Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Sea Sun Sand Resort & Spa

254 Prabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse
Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hot tub Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Sea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Spa
Område: Patong Antal værelser: 240
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

fra 840
anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
7,6
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (840)
Sorter efter:
Sophia N. Gruppe Denmark, 13. juli 2014
Super godt

1 god service 2 renligt
8,7
Det har været super godt
Indberet denne anmeldelse
Frederikke R. Par Denmark, 28. marts 2012
Perfekt

Service, værelser, beliggenhed
10
Rigtig dejligt hotel. God service. Lækker og stor morgenmadsbuffet. Der var rent og dejligt at værre. Ligger to sekunder fra patong strand. Og klods op og ned af byen, uden at man bliver forstyrret. Stranden er overfyldt. Vi nød vores ophold her, specielt for vi kunne føle os rene efter en uge i junglen.
Tip om Natteliv: Tag til Bangladesh Road og få en vild Oplevelse.
Indberet denne anmeldelse
Anders D. Par Denmark, 10. januar 2012
Dejligt hotel - og perfekt beliggenhed

Rolge omgivelser, men stadig i tilpas gåafstand til dejlig strand og Patong by. Fin morgenbuffet. Servicemindet personale.
8
Sea, sand and Sun ressort and spa ej opført, så vi blev "flyttet" til The Blue Marine, hvortil ovenstående kommentarer er knyttet.
Indberet denne anmeldelse
Tariq A. Familie med små børn Pakistan, 30. juli 2015
Beautiful Phuket. Beautiful people

Excellent location. Professional and courteous staff. Uninterrupted wifi
9,3
Wonderful. Service was good. Right on patong beach was added advantage.
Indberet denne anmeldelse
Ng K. Familie med små børn Malaysia, 28. juli 2015
We are definately coming back soon

Awesome room great ambience at pool great pathway walking in or out to main lobby
9,7
This place will make u wana go back again & again & again😊 our kids love this place so much, they spent more time in room "busy with jacuzzi" or hours of water play at the pool! Although walking from front desk to room may take a lil distance....n need 3 different lifts to our room...we enjoyed every single step of it. All the greens, flowers or water features actualy makes u feel "it is not far" afterall😁 we hv stayed in other hotels during our previous trips to phuket but this is the only place we stayed that makes us wana go back again and stay at 3S again.
Indberet denne anmeldelse
Chin K. Par Malaysia, 21. juli 2015
GOOD HOTEL

NICE , CLEAN , LOCATION
6
VERY NICE HOTEL
Indberet denne anmeldelse
Shuai C. Par China, 20. juli 2015
Stay Review

1. Interesting and engaging activities every Mon, Wed and Fri. 2. Beautiful and taken away view. 3. Friendly and humorous staff.
8,7
It is one of the best hotels I ever stayed among the few hotels among the countries I went for. Great and prompt assistance was provided by the staff when I encountered problems. We really enjoyed our stay here. However, we found our room D106 rather dim in its lighting which we thought it could be improved.
Indberet denne anmeldelse
Mohamed K. Rejsende alene India, 19. juli 2015
Very nice

Good room service
9,7
Very peaceful
Indberet denne anmeldelse
Xiaohui C. Gruppe Malaysia, 15. juli 2015
Pleasant stay, will definitely go back again

helpful staff, clean room and nice view
8,3
Indberet denne anmeldelse
Ngo M. Rejsende alene Vietnam, 25. juni 2015
Smelly from garden, staffs not well train

Quiet,
6,3
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Sea Sun Sand Resort & Spa PhuketSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GæsteværelseSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GæsteværelseSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GæsteværelseSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GæsteværelseSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GæsteværelseSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GæsteværelseSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GæsteværelseSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GæsteværelseSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GæsteværelseSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GæsteværelseSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GæsteværelseSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GæsteværelseSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GæsteværelseSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GæsteværelseSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GæsteværelseSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - GæsteværelseSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hot tubSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SpaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SpaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SpaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SpaSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - FitnessrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - FitnessrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - FitnessrumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - LobbySea Sun Sand Resort & Spa Phuket - MøderumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - MøderumSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - DansesalSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RestaurantSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RestaurantSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RestaurantSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RestaurantSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - RestaurantSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - UdsigtSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - UdsigtSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - OmgivelserSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - UdsigtSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - UdsigtSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - UdsigtSea Sun Sand Resort & Spa Phuket - Plantegninger

Kundeanmeldelser - Sea Sun Sand Resort & Spa, Phuket

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C01