eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Pasay Lufthavnsområde, Manila, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Shogun Suite Hotel Manila - Hotellet udefra Shogun Suite Hotel Manila - Indgang Shogun Suite Hotel Manila - Indgang Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Badeværelse Shogun Suite Hotel Manila - Hotellet indefra Shogun Suite Hotel Manila - Dansesal Shogun Suite Hotel Manila - Reception Shogun Suite Hotel Manila - Lobby Shogun Suite Hotel Manila - Dansesal Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse
Shogun Suite Hotel Manila - Lobby Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse
Område: Pasay Lufthavnsområde Antal værelser: 116
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,8

baseret på 2020 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
7,0
Personalet
6,7
Hotellets stand/rengøring
6,9
Værelsets komfort/standard
7,0
Mad/spisning
6,1
Alle anmeldelser (2020)
Sorter efter:
Nete R. Par Denmark, 3. februar 2013
God betjening men dårlig kvalitet

Fin betjening, fin pool på taget.
6,3
Værelse med vindue ud til ventilationsskakt. Blev vækket flere gange om natten af opringning fra receptionen, som egentlig var henvendt til naboværelset. Vildt støjende aircondition.
Tip om Restaurant: Der kan bestilles morgenmad som roomservice uden ekstra charge, hvis man rejser før restaurantens åbningstid.
Camilla B. Par Denmark, 25. juni 2012
Dejligt hotel med fantastisk pool på taget

Hyggeligt værelse og mulighed for afslapning ved poolen
7,7
Vi oplevede at det var et dejligt hotel. Ikke overdreven luksus, men der var hvad vi havde brug for og vi var heldige at få en dejlig udsigt fra værelset. Poolområdet på taget er ikke stort, men en helt fantastisk oase for afslapning. Morgenmaden, som er inkluderet, er ikke noget at råbe hurra for, hvis man ikke er til ris og tørret fisk.
Heidi M. Par Denmark, 4. februar 2012
vaerlset lugter af cigaret.

de kunne servere mad ved midnatstid uden nogen problemer
5
vi har rejst i 5 maaneder og vi maa indroemme at hotellet og genereelt manila er foerste gang vi i 5 maaneder har foelt os utrygge. inde for hotellets vaegge er det som alle andre hoteller. men saa snart du traeder ud for doeren. proever folk at tage roeven pa en. stort set alle lokale baerer deres tasker foran sig pga af den hoeje kriminalitet. politi er overalt men man har ingen fornemmelse om det er falsk trykhed eller ej. jeg ved ikke om der findes nogle andre omraader af manila som er mere hyggelige men her kan vi ikke anbefale.
Luzviminda D. Familie med ældre børn Denmark, 30. november 2011
Dejligt hotel,til den lave pris.

pool, poolbar
7,7
Et udmærket 3 stjernet Hotel til en pris under 200 Kr.for 2 i dobbeltværelse.Det ligger ikke så langt fra Manila Airport.
Charly R. Par Denmark, 19. oktober 2011
godt hotel,god behandling

venligt og rart sted nær lufthavn
9
Lille men rart hotel i gammel del af byen nær lufthavnen,med hjælpsomt personale og altid et smil på læben, kan klart anbefales.
Duy N. Forretningsrejsende Vietnam, 24. oktober 2014
Good budget hotel

Good budget hotel
5,7
Good budget hotel & near the train.
Guy S. Par Australia, 17. oktober 2014
Satisfied customer

location pool close to airport
10
it was only overnight but the 12 oclock checkout was great gave time to have a swim before going to the airport
Barry L. Rejsende alene United Kingdom, 13. oktober 2014
no gun in stead of shogun

there where not 3 best things
3,7
the food, the only thing i could eat was eggs and toast,and had to tell them the eggs where cold ,and the toaster was some sort of oven they insisted for my own safesty i take there taxis. it cost me every time 250 pescos...but to come back to the hotel by taxi cost me 68 pecesos.... wheni left the hotel i was going to another hotel,,its cost me 250 pesco...the other hotel was on the other side,,i could have walked there.but they just wanted the money.. was very upset and disappointed at this hotel
Kelly R. Par Canada, 11. oktober 2014
Value

Transport to the airport was economical, staff was efficient and friendly.
4,7
I am glad we didn't stay longer. The hotel needs an upgrade or lower the price per night. Not a super neighborhood. Buffet breakfast was pretty grim. I would not recommend staying here.
Emelita P. Familie med ældre børn Philippines, 10. oktober 2014
ALWAYS BETTER

Good Food. Convenient. Comfortable.
8,3
I would personally recommend this hotel. I am very satisfied with my stay in shogun. The staff was accommodating and pleasant. But I've encounter a slight problem. During our stay there we put specifically in our reservation requesting them to fetch us at the airport. Normally it was free. When we arrived at manila no one pick us put, so we called the hotel to send someone to pick us but they said it will be charge for 600 pesos. I was a bit disappointed. But beyond that it was a pleasant stay in their hotel.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Shogun Suite Hotel ManilaShogun Suite Hotel Manila - Hotellet udefraShogun Suite Hotel Manila - IndgangShogun Suite Hotel Manila - IndgangShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - BadeværelseShogun Suite Hotel Manila - Hotellet indefraShogun Suite Hotel Manila - DansesalShogun Suite Hotel Manila - ReceptionShogun Suite Hotel Manila - LobbyShogun Suite Hotel Manila - DansesalShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - LobbyShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - SwimmingpoolShogun Suite Hotel Manila - DansesalShogun Suite Hotel Manila - DansesalShogun Suite Hotel Manila - DansesalShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C07