eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Sea Pearl Villas Resort

12 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool Sea Pearl Villas Resort Phuket - Fitnessrum Sea Pearl Villas Resort Phuket - Lobby Sea Pearl Villas Resort Phuket - Udsigt Sea Pearl Villas Resort Phuket - Lobby Sea Pearl Villas Resort Phuket - Spa Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool Sea Pearl Villas Resort Phuket - Restaurant Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool Sea Pearl Villas Resort Phuket - Udsigt Sea Pearl Villas Resort Phuket - Fitnessrum Sea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/Terrasse Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser
Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Udsigt Sea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/Terrasse Sea Pearl Villas Resort Phuket - Rekreative Faciliteter Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool Sea Pearl Villas Resort Phuket - Møderum Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Møderum Sea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/Terrasse Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool
Område: Patong Antal værelser: 188
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 1666 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
7,2
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (1666)
Sorter efter:
Pernille N. Familie med små børn Denmark, 11. februar 2015
Dejligt hotel, knap så god beliggenhed

Værelset ( suite ) - stor og dejlig luksus fordel når man har et lille spædbarn med. Personalet på hotellet var meget venlige.stille og roligt hotel.
6,7
Opholdet var generelt godt. Vil nok betragte det som et 4-stjernet hotel. personalet var søde. Hotellet ligger oppe på bjerget og det er ikke muligt at gå ned til byen. Hvilket gør man er meget afhængig af transfer til og fra Patong som køre hver time fra 10-20. Der ligger et lille supermarked 300 m derfra man kan gå til og et lille gadekøkken (400 m) og restaurant (550 m) man skal dog gå 300 m langs vejen. Morgenbuffeten er ikke noget særligt.
Mette A. Par Denmark, 30. november 2013
Lækkert hotel

Service, luksus og lækker mad
9,3
Det var et meget lækkert hotel :) Luksus for alle pengene :)
Dinna L. Par Denmark, 14. august 2012
Dejligt hotel med en fantastisk udsigt

lækker indretning og valg af materialer. Super dejlig morgen buffet.
9,7
værelserne er godt indrettede, dejlig rene og der er alt hvad man skal bruge. alle omgivelserne er godt vedligeholdt og stilen er gennemført. morgenbuffeten er super god, men det ene aftensmåltid vi fik var ikke noget særligt - dog var priserne meget rimelige.
Mette P. Par Denmark, 15. april 2012
Fantastisk hotel og smilende personal

Værelserne, morgenmaden, service
9,7
Skønt hotel, venligt og hjælpsomt personale, lækker morgenbuffet, hotellet er beliggende et stykke fra byen men til gengæld med en fantastisk udsigt og hotellets bus kører med jævne mellemrum til centrum. Service er i top. Hotellet har alt hvad man har brug for. Vi vil helt sikker vælge dette hotel igen hvis vi kommer til Patong en anden gang.
Tip: Skønt sted at holde ferie.
Stefan L. Gruppe Denmark, 10. august 2011
Vi fik en ekstremt god pris, ca 280 Dkr. inkl skat

Så måske den bedste value for et hotel i Thailand ever.
9,3
total meget for prisen og ok placering. tror vi var nogen af de eneste, så servicen var tip top!
Esmee T. Gruppe Malaysia, 1. maj 2015
Great but not perfect yet

Nice environment, friendly staff, comfort
6,7
It was a great experience but not reach perfect yet. I have stay 3 days 2 night at the suite room(k101 & k102) on apr 29 - may 1 2015. 1st of all, i book the room through agoda, but the Free round trip airport transfers is only applicable for people book through the official website. I have comment in it because i feel that however i book, i still also paid and stay at the hotel, why does it has to differentiate the applicable? 2ndly, K101 room jacuzzi is very dirty, the water was in yellow colour and a lot of leaf. I have inform the staff at reception for clean it but nobody come until the day i leave, so we have no choice and has to force only use the k102 jacuzzi even though the water is not yellow but it still have leaf. Lastly, the last day when i almost want to check out, I saw something crawl in front of me when i pack my cosmestic at the table. I don't sure it was cockroach or a bed bugs, but i hurry take a tissue and kill it. It got no blood so i don't sure which one is it. I left the tissue at the table, i hope the person that clean the room would able realise it. Except the 3 things above, overall is fine to me. The staff is all very friendly. The hotel is nice enough to ready breakfast for us due to we have to go for Similan Island but they willing to ready it early for just for us. The environment is quite and calm, it is very comfort to stay out of the city.
Chaiwat T. Forretningsrejsende Thailand, 29. april 2015
Very Slow check outs

Location
6,3
King S. Par Hong Kong, 29. april 2015
worth trying

everything good, big room, good environment, while hygine can improve
7,7
Ronald D. Par Australia, 28. april 2015
Our stay in Patong

The room, the service, the location
7,7
The hotel was very nice, the staff lovely and the location was far enough from town for some quiet however close enough to be able to Tuk Tuk into town in less than 10 minutes. The only reason we didn't rate this hotel higher was because of the smell in and around areas of the resort. We needed to burn incense to overcome the odour. Unfortunately this detracted from our stay.
Chee K. Par Malaysia, 25. april 2015
Nice but a bit run down exterior

A lots of privacy. Exclusive location is on top of the hill, near to al amenities if you have your own transport
4,7
Very calm and peaceful. Exciting because we own a transport to go around

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Sea Pearl Villas Resort PhuketSea Pearl Villas Resort Phuket - SwimmingpoolSea Pearl Villas Resort Phuket - FitnessrumSea Pearl Villas Resort Phuket - LobbySea Pearl Villas Resort Phuket - UdsigtSea Pearl Villas Resort Phuket - LobbySea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - SwimmingpoolSea Pearl Villas Resort Phuket - RestaurantSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - SwimmingpoolSea Pearl Villas Resort Phuket - UdsigtSea Pearl Villas Resort Phuket - FitnessrumSea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/TerrasseSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - UdsigtSea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/TerrasseSea Pearl Villas Resort Phuket - Rekreative FaciliteterSea Pearl Villas Resort Phuket - SwimmingpoolSea Pearl Villas Resort Phuket - MøderumSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - MøderumSea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/TerrasseSea Pearl Villas Resort Phuket - SwimmingpoolSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - GæsteværelseSea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - RestaurantSea Pearl Villas Resort Phuket - GæsteværelseSea Pearl Villas Resort Phuket - BadeværelseSea Pearl Villas Resort Phuket - RestaurantSea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/TerrasseSea Pearl Villas Resort Phuket - OmgivelserSea Pearl Villas Resort Phuket - Rekreative FaciliteterSea Pearl Villas Resort Phuket - SpaSea Pearl Villas Resort Phuket - LobbySea Pearl Villas Resort Phuket - GæsteværelseSea Pearl Villas Resort Phuket - GæsteværelseSea Pearl Villas Resort Phuket - GæsteværelseSea Pearl Villas Resort Phuket - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A02