eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Pasay Lufthavnsområde, Manila, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Shogun Suite Hotel Manila - Hotellet udefra Shogun Suite Hotel Manila - Indgang Shogun Suite Hotel Manila - Indgang Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Badeværelse Shogun Suite Hotel Manila - Hotellet indefra Shogun Suite Hotel Manila - Dansesal Shogun Suite Hotel Manila - Reception Shogun Suite Hotel Manila - Lobby Shogun Suite Hotel Manila - Dansesal Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse
Shogun Suite Hotel Manila - Lobby Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse
Område: Pasay Lufthavnsområde Antal værelser: 116
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,8

baseret på 2086 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
7,0
Personalet
6,7
Hotellets stand/rengøring
6,9
Værelsets komfort/standard
7,0
Mad/spisning
6,1
Alle anmeldelser (2086)
Sorter efter:
Nete R. Par Denmark, 3. februar 2013
God betjening men dårlig kvalitet

Fin betjening, fin pool på taget.
6,3
Værelse med vindue ud til ventilationsskakt. Blev vækket flere gange om natten af opringning fra receptionen, som egentlig var henvendt til naboværelset. Vildt støjende aircondition.
Tip om Restaurant: Der kan bestilles morgenmad som roomservice uden ekstra charge, hvis man rejser før restaurantens åbningstid.
Camilla B. Par Denmark, 25. juni 2012
Dejligt hotel med fantastisk pool på taget

Hyggeligt værelse og mulighed for afslapning ved poolen
7,7
Vi oplevede at det var et dejligt hotel. Ikke overdreven luksus, men der var hvad vi havde brug for og vi var heldige at få en dejlig udsigt fra værelset. Poolområdet på taget er ikke stort, men en helt fantastisk oase for afslapning. Morgenmaden, som er inkluderet, er ikke noget at råbe hurra for, hvis man ikke er til ris og tørret fisk.
Heidi M. Par Denmark, 4. februar 2012
vaerlset lugter af cigaret.

de kunne servere mad ved midnatstid uden nogen problemer
5
vi har rejst i 5 maaneder og vi maa indroemme at hotellet og genereelt manila er foerste gang vi i 5 maaneder har foelt os utrygge. inde for hotellets vaegge er det som alle andre hoteller. men saa snart du traeder ud for doeren. proever folk at tage roeven pa en. stort set alle lokale baerer deres tasker foran sig pga af den hoeje kriminalitet. politi er overalt men man har ingen fornemmelse om det er falsk trykhed eller ej. jeg ved ikke om der findes nogle andre omraader af manila som er mere hyggelige men her kan vi ikke anbefale.
Luzviminda D. Familie med ældre børn Denmark, 30. november 2011
Dejligt hotel,til den lave pris.

pool, poolbar
7,7
Et udmærket 3 stjernet Hotel til en pris under 200 Kr.for 2 i dobbeltværelse.Det ligger ikke så langt fra Manila Airport.
Charly R. Par Denmark, 19. oktober 2011
godt hotel,god behandling

venligt og rart sted nær lufthavn
9
Lille men rart hotel i gammel del af byen nær lufthavnen,med hjælpsomt personale og altid et smil på læben, kan klart anbefales.
Garry M. Rejsende alene United Kingdom, 10. december 2014
good hotel

rooftop pool , food, room
8
i only stayed one night but was impressed enough to go back again, but for a few more days next time. food cheap and lots of it..room small but compact, had everything i wanted except coffee/tea making facilities.. but room service can provide there.. no complaints about the hotel..enjoyed my brief stay
Roy G. Familie med ældre børn United States of America, 6. december 2014
Regular guess

Good location, complimentary wifi and breakfast
7
Air conditioner is good and strong, wifi was not that great. Good location
Spencer R. Rejsende alene United States of America, 5. december 2014
bad bad bad
4
bad service, bad food. service is not good but good location. good service to airport.
Sheryl A. Forretningsrejsende Philippines, 30. november 2014
"We didn't feel completely comfortable"

Hotel is very accessible to shopping malls, bus terminals and some other well-known public spots
5
Not so good. The front desk staff was not that friendly and entertaining. I'm surprised to see our room, I was expecting for a bigger one.. And oh my, they don't have hair dryer! I should have brought mine! lol... The resort was nice though just that and it would have been nicer to have a few more amenities. Nothing special with their buffet breakfast.. I remember, I asked the waiter if they have juice or something.. because I don't drink coffee/tea.. Oh well, I am not sure we would stay there again we didn't feel completely comfortable.
Anthony M. Par United States of America, 29. november 2014
Roaches

Close to airport but had roaches
4,3
My wife and I were paranoid that a roach would crawl into one of our ears. We couldn't sleep.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Shogun Suite Hotel ManilaShogun Suite Hotel Manila - Hotellet udefraShogun Suite Hotel Manila - IndgangShogun Suite Hotel Manila - IndgangShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - BadeværelseShogun Suite Hotel Manila - Hotellet indefraShogun Suite Hotel Manila - DansesalShogun Suite Hotel Manila - ReceptionShogun Suite Hotel Manila - LobbyShogun Suite Hotel Manila - DansesalShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - LobbyShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - SwimmingpoolShogun Suite Hotel Manila - DansesalShogun Suite Hotel Manila - DansesalShogun Suite Hotel Manila - DansesalShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B06