Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Secret Cliff Villa

707 Patak Rd., Karon, Phuket, Thailand 83100 (Se kort)

Book nu!

Secret Cliff Villa Phuket - Gæsteværelse Secret Cliff Villa Phuket - Gæsteværelse Secret Cliff Villa Phuket - Gæsteværelse Secret Cliff Villa Phuket - Gæsteværelse Secret Cliff Villa Phuket - Gæsteværelse Secret Cliff Villa Phuket - Gæsteværelse Secret Cliff Villa Phuket - Gæsteværelse Secret Cliff Villa Phuket - Gæsteværelse Secret Cliff Villa Phuket - Gæsteværelse Secret Cliff Villa Phuket - Gæsteværelse Secret Cliff Villa Phuket - Gæsteværelse Secret Cliff Villa Phuket - Gæsteværelse Secret Cliff Villa Phuket - Gæsteværelse Secret Cliff Villa Phuket - Swimmingpool Secret Cliff Villa Phuket - Swimmingpool Secret Cliff Villa Phuket - Swimmingpool
Secret Cliff Villa Phuket - Swimmingpool Secret Cliff Villa Phuket - Swimmingpool Secret Cliff Villa Phuket - Swimmingpool
Område: Karon Antal værelser: 84
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,2

fra 397
anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
6,7
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (397)
Sorter efter:
Irene H. Familie med ældre børn Denmark, 10. januar 2014
Venlige, opmærksomhed og fin servicering overalt

Venligheden, morgenmaden
6,3
Roligt og afslappende. Meget fin med hoteltransport til strandene. For sen afgang til Patong. Badefaciliteter ikke imponerende ex. Brusebadet.
Indberet denne anmeldelse
Henrik M. Familie med ældre børn Denmark, 11. december 2013
Udemærket

Shuttle Service til stranden,
5,3
Mit ophold var okay, men der lugtede lidt af kloark på mit værelse og TV-signalet var stort set ikke eksisterende.
Indberet denne anmeldelse
Louise C. Par Denmark, 21. september 2013
Dejlig afslappende uge på skønt hotel.

Flot udsigt over havet, dejlig morgenmad, rene værelser.
7,3
Havde et dejligt ophold på dette hotel. Pænt og rent værelse med havudsigt. Personalet er venlige og maden er ganske udmærket. Der er dog et kæmpe minus ved dette hotel. Man kan ikke bare gå rundt til ting selv, men skal med tuk tuk eller taxi, hver gang man skal uden for hotellet. Vi brugte mellem 500 - 1000 baht på transport hver dag.
Indberet denne anmeldelse
Erling O. Par Denmark, 1. februar 2013
Flot hotel i dejlige omgivelser

Gode værelser, super morgenmad og dejlige omgivelser
7,7
Secret Cliff Villa, er et dejligt hotel, rent og pænt, rigtig dejlig morgenmad og dejlige omgivelser. Det er bare et stort minus at man kun kan komme til og fra hotellet med bil, Tuk-tuk taxier har nærmest monopol på transporten til/fra og det smitter af på prisen. Næste gang vil vi finde noget i gå afstand, og mulighed for at gå, i Karon eller Paton, det er voldsomt irriterende at skulle være afhængig af taxa når vi skulle ud. Hotelkomplexset ligger rigtigt smuk med fantastist smuk udsigt over bugten, flotte omgivelser og dejlig pool.
Indberet denne anmeldelse
Tong V. Par United States of America, 26. maj 2015
Excellent

View, clean and friendly welcome
8
I first book deluxe ocean view but after the first night I realized the room is too far from the main office. I was asked for room change to sea view. I was able to do so with additional 1000 bath but I'm happy with my new room. It's was nice. Will stay again if I go back to Phuket
Indberet denne anmeldelse
Todd H. Par United States of America, 26. april 2015
Not bad for $34.00

View-price-location
7,3
Was not bad but doors do not have air seals so the wild life runs in your room frogs, lizards, bugs. I didn't mind but my lady did.
Indberet denne anmeldelse
Koushik A. Familie med små børn Bangladesh, 20. april 2015
Great

Value of money
8
Good
Indberet denne anmeldelse
Jeerapreeya N. Par Thailand, 30. marts 2015
Good view point

Sea view
5,7
Indberet denne anmeldelse
Isham A. Par Singapore, 2. marts 2015
Staff very Hospitable, Attentive & very Helpful

Excellence in Customer Service, view is an Absolute Beauty, Food at the Restaurant are Nice..
9
Overall the stay was G8, staffs at the reception area was attentive & helpful. The service staff tt ushers the guest like Ice as well as the rest are generally helpful & will render assistance when needed, they will send guess up to the villa by the buggy. The ONLY minus point will be the furniture tt needs to be refurbish. All in all our stay there was AWESOME!! You may also watch the sun settling in from the resort pool.. Wifi is Free, shuttle service provided but there's Only one timing which is 10am to Karon & 11am to Patong from resort n Return to resort from Karon will be at 4pm & 5pm for Patong.
Indberet denne anmeldelse
Johnville L. Gruppe Philippines, 22. februar 2015
value for money!

nice view, good food, good service
6,7
Great!
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Secret Cliff Villa PhuketSecret Cliff Villa Phuket - GæsteværelseSecret Cliff Villa Phuket - GæsteværelseSecret Cliff Villa Phuket - GæsteværelseSecret Cliff Villa Phuket - GæsteværelseSecret Cliff Villa Phuket - GæsteværelseSecret Cliff Villa Phuket - GæsteværelseSecret Cliff Villa Phuket - GæsteværelseSecret Cliff Villa Phuket - GæsteværelseSecret Cliff Villa Phuket - GæsteværelseSecret Cliff Villa Phuket - GæsteværelseSecret Cliff Villa Phuket - GæsteværelseSecret Cliff Villa Phuket - GæsteværelseSecret Cliff Villa Phuket - GæsteværelseSecret Cliff Villa Phuket - SwimmingpoolSecret Cliff Villa Phuket - SwimmingpoolSecret Cliff Villa Phuket - SwimmingpoolSecret Cliff Villa Phuket - SwimmingpoolSecret Cliff Villa Phuket - SwimmingpoolSecret Cliff Villa Phuket - Swimmingpool


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A05