a heritage building though, and used to be the home of a Chinese opera group - this I found very interesting, and I liked the pictures, costumes and instruments which gave the hotel a definite theme. Will I stay here again? Possibly, yes. I enjoyed the Chinatown location.
Carlos A. Forretningsrejsende Philippines, 18. juli 2014
goof

clean, great ambiance, professional staff
8
excellent. will recommend to peers and relatives.
Min C. Par Malaysia, 16. juli 2014
small room but perfect location

perfect location - very near to MRT, very near to good food. affordable.
7,3
Urapa V. Gruppe Thailand, 16. juli 2014
Good location near local restaurants

Good location Well room design with small space Attentive staff
8,3
The room is cleaniness and the location is very good. Only dissatisfy thing is the springs bed is not very comfortable.
Nareerat C. Familie med små børn Thailand, 15. juli 2014
Fantastic!

Service, Location, Relaxing
8
A older gentleman bellhop is the treasure of this hotel. He greeted us as if the hotel belongs to him. All good informations and tips on how to get around, shopping, transportation, dinning, directions and personal needs for my children was attended to by him with great care and at the warmest spirit a man can give. We didn't get to say goodbye him on our last day, I hope he be rewarded in his effort and service professionalism.
Suttanuch L. Gruppe Thailand, 13. juli 2014
Good hotel

Close to MRTIn the middle of China TownHigh speed WiFi
5,3
Good with reasonable price, WiFi is great, close to many famous restaurants
Weiling C. Forretningsrejsende Taiwan, 13. juli 2014
Terrible, can't sleep

Near night market, MRT station, easy shopping
5,3
Closing night market, can't sleep till 3~4AM

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen SingaporeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - BadeværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - BadeværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - BadeværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - BadeværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet udefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet udefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - IndgangSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - IndgangSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Altan/TerrasseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/Lounge


AS-AGWEB-3B02