eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Sea Pearl Villas Resort

12 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool Sea Pearl Villas Resort Phuket - Fitnessrum Sea Pearl Villas Resort Phuket - Lobby Sea Pearl Villas Resort Phuket - Udsigt Sea Pearl Villas Resort Phuket - Lobby Sea Pearl Villas Resort Phuket - Spa Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool Sea Pearl Villas Resort Phuket - Restaurant Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool Sea Pearl Villas Resort Phuket - Udsigt Sea Pearl Villas Resort Phuket - Fitnessrum Sea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/Terrasse Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser
Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Udsigt Sea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/Terrasse Sea Pearl Villas Resort Phuket - Rekreative Faciliteter Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool Sea Pearl Villas Resort Phuket - Møderum Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Møderum Sea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/Terrasse Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool
Område: Patong Antal værelser: 188
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 1526 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
7,2
Personalet
8,5
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (1526)
Sorter efter:
Mette A. Par Denmark, 30. november 2013
Lækkert hotel

Service, luksus og lækker mad
9,3
Det var et meget lækkert hotel :) Luksus for alle pengene :)
Dinna L. Par Denmark, 14. august 2012
Dejligt hotel med en fantastisk udsigt

lækker indretning og valg af materialer. Super dejlig morgen buffet.
9,7
værelserne er godt indrettede, dejlig rene og der er alt hvad man skal bruge. alle omgivelserne er godt vedligeholdt og stilen er gennemført. morgenbuffeten er super god, men det ene aftensmåltid vi fik var ikke noget særligt - dog var priserne meget rimelige.
Mette P. Par Denmark, 15. april 2012
Fantastisk hotel og smilende personal

Værelserne, morgenmaden, service
9,7
Skønt hotel, venligt og hjælpsomt personale, lækker morgenbuffet, hotellet er beliggende et stykke fra byen men til gengæld med en fantastisk udsigt og hotellets bus kører med jævne mellemrum til centrum. Service er i top. Hotellet har alt hvad man har brug for. Vi vil helt sikker vælge dette hotel igen hvis vi kommer til Patong en anden gang.
Tip: Skønt sted at holde ferie.
Stefan L. Gruppe Denmark, 10. august 2011
Vi fik en ekstremt god pris, ca 280 Dkr. inkl skat

Så måske den bedste value for et hotel i Thailand ever.
9,3
total meget for prisen og ok placering. tror vi var nogen af de eneste, så servicen var tip top!
Javier T. Par Singapore, 29. januar 2015
STAY AT YOUR OWN RISK! MONEY WENT MISSING IN ROOM!

other than being very near to Patong beach, the hotel has NOTHING good
6,7
It was the most ridiculous resort I had ever stayed in. Staff were very unfriendly and unhelpful. They do not carry smiles and even show attitude. I am a amicable resident and do not ask for requests yet I am shocked to receive such unwelcoming treatment. Cash were lost from my room. Hotel manager did not try their best to resolve. They merely asked the staffs whom entered our room if they took our things. No apology or assurance given. No findings of this theft case. Police report was made. The villas is seriously overrated as 5stars. You will think they are good if it is your first time staying in a "5 stars" hotel. Pool is super small. I do not feel relax at all in the villa especially when my cash is gone!
Dean T. Gruppe United Kingdom, 29. januar 2015
Nice hotel but let down by silly things

nothing stands out
7,3
i booked a two bedroom suite. One of the air conditioning units stank when you turned it on. When I called the hotel staff they just come and spray the room with air freshener. The reason why the unit smelled so bad is becAuse the filter is very dirty and can make you sick. They should have moved me to another room
Wen S. Par United States of America, 28. januar 2015
Very average

Pool
6,3
Average
Halifi A. Par Singapore, 27. januar 2015
Great stay

Rooms, view, location
9
Nothing to fault about this villa.. Staff was friendly, room was great, view from room was breathtaking... Didnt get our king size bed but at least they did thier best to combine 2 dbl bed together... Not a major problem to us... Plenty of parking space ifu rent a car or motorbike.. Love it... Will be back...
Asyraf A. Familie med ældre børn Malaysia, 26. januar 2015
One of the worst hotel and bad staff attitude
2,7
The hotel is not exactly near to Patong Beach. It takes about 10-15 mins to the beach. Bad staff attitude and front office staff not friendly and not a great vacation for me to stay here compare to other hotel
Avinash K. Par India, 26. januar 2015
Relaxing holiday

Room, view, comfort
7,7
Relaxing except the noise because of room being next to the highway.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Sea Pearl Villas Resort PhuketSea Pearl Villas Resort Phuket - SwimmingpoolSea Pearl Villas Resort Phuket - FitnessrumSea Pearl Villas Resort Phuket - LobbySea Pearl Villas Resort Phuket - UdsigtSea Pearl Villas Resort Phuket - LobbySea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - SwimmingpoolSea Pearl Villas Resort Phuket - RestaurantSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - SwimmingpoolSea Pearl Villas Resort Phuket - UdsigtSea Pearl Villas Resort Phuket - FitnessrumSea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/TerrasseSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - UdsigtSea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/TerrasseSea Pearl Villas Resort Phuket - Rekreative FaciliteterSea Pearl Villas Resort Phuket - SwimmingpoolSea Pearl Villas Resort Phuket - MøderumSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - MøderumSea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/TerrasseSea Pearl Villas Resort Phuket - SwimmingpoolSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - GæsteværelseSea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - RestaurantSea Pearl Villas Resort Phuket - GæsteværelseSea Pearl Villas Resort Phuket - BadeværelseSea Pearl Villas Resort Phuket - RestaurantSea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/TerrasseSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - Rekreative FaciliteterSea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - LobbySea Pearl Villas Resort Phuket - GæsteværelseSea Pearl Villas Resort Phuket - GæsteværelseSea Pearl Villas Resort Phuket - GæsteværelseSea Pearl Villas Resort Phuket - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Sea Pearl Villas Resort, Phuket

AS-AGWEB-3C07