eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Savoy Berlin Hotel

Fasanenstreet 9-10., Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10623 (Se kort)

Book nu!

Savoy Berlin Hotel Berlin - Hotellet udefra Savoy Berlin Hotel Berlin - Restaurant Savoy Berlin Hotel Berlin - Lobby Savoy Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Savoy Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Savoy Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Savoy Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Savoy Berlin Hotel Berlin - Badeværelse Savoy Berlin Hotel Berlin - Badeværelse Savoy Berlin Hotel Berlin - Badeværelse Savoy Berlin Hotel Berlin - Badeværelse Savoy Berlin Hotel Berlin - Restaurant Savoy Berlin Hotel Berlin - Have Savoy Berlin Hotel Berlin - Have Savoy Berlin Hotel Berlin - Pub/Lounge Savoy Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse
Savoy Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Savoy Berlin Hotel Berlin - Møderum Savoy Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Savoy Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse Savoy Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse
Område: Charlottenburg Antal værelser: 125
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 40 anmeldelser

Værdi for pengene
7,5
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (40)
Sorter efter:
Jonathan P. Par Denmark, 23. juli 2014
VIRKELIG hjælpsomt personale, men elendigt værelse

Belligenheden var upåklagelig. 5 min. gang til butikker, restauranter osv. Personalet var virkelig hjælpsomme og imødekommende. Alt undtagen værelserne var i rigtig pæn stand og rent.
7
Overordnet set ikke særligt tilfredsstillende. Min kæreste og jeg havde bestilt et "superior-double-room" og fik først et alm. double-room uden alle de faciliteter vi var blevet lovet da vi bestilte. Det fik vi selvfølgelig ændret med det samme, men til et værelse der var gammelt og lugtede af røg og mug. -Det var intet tryk på vandet, så skulle man have sig et karbad om morgene måtte man tænde vandet inden man gik i seng. (spøg til side) - værelset lugtede gammelt og af røg. - når man bestiller "superior-double-room" forventer man som min. en dobbeltseng og IKKE to enkeltmandssenge med hjul der er rykket sammen. KÆMPE minus i min bog! - Hedebølgen som vi ramte i Berlin kan de ikke gøre for, men man skal overveje for om man kan undvære air-condition for det råder de ikke over. Og der var varmt. Rigtig varmt! Endnu et kæmpe minus når man bor på et 4-stjernet. - Gratis vand på hotelværelset 👍 Så alt i alt. MEGET tilfredsstillende personale, men elendige værelses-forhold FOR PENGENE vel at mærke.
Anja N. Familie med små børn Denmark, 15. januar 2013
Hyggeligt og godtvhotel

Gode senge.
8
Godt hotel, som henvender sig til både store som små. Hyggelige og rummelige værelser. Der er rent og pænt, og personalet er smilende og meget hjælpsomme. Der er mulighed for billigere parkering tæt på hotellet. Det ligger centralt i forhold til shopping og seværdigheder. Zoo ligger rimeligt tæt på og er bestemt et besøg værd.
Anja N. Familie med ældre børn Denmark, 13. januar 2013
godt og hyggeligt hotel

ligger centralt og med en god restaurant.
7,3
godt hotel, som henvender sig til både store som små. hyggelige og rummelige værelser. der er rent og pænt, og personalet er smilende og meget hjælpsomme. der er mulighed for billigere parkering tæt på hotellet. det ligger centralt i forhold til shopping og seværdigheder. zoo ligger rimeligt tæt på og er bestemt et besøg værd.
Maria H. Gruppe Denmark, 17. december 2012
Derligt hotel med et lækket værelse

God seng, lækkert badeværelse. God størrelse værelsse
7,7
Hotellet var et godt hotel, med et lækkert værelse. For mig er det vigtigt med et godt sted at sove, når jeg er på ferie. Hotellet her havde en god Himmelseng, som man lå godt i (puden var dog for flad) og der var god plads til at hygge på værelset, inden man gik i seng. Der var roligt og man var ikke generet af nogen form for støj. Badeværelset var lækket med både mulighed for kar- eller brusebad og badefaciliteter såsom badehætte, showergel til hår og krop, håndsæbe og hårtørrer. Der manglede bare lige en bodytion, men tilgengæld fik man et lækkert stykke chokolade på puden.
Mike K. Par United Kingdom, 16. marts 2014
Great sightseeing, well organised for city breaks

