Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen

25 Trengganu Street (near to Temple/Smith Street), Chinatown, Singapore 058476 (Se kort)

Book nu!

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Gæsteværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Badeværelse Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet udefra Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Indgang Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Indgang Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefra Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefra Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefra
Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefra Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/Lounge Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/Lounge Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/Lounge
Område: Chinatown Antal værelser: 80
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,1

fra 3739
anmeldelser

Værdi for pengene
6,9
Beliggenhed
8,7
Personalet
6,9
Hotellets stand/rengøring
7,4
Værelsets komfort/standard
7,0
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (3739)
Sorter efter:
Erik C. Par Denmark, 5. januar 2014
Små værelser og et mørkt/indelukket hotel

Beliggenhed, pris
6,3
Lars A. Familie med ældre børn Denmark, 15. juli 2013
Udemærket, hyggelig historisk indretning

Beliggenhed, hyggeligt, gratis kaffe/te
6
Opholdet var fint, men den konstante larm fra gaden, også om natten, var et meget stort minus ved hotellet. Morgenmaden var ikke noget at prale af, da der var den samme buffet hver dag med meget begrænset udvalg. I øvrigt var der ingen æg efter kl. 09.00. Rundt omkring på hotellet hang skilte omkring kinesisk teater/opera, hvilket fungerede rigtig fint, eftersom det var lykkedes at bygge den gamle opera om mens man bevarede originaliteten. Desuden skal det nævnes, at man fik hjemmefutter, som var dejlige at gå rundt i :) ligeledes var der også tandbørster, vatpinde etc.
Tom L. Par Denmark, 31. januar 2013
Charmerende hotel

God beliggenhed
5
Charmerende kinesisk hotel beliggende centralt i singapores travle China Town. Vores værelse var meget meget lille uden dagslys, derfor ingen larm fra gaden. Gadelarm må være et problem for værelser med vindue . værelset var rent. Morgenmad var bestemt ikke interessant. Personalet venlig og imødekommende.
Chee K. Rejsende alene Malaysia, 1. juli 2015
Rude check-in staff

Location, unique design, price
6,7
I booked the hotel for my uncle and mum visiting from Malaysia. I helped them to check-in to the hotel but the hotel staffs were grumpy and rude. They asked for our documents to look for our booking and couldn't find it. It was a stack of paper, they had to flip over and over. All they had to do was look for my mum's name in the system (agoda.com). As they get frustrated, they asked me whose name was it book under. I presumed it was my name as I used my account. They searched for my name through the pile of papers again to no avail. In the end I spotted my mum's name and told him. Obviously embarrassed by his oversight, he didn't even acknowledge my help. But that's fine. As I collect the room key, I politely thanked the staffs but they didn't even bother to look at me or acknowledge my gesture. So we walked towards the main entrance to look for the room but was shouted at for going to the wrong direction. It was unnecessary to be rude. Decent hotel but poor reception staff. Will not book again.
Rachel H. Par Australia, 30. juni 2015
Okay

Location, location, staff
6,7
Leh C. Familie med ældre børn Malaysia, 29. juni 2015
Convinient location small rooms

Location location! Very near to mrt
7,7
Everything was okay except the very small rooms
Wei S. Forretningsrejsende Malaysia, 24. juni 2015
Nice decoration, value for money

location, cleanliness and good price
9,3
1 night stay and it was fine. Perfect location and easy accessibility to MRT station as well.
Shirley W. Forretningsrejsende Malaysia, 23. juni 2015
Room condition

Location, Clean & Staff
6
I have book single room and would like to highlight as follows:- - The bed a bit hard - Bathroom too small even it is single room. There is no proper place or no place for us to stand and take shower - No cup / glass in the room and also no kettle for us to boil water Since I only stay one night due to business trip, it is still okay but their internet is good. But not for my leisure trip.
Zoe C. Rejsende alene Singapore, 21. juni 2015
Short Stay

Compact design. Uncluttered decor colours. Access to p ublic transport
6,3
It was on a Saturday nigh till Sunday morning. I did nof realise the shops below play disco, traditional to pop music. It was not a restful experience for me.
Eric L. Rejsende alene France, 21. juni 2015
Good location but small and noisy

Location, old-fashion style
5,3
Very little room, bathroom with minimum and very noisy (room on street side)

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen SingaporeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - BadeværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet udefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - IndgangSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - IndgangSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/Lounge

Kundeanmeldelser - Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen, Singapore

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

HK-AGWEB-2D05