Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Sea Pearl Villas Resort

12 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool Sea Pearl Villas Resort Phuket - Fitnessrum Sea Pearl Villas Resort Phuket - Lobby Sea Pearl Villas Resort Phuket - Udsigt Sea Pearl Villas Resort Phuket - Lobby Sea Pearl Villas Resort Phuket - Spa Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool Sea Pearl Villas Resort Phuket - Restaurant Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool Sea Pearl Villas Resort Phuket - Udsigt Sea Pearl Villas Resort Phuket - Fitnessrum Sea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/Terrasse Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser
Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Udsigt Sea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/Terrasse Sea Pearl Villas Resort Phuket - Rekreative Faciliteter Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool Sea Pearl Villas Resort Phuket - Møderum Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Møderum Sea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/Terrasse Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool
Område: Patong Antal værelser: 188
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 1693 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
7,2
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (1693)
Sorter efter:
Steen H. Familie med små børn Denmark, 5. april 2015
fint og flot,,

personalet.. omgivelserne, og personalet
8,7
fantastisk oplevelse,, dog er beliggenheden ikke den bedste,, det ligger til en meget befardet vej, som er svar at krydse,, personalet var utrolig flinke og hjalpsomme,, dejlige varelser... der er en hel del security ansat,,
Pernille N. Familie med små børn Denmark, 11. februar 2015
Dejligt hotel, knap så god beliggenhed

Værelset ( suite ) - stor og dejlig luksus fordel når man har et lille spædbarn med. Personalet på hotellet var meget venlige.stille og roligt hotel.
6,7
Opholdet var generelt godt. Vil nok betragte det som et 4-stjernet hotel. personalet var søde. Hotellet ligger oppe på bjerget og det er ikke muligt at gå ned til byen. Hvilket gør man er meget afhængig af transfer til og fra Patong som køre hver time fra 10-20. Der ligger et lille supermarked 300 m derfra man kan gå til og et lille gadekøkken (400 m) og restaurant (550 m) man skal dog gå 300 m langs vejen. Morgenbuffeten er ikke noget særligt.
Mette A. Par Denmark, 30. november 2013
Lækkert hotel

Service, luksus og lækker mad
9,3
Det var et meget lækkert hotel :) Luksus for alle pengene :)
Dinna L. Par Denmark, 14. august 2012
Dejligt hotel med en fantastisk udsigt

lækker indretning og valg af materialer. Super dejlig morgen buffet.
9,7
værelserne er godt indrettede, dejlig rene og der er alt hvad man skal bruge. alle omgivelserne er godt vedligeholdt og stilen er gennemført. morgenbuffeten er super god, men det ene aftensmåltid vi fik var ikke noget særligt - dog var priserne meget rimelige.
Mette P. Par Denmark, 15. april 2012
Fantastisk hotel og smilende personal

Værelserne, morgenmaden, service
9,7
Skønt hotel, venligt og hjælpsomt personale, lækker morgenbuffet, hotellet er beliggende et stykke fra byen men til gengæld med en fantastisk udsigt og hotellets bus kører med jævne mellemrum til centrum. Service er i top. Hotellet har alt hvad man har brug for. Vi vil helt sikker vælge dette hotel igen hvis vi kommer til Patong en anden gang.
Tip: Skønt sted at holde ferie.
Stefan L. Gruppe Denmark, 10. august 2011
Vi fik en ekstremt god pris, ca 280 Dkr. inkl skat

Så måske den bedste value for et hotel i Thailand ever.
9,3
total meget for prisen og ok placering. tror vi var nogen af de eneste, så servicen var tip top!
Andrie R. Par Singapore, 23. maj 2015
The Best Villa.

Location.Spacious.The View.
9,7
We was there for our Honeymoon.& the room was setup with flowers.There's a transportation to send you to Patong Beach & Jungceylon.Frontdesk was friendly and approachable.And for Muslim people there's an halal food nearby.A mosque.And note that you should put deposit of 3000THB.
Irene L. Gruppe Singapore, 16. maj 2015
Sea Pearl Villas Resort

Peace, quiet, far from beach
5,3
We were a group of two girls. I chose to book sea pearl villas again due to a previous good track record of booking their room with accessed pool. However, this time, we decided to go for the one with the balcony. We had a total 4 episodes of cockroaches crawling all over the room. After we call the reception, they sent guys who came with towels to search for the buggers before throwing them out. No apology whatsoever. It was a frightening experience for both my friend and I. Upon asking to change room, the reception did not give us any option and says that the hotel is full. After asking the next day, they offered us a smaller room instead. Seeing that the room will be compromised and as we need space for our luggages, we decline the change of room. The jacuzzi is very dirty and oil could be seen at the sides despite asking the reception to clean the jacuzzi. Despite our long stay of 7 days, we only used the jacuzzi to soak our feet on two occasion. Hence, I would not recommend anyone to take the jacuzzi room. Other than the peace and quiet, I would suggest not to book this hotel if possible.
Milton B. Par Australia, 14. maj 2015
Outstanding

1- The staff, 2- The facilities, 3- The location
9
Fantastic stay. We recommend Sea Pearl to all of our friends. We will stay there every year we come toThailand.
Andy L. Par Singapore, 13. maj 2015
Great Getaway

Privacy, shuttle service to Jungceylon, generous space
9,3
Overall great getaway, credits to the good service and amenities. Spa was however difficult to book though. Otherwise, the place would be ideal for honeymooners.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Sea Pearl Villas Resort PhuketSea Pearl Villas Resort Phuket - SwimmingpoolSea Pearl Villas Resort Phuket - FitnessrumSea Pearl Villas Resort Phuket - LobbySea Pearl Villas Resort Phuket - UdsigtSea Pearl Villas Resort Phuket - LobbySea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - SwimmingpoolSea Pearl Villas Resort Phuket - RestaurantSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - SwimmingpoolSea Pearl Villas Resort Phuket - UdsigtSea Pearl Villas Resort Phuket - FitnessrumSea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/TerrasseSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - UdsigtSea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/TerrasseSea Pearl Villas Resort Phuket - Rekreative FaciliteterSea Pearl Villas Resort Phuket - SwimmingpoolSea Pearl Villas Resort Phuket - MøderumSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - MøderumSea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/TerrasseSea Pearl Villas Resort Phuket - SwimmingpoolSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - GæsteværelseSea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - RestaurantSea Pearl Villas Resort Phuket - GæsteværelseSea Pearl Villas Resort Phuket - BadeværelseSea Pearl Villas Resort Phuket - RestaurantSea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/TerrasseSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - Rekreative FaciliteterSea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - LobbySea Pearl Villas Resort Phuket - GæsteværelseSea Pearl Villas Resort Phuket - GæsteværelseSea Pearl Villas Resort Phuket - GæsteværelseSea Pearl Villas Resort Phuket - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Sea Pearl Villas Resort, Phuket

AS-AGWEB-3A02