eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Sea Pearl Villas Resort

12 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool Sea Pearl Villas Resort Phuket - Fitnessrum Sea Pearl Villas Resort Phuket - Lobby Sea Pearl Villas Resort Phuket - Udsigt Sea Pearl Villas Resort Phuket - Lobby Sea Pearl Villas Resort Phuket - Spa Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool Sea Pearl Villas Resort Phuket - Restaurant Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool Sea Pearl Villas Resort Phuket - Udsigt Sea Pearl Villas Resort Phuket - Fitnessrum Sea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/Terrasse Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser
Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Udsigt Sea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/Terrasse Sea Pearl Villas Resort Phuket - Rekreative Faciliteter Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool Sea Pearl Villas Resort Phuket - Møderum Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Omgivelser Sea Pearl Villas Resort Phuket - Møderum Sea Pearl Villas Resort Phuket - Altan/Terrasse Sea Pearl Villas Resort Phuket - Swimmingpool
Område: Patong Antal værelser: 188
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 1672 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
7,2
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (1672)
Sorter efter:
Steen H. Familie med små børn Denmark, 5. april 2015
fint og flot,,

personalet.. omgivelserne, og personalet
8,7
fantastisk oplevelse,, dog er beliggenheden ikke den bedste,, det ligger til en meget befardet vej, som er svar at krydse,, personalet var utrolig flinke og hjalpsomme,, dejlige varelser... der er en hel del security ansat,,
Pernille N. Familie med små børn Denmark, 11. februar 2015
Dejligt hotel, knap så god beliggenhed

Værelset ( suite ) - stor og dejlig luksus fordel når man har et lille spædbarn med. Personalet på hotellet var meget venlige.stille og roligt hotel.
6,7
Opholdet var generelt godt. Vil nok betragte det som et 4-stjernet hotel. personalet var søde. Hotellet ligger oppe på bjerget og det er ikke muligt at gå ned til byen. Hvilket gør man er meget afhængig af transfer til og fra Patong som køre hver time fra 10-20. Der ligger et lille supermarked 300 m derfra man kan gå til og et lille gadekøkken (400 m) og restaurant (550 m) man skal dog gå 300 m langs vejen. Morgenbuffeten er ikke noget særligt.
Mette A. Par Denmark, 30. november 2013
Lækkert hotel

Service, luksus og lækker mad
9,3
Det var et meget lækkert hotel :) Luksus for alle pengene :)
Dinna L. Par Denmark, 14. august 2012
Dejligt hotel med en fantastisk udsigt

lækker indretning og valg af materialer. Super dejlig morgen buffet.
9,7
værelserne er godt indrettede, dejlig rene og der er alt hvad man skal bruge. alle omgivelserne er godt vedligeholdt og stilen er gennemført. morgenbuffeten er super god, men det ene aftensmåltid vi fik var ikke noget særligt - dog var priserne meget rimelige.
Mette P. Par Denmark, 15. april 2012
Fantastisk hotel og smilende personal

Værelserne, morgenmaden, service
9,7
Skønt hotel, venligt og hjælpsomt personale, lækker morgenbuffet, hotellet er beliggende et stykke fra byen men til gengæld med en fantastisk udsigt og hotellets bus kører med jævne mellemrum til centrum. Service er i top. Hotellet har alt hvad man har brug for. Vi vil helt sikker vælge dette hotel igen hvis vi kommer til Patong en anden gang.
Tip: Skønt sted at holde ferie.
Stefan L. Gruppe Denmark, 10. august 2011
Vi fik en ekstremt god pris, ca 280 Dkr. inkl skat

Så måske den bedste value for et hotel i Thailand ever.
9,3
total meget for prisen og ok placering. tror vi var nogen af de eneste, så servicen var tip top!
Maria N. Familie med ældre børn Singapore, 4. maj 2015
Enjoyable Stay at Sea Pearl Villas Resort

Spacious rooms, Good restaurant/bar, Free shuttle bus to Jungceylon and Patong Beach
9,3
My family and I enjoyed our stay at the Sea Pearl Villas Resort. Contrary to what other people had said, the water in the jacuzzi wasn't too cold. It was a great respite from the heat. The shuttle bus service was reliable and there were places to sit. The breakfast was acceptable. The live music and food at the Alfa Club restaurant/bar were great. The service by all the staff was commendable. I enjoyed using the hotel gym too. Even the security guards were friendly! So great job to the whole team at Sea Pearl Villas Resort! :) I would also like to say "thank you" to their GM, Robin, for answering my queries promptly. Cheers!
Esmee T. Gruppe Malaysia, 1. maj 2015
Great but not perfect yet

Nice environment, friendly staff, comfort
6,7
It was a great experience but not reach perfect yet. I have stay 3 days 2 night at the suite room(k101 & k102) on apr 29 - may 1 2015. 1st of all, i book the room through agoda, but the Free round trip airport transfers is only applicable for people book through the official website. I have comment in it because i feel that however i book, i still also paid and stay at the hotel, why does it has to differentiate the applicable? 2ndly, K101 room jacuzzi is very dirty, the water was in yellow colour and a lot of leaf. I have inform the staff at reception for clean it but nobody come until the day i leave, so we have no choice and has to force only use the k102 jacuzzi even though the water is not yellow but it still have leaf. Lastly, the last day when i almost want to check out, I saw something crawl in front of me when i pack my cosmestic at the table. I don't sure it was cockroach or a bed bugs, but i hurry take a tissue and kill it. It got no blood so i don't sure which one is it. I left the tissue at the table, i hope the person that clean the room would able realise it. Except the 3 things above, overall is fine to me. The staff is all very friendly. The hotel is nice enough to ready breakfast for us due to we have to go for Similan Island but they willing to ready it early for just for us. The environment is quite and calm, it is very comfort to stay out of the city.
Chaiwat T. Forretningsrejsende Thailand, 29. april 2015
Very Slow check outs

Location
6,3
King S. Par Hong Kong, 29. april 2015
worth trying

everything good, big room, good environment, while hygine can improve
7,7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!


AS-AGWEB-3B08