Quiet location , close to excellent transport system, reasonable spring time quality/price combination for city breaks
7,7
Nice staff who all spoke really good English and were very helpful and accommodating. Decor/carpets around the lobby, staircase and between floors were a bit tired but rooms were of a good standard. Its key attraction is its quiet and nice location as it is close to the Berlin Zoo, River, Tiergarten Park (a bit like Hyde Park) which offers a nice 30 min walk to the Bradenburg Gate, and has excellent transport links (metro/rail) to central Berlin should you need to get there faster The hotel unfortunately has a couple of flaws. The breakfast is too expensive for people on city breaks so we chose to eat in a waterside cafe in Tiergarten Park (Neuer see) which we built into our sightseeing plans. The cafe was so good we would use it for drinks/pizza on the way back from a tiring day and in a candlelit/waterside setting. The other flaw is that the Savoy hotel only has a smokers bar albeit with a fine library type stock of cigar brands but most uncomfortable and unwelcoming for non smokers - we found this preference to provide a haven for a smaller community of non smokers quite bizarre. On entering you could feel the smoke on your chest within a few seconds. However as we wanted to sample local restaurants and nightlife this did little to spoil our stay. In the immediate locality there is a wide variety of restaurants and bars but avoid the Hard Rock Cafe which we normally go to on every city break but we had an awful service experience with waitresses standing around chatting whilst people were waiting to be served and barman 'expect' tips and if they don't get one come to your table and challenge you as to why and then storm off.
Pauline B. Par United Kingdom, 3. november 2013
Great

position; size of roomj comfort of the room
10
Great. We did not realise the lobby would be full of cigar smoke from the smoking baR. Sadly we dislike cigar smoke!
Robert D. Forretningsrejsende Netherlands, 25. april 2013
Good hotel, old-fashioned

large room, free wifi, central location
8
Centrally located hotel, very near KfD. Good hotel, although slightly old-fashioned/outdated. Clean large rooms, old furniture.
Ping O. Par Hong Kong, 4. april 2013
Good location, Bad room layout

good location
5,3
The hotel is small and old but seems recently renovated with warm interior design. The room size is OK but the bed was too small for 2 person. Not enough bedding and the pillow is terribly NOT comfortable (flat as a sheet of paper!). Heater and hot water not working properly sometimes.
Delia B. Familie med ældre børn United States of America, 14. marts 2013
Clean and comfortable

Fast room service
7,7
Enjoyed our stay, however, the nonsmoking floor became smoking. We could smell cigarette smoke coming in at the bottom of the door and we have to place towels to prevent the cigarette smoke from coming in. I reported it at reception desk and they didn't do anything.
Seliyan N. Par Malaysia, 1. februar 2013
Bad evening with a great breakfast

Breakfast and location
6,3
Old fashioned room. The heater didn't work so the hotel provided a portable heater. The breakfast was wonderful with a many choices of bread.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Savoy Berlin Hotel BerlinSavoy Berlin Hotel Berlin - Hotellet udefraSavoy Berlin Hotel Berlin - RestaurantSavoy Berlin Hotel Berlin - LobbySavoy Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseSavoy Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseSavoy Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseSavoy Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseSavoy Berlin Hotel Berlin - BadeværelseSavoy Berlin Hotel Berlin - BadeværelseSavoy Berlin Hotel Berlin - BadeværelseSavoy Berlin Hotel Berlin - BadeværelseSavoy Berlin Hotel Berlin - RestaurantSavoy Berlin Hotel Berlin - HaveSavoy Berlin Hotel Berlin - HaveSavoy Berlin Hotel Berlin - Pub/LoungeSavoy Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseSavoy Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseSavoy Berlin Hotel Berlin - MøderumSavoy Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseSavoy Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseSavoy Berlin Hotel Berlin - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C08