Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Pasay Lufthavnsområde, Manila, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Badeværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse
Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Badeværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Badeværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Badeværelse Shogun Suite Hotel Manila - Faciliteter
Område: Pasay Lufthavnsområde Antal værelser: 116
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,8

baseret på 2245 anmeldelser

Værdi for pengene
7,1
Beliggenhed
7,0
Personalet
6,7
Hotellets stand/rengøring
6,9
Værelsets komfort/standard
6,9
Mad/spisning
6,1
Alle anmeldelser (2245)
Sorter efter:
Jorgen J. Rejsende alene Denmark, 6. maj 2015
ok hotel, men max et 3 stjernet..

tæt på lufthavn.
4,7
heldigvis kun en overnatning, for transfer videre til thailand.. hotellet et ok, men slet ikke et 3,5 stjernet hotel..!! måske max et 3 stjernet..!! området det ligger i er heller ikke et særligt pænt/ godt område.!! man skal nok ikke bare gå rundt ude uden at tænke sig lidt om, ikke have noget der lugter af penge..!!
Nete R. Par Denmark, 3. februar 2013
God betjening men dårlig kvalitet

Fin betjening, fin pool på taget.
6,3
Værelse med vindue ud til ventilationsskakt. Blev vækket flere gange om natten af opringning fra receptionen, som egentlig var henvendt til naboværelset. Vildt støjende aircondition.
Tip om Restaurant: Der kan bestilles morgenmad som roomservice uden ekstra charge, hvis man rejser før restaurantens åbningstid.
Camilla B. Par Denmark, 25. juni 2012
Dejligt hotel med fantastisk pool på taget

Hyggeligt værelse og mulighed for afslapning ved poolen
7,7
Vi oplevede at det var et dejligt hotel. Ikke overdreven luksus, men der var hvad vi havde brug for og vi var heldige at få en dejlig udsigt fra værelset. Poolområdet på taget er ikke stort, men en helt fantastisk oase for afslapning. Morgenmaden, som er inkluderet, er ikke noget at råbe hurra for, hvis man ikke er til ris og tørret fisk.
Heidi M. Par Denmark, 4. februar 2012
vaerlset lugter af cigaret.

de kunne servere mad ved midnatstid uden nogen problemer
5
vi har rejst i 5 maaneder og vi maa indroemme at hotellet og genereelt manila er foerste gang vi i 5 maaneder har foelt os utrygge. inde for hotellets vaegge er det som alle andre hoteller. men saa snart du traeder ud for doeren. proever folk at tage roeven pa en. stort set alle lokale baerer deres tasker foran sig pga af den hoeje kriminalitet. politi er overalt men man har ingen fornemmelse om det er falsk trykhed eller ej. jeg ved ikke om der findes nogle andre omraader af manila som er mere hyggelige men her kan vi ikke anbefale.
Luzviminda D. Familie med ældre børn Denmark, 30. november 2011
Dejligt hotel,til den lave pris.

pool, poolbar
7,7
Et udmærket 3 stjernet Hotel til en pris under 200 Kr.for 2 i dobbeltværelse.Det ligger ikke så langt fra Manila Airport.
Charly R. Par Denmark, 19. oktober 2011
godt hotel,god behandling

venligt og rart sted nær lufthavn
9
Lille men rart hotel i gammel del af byen nær lufthavnen,med hjælpsomt personale og altid et smil på læben, kan klart anbefales.
Clayton K. Par Canada, 20. maj 2015
Good Amenities

Location, Cost, Cleanliness
8
The continental breakfast was good. The place was hard to find, in a narrow hard to find alley, in a rougher that average neighborhood. You can tell the owner takes pride in having the hotel kept clean and the bathroom functioning properly. The pool on the roof has a good view and would have used if had more time. The Chow King and Jollibee as well as mall are close and convenient. Airport transfer was good at 300 pesos. Wifi was good in the room as well as the tv. And the A/C was great too.
Girlina G. Familie med ældre børn Philippines, 14. maj 2015
ok hotel

near MOA, airport
7
Sergey P. Par United States of America, 13. maj 2015
Average Hotel

Rooms were clean and the location was good
8
average hotel for a descent price. Nothing really special, good for a short stay
Mariadel C. Forretningsrejsende Philippines, 12. maj 2015
first and last...

Location
4,3
At first we said its ok because we will only sleep here, we have things to settle before our flight. In the evening that we were going out to buy some dinner we were told to leave the key in the reception, which is new to us, weve been to many hotels and it is the only hotel that insists to leave the key with them, all our valuable things are in the room. So we have to bring with us everytime we go out the camera, laptop etc. also no safety box in the room, you can leave your camera in the reception but they will only put it in like a baggage counter there.,so i think its not safe. Hallway is noisy, children are running, you cannot really rest because that early in the morning. Leaving the key is not in the policy of the hotel because weve read the policy. Also the food for breakfast tastes like food in the carinderia. Salad is not prepared that presentable. No juice. I do not recommend this for long stay, for overnight maybe its just ok.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Shogun Suite Hotel ManilaShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - BadeværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - BadeværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - BadeværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - BadeværelseShogun Suite Hotel Manila - FaciliteterShogun Suite Hotel Manila - FaciliteterShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - SwimmingpoolShogun Suite Hotel Manila - SwimmingpoolShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - SwimmingpoolShogun Suite Hotel Manila - SwimmingpoolShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - Rekreative FaciliteterShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - Rekreative FaciliteterShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - Rekreative FaciliteterShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - FaciliteterShogun Suite Hotel Manila - LobbyShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - Mad og drikkeShogun Suite Hotel Manila - ReceptionShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - FaciliteterShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - FaciliteterShogun Suite Hotel Manila - Mad og drikkeShogun Suite Hotel Manila - Hotellet indefraShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - Hotellet indefraShogun Suite Hotel Manila - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3B01