eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Pasay Lufthavnsområde, Manila, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Shogun Suite Hotel Manila - Hotellet udefra Shogun Suite Hotel Manila - Indgang Shogun Suite Hotel Manila - Indgang Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Badeværelse Shogun Suite Hotel Manila - Hotellet indefra Shogun Suite Hotel Manila - Dansesal Shogun Suite Hotel Manila - Reception Shogun Suite Hotel Manila - Lobby Shogun Suite Hotel Manila - Dansesal Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse
Shogun Suite Hotel Manila - Lobby Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse
Område: Pasay Lufthavnsområde Antal værelser: 116
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,8

baseret på 1875 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
7,0
Personalet
6,7
Hotellets stand/rengøring
6,9
Værelsets komfort/standard
7,0
Mad/spisning
6,1
Alle anmeldelser (1875)
Sorter efter:
Nete R. Par Denmark, 3. februar 2013
God betjening men dårlig kvalitet

Fin betjening, fin pool på taget.
6,3
Værelse med vindue ud til ventilationsskakt. Blev vækket flere gange om natten af opringning fra receptionen, som egentlig var henvendt til naboværelset. Vildt støjende aircondition.
Tip om Restaurant: Der kan bestilles morgenmad som roomservice uden ekstra charge, hvis man rejser før restaurantens åbningstid.
Camilla B. Par Denmark, 25. juni 2012
Dejligt hotel med fantastisk pool på taget

Hyggeligt værelse og mulighed for afslapning ved poolen
7,7
Vi oplevede at det var et dejligt hotel. Ikke overdreven luksus, men der var hvad vi havde brug for og vi var heldige at få en dejlig udsigt fra værelset. Poolområdet på taget er ikke stort, men en helt fantastisk oase for afslapning. Morgenmaden, som er inkluderet, er ikke noget at råbe hurra for, hvis man ikke er til ris og tørret fisk.
Heidi M. Par Denmark, 4. februar 2012
vaerlset lugter af cigaret.

de kunne servere mad ved midnatstid uden nogen problemer
5
vi har rejst i 5 maaneder og vi maa indroemme at hotellet og genereelt manila er foerste gang vi i 5 maaneder har foelt os utrygge. inde for hotellets vaegge er det som alle andre hoteller. men saa snart du traeder ud for doeren. proever folk at tage roeven pa en. stort set alle lokale baerer deres tasker foran sig pga af den hoeje kriminalitet. politi er overalt men man har ingen fornemmelse om det er falsk trykhed eller ej. jeg ved ikke om der findes nogle andre omraader af manila som er mere hyggelige men her kan vi ikke anbefale.
Luzviminda D. Familie med ældre børn Denmark, 30. november 2011
Dejligt hotel,til den lave pris.

pool, poolbar
7,7
Et udmærket 3 stjernet Hotel til en pris under 200 Kr.for 2 i dobbeltværelse.Det ligger ikke så langt fra Manila Airport.
Charly R. Par Denmark, 19. oktober 2011
godt hotel,god behandling

venligt og rart sted nær lufthavn
9
Lille men rart hotel i gammel del af byen nær lufthavnen,med hjælpsomt personale og altid et smil på læben, kan klart anbefales.
Mary J. Forretningsrejsende Philippines, 21. juli 2014
it was okay.

clean room, near to the airport and Mall of Asia,
6
Our stay was good. One thing needs improvement is their customer service. The staff in the front desk didn't help us in getting taxi and just want to settle for their recommended taxi.
Japsey P. Familie med små børn Philippines, 21. juli 2014
Relaxing so far. Satisfied.

clean, quite, accomodating
8,7
Indeed ok. The only thing i would suggest is that the time limit for visitors should not be just 2hrs. Hopefully you can give them ample time to stay inside. I just felt so bad when my brother was just allowed to stay for 2hrs. When the time lapse, they call us at our room and insist to let my visitor (brother) to go out. Really felt bad 'coz that was our last night in the hotel and were making bonding moment by that time (7:30pm). My brother was playing making bonding moment for the last time before going back to Davao. May i suggest, instead of posting a 2hr for visitors, why just make a curfew our until 10 or 11pm and all visitors should stay out after that. thank you.
Dandrio T. Gruppe Philippines, 21. juli 2014
worth for money..will comeback again,,

foodlocationstaff
5,7
fine... hate bed bugs hope do something about it :)
Michelle J. Gruppe Philippines, 20. juli 2014
Uncomfortable, room is not nice

only it is near the airport
2,7
Uncomfortable, the lobby has dim light it looks like a haunted place esp. The information area, the room is not spaceous it looks different from the picture. No best things, only it is near the airport
John H. Rejsende alene Australia, 19. juli 2014
Value for Money

Close to MRT, Mall of Asia and Close to Airport
6

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Shogun Suite Hotel ManilaShogun Suite Hotel Manila - Hotellet udefraShogun Suite Hotel Manila - IndgangShogun Suite Hotel Manila - IndgangShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - BadeværelseShogun Suite Hotel Manila - Hotellet indefraShogun Suite Hotel Manila - DansesalShogun Suite Hotel Manila - ReceptionShogun Suite Hotel Manila - LobbyShogun Suite Hotel Manila - DansesalShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - LobbyShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - SwimmingpoolShogun Suite Hotel Manila - DansesalShogun Suite Hotel Manila - DansesalShogun Suite Hotel Manila - DansesalShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B04