Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen

25 Trengganu Street (near to Temple/Smith Street), Chinatown, Singapore 058476

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,1

baseret på 4070 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
6,9
Beliggenhed
8,7
Personalet
7,0
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
6,9
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (4070)
Sortér efter:
Erik C. Par Denmark, 5. januar 2014
Små værelser og et mørkt/indelukket hotel

Beliggenhed, pris
6,3
Indberet denne anmeldelse
Lars A. Familie med ældre børn Denmark, 15. juli 2013
Udemærket, hyggelig historisk indretning

Beliggenhed, hyggeligt, gratis kaffe/te
6
Opholdet var fint, men den konstante larm fra gaden, også om natten, var et meget stort minus ved hotellet. Morgenmaden var ikke noget at prale af, da der var den samme buffet hver dag med meget begrænset udvalg. I øvrigt var der ingen æg efter kl. 09.00. Rundt omkring på hotellet hang skilte omkring kinesisk teater/opera, hvilket fungerede rigtig fint, eftersom det var lykkedes at bygge den gamle opera om mens man bevarede originaliteten. Desuden skal det nævnes, at man fik hjemmefutter, som var dejlige at gå rundt i :) ligeledes var der også tandbørster, vatpinde etc.
Indberet denne anmeldelse
Tom L. Par Denmark, 31. januar 2013
Charmerende hotel

God beliggenhed
5
Charmerende kinesisk hotel beliggende centralt i singapores travle China Town. Vores værelse var meget meget lille uden dagslys, derfor ingen larm fra gaden. Gadelarm må være et problem for værelser med vindue . værelset var rent. Morgenmad var bestemt ikke interessant. Personalet venlig og imødekommende.
Indberet denne anmeldelse
Buddharika K. Familie med ældre børn Thailand, 8. februar 2016
Appropriate a choice

Service mind, Hygiene, Near Food center and MRT
8,3
The Hotel located between Smith Street and Temple Street of China Town. Moreover, it's near Sri Mariamman Temple and Buddha Tooth Relic Temple. Shopping mall, Food Center are among this area.Transportation is comfortable (nearby SMRT, BUS). In addition, you can change from SMRT(China town station) to Downtown line(Bugis station) . The staff have service mind and helpful (They can speak English and Chinese language).The hotel have 'welcome drink' for visitor(1 drink/person). My room was superior room(2 persons/1 king size bed) that rather narrowed and limited area. I went during Chinese New Year Festival. They have a great organized but them were effected to your relax time (so noisy louder all of night) ; I thought it was effected around that area. Therefore, you should avoid this time if you like a calmful. Summary : Overall I like it! You should try.
Indberet denne anmeldelse
Ng L. Par Singapore, 6. februar 2016
simple clean hotel

location, easy access, fast check in
6,7
check in fast and room clean.................location good. Staff friendly
Indberet denne anmeldelse
Yeu S. Par Malaysia, 31. januar 2016
Room is small and very noisy
5,7
Just normal. They need to fix the air cond as too noisy and apply sound proof windows as china town street too noisy
Indberet denne anmeldelse
Ran W. Par Singapore, 29. januar 2016
Ran

Good
8,3
Indberet denne anmeldelse
Micaela H. Par Australia, 28. januar 2016
Perfect location

We loved the staff, location and feel of the hotel
8,3
Indberet denne anmeldelse
Ronald C. Rejsende alene Philippines, 23. januar 2016
Great Hotel for Solo Traveller

Great Location, Nice Ambiance, The Best for Solo Traveller
9,7
Best location - SG Chinatown. Very close to MRT, food stalls, shopping centers. Going out of the hotel, there are hundreds of stors - for food and shopping already. Since it is close to Chinese New Year, the area is noisy. Some rooms - you will hear the music of the stores below the hotel. But hotel staff was kind to transfer me to new room. Morning staff were nicer than evening staff. I already expected room was small, but it is actually just enough for solo travellers. You will feel the history inside the hotel, as it used to be an Opera House from the 19th century. Overall, nice value for money (booked via Agoda and I had around 50% discount).
Indberet denne anmeldelse
Chenching L. Forretningsrejsende Taiwan, 23. januar 2016
The sound insulation is bad...

The service and location are good.
7
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
Santa Grand Hotel Lai Chun Yuen SingaporeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - GæsteværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - BadeværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - BadeværelseSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet udefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - IndgangSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - IndgangSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - ReceptionSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - LobbySanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Pub/LoungeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Hotellet indefraSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Mad og drikkeSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Attraktioner i nærhedenSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Attraktioner i nærhedenSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Attraktioner i nærhedenSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Attraktioner i nærhedenSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Attraktioner i nærhedenSanta Grand Hotel Lai Chun Yuen Singapore - Attraktioner i nærheden


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A06