Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Shogun Suite Hotel

2867 Zamora Street, Rotonda, Pasay Lufthavnsområde, Manila, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Badeværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse
Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Badeværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Badeværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Gæsteværelse Shogun Suite Hotel Manila - Badeværelse Shogun Suite Hotel Manila - Faciliteter
Område: Pasay Lufthavnsområde Antal værelser: 116
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,8

baseret på 2226 anmeldelser

Værdi for pengene
7,1
Beliggenhed
7,0
Personalet
6,7
Hotellets stand/rengøring
6,9
Værelsets komfort/standard
6,9
Mad/spisning
6,1
Alle anmeldelser (2226)
Sorter efter:
Nete R. Par Denmark, 3. februar 2013
God betjening men dårlig kvalitet

Fin betjening, fin pool på taget.
6,3
Værelse med vindue ud til ventilationsskakt. Blev vækket flere gange om natten af opringning fra receptionen, som egentlig var henvendt til naboværelset. Vildt støjende aircondition.
Tip om Restaurant: Der kan bestilles morgenmad som roomservice uden ekstra charge, hvis man rejser før restaurantens åbningstid.
Camilla B. Par Denmark, 25. juni 2012
Dejligt hotel med fantastisk pool på taget

Hyggeligt værelse og mulighed for afslapning ved poolen
7,7
Vi oplevede at det var et dejligt hotel. Ikke overdreven luksus, men der var hvad vi havde brug for og vi var heldige at få en dejlig udsigt fra værelset. Poolområdet på taget er ikke stort, men en helt fantastisk oase for afslapning. Morgenmaden, som er inkluderet, er ikke noget at råbe hurra for, hvis man ikke er til ris og tørret fisk.
Heidi M. Par Denmark, 4. februar 2012
vaerlset lugter af cigaret.

de kunne servere mad ved midnatstid uden nogen problemer
5
vi har rejst i 5 maaneder og vi maa indroemme at hotellet og genereelt manila er foerste gang vi i 5 maaneder har foelt os utrygge. inde for hotellets vaegge er det som alle andre hoteller. men saa snart du traeder ud for doeren. proever folk at tage roeven pa en. stort set alle lokale baerer deres tasker foran sig pga af den hoeje kriminalitet. politi er overalt men man har ingen fornemmelse om det er falsk trykhed eller ej. jeg ved ikke om der findes nogle andre omraader af manila som er mere hyggelige men her kan vi ikke anbefale.
Luzviminda D. Familie med ældre børn Denmark, 30. november 2011
Dejligt hotel,til den lave pris.

pool, poolbar
7,7
Et udmærket 3 stjernet Hotel til en pris under 200 Kr.for 2 i dobbeltværelse.Det ligger ikke så langt fra Manila Airport.
Charly R. Par Denmark, 19. oktober 2011
godt hotel,god behandling

venligt og rart sted nær lufthavn
9
Lille men rart hotel i gammel del af byen nær lufthavnen,med hjælpsomt personale og altid et smil på læben, kan klart anbefales.
Rizalyn P. Par Philippines, 22. april 2015
Its worth the pay

good food,location is good enaugh and quite
8
it was good.but hope breakfast buffet is until 10am.for those who are not early person so hard to get up early .:-))
Dennis A. Gruppe Philippines, 19. april 2015
Good Hotel

friendly staff, nice room, accessible hotel
6
It was nice, the staff are friendly but quite slow to respond with our needs
Ricky Q. Rejsende alene Philippines, 16. april 2015
Great Food

best food, comfort and security
7,7
Greatr food. I like the comfort and the room was very clean and secure. Keep coming back again
Raquel A. Par Philippines, 16. april 2015
Nice staff but very disappointed in the Room

Nice Staff, accessible rides going to MOA and Airport, nearby supermarket and fast food resto
6
It was our 2nd time to stay in the hotel... we chose this again as we had a nice stay during the 1st stay early last year... the staff are really nice and friendly but on the night of April 24, we saw a mouse running in the room... it was during dinner that this happened.. made us so frustrating and disappointing .. we suggest to maintain the cleanliness of the room to avoid this kind of thing.
Maria F. Familie med små børn Philippines, 11. april 2015
wonderful experience

staff are attentive and polite, great food with fair price, good location
10
we have a wonderful stay, we enjoy ever bit of it, we have a lot of fun at the swimming pool, we love our room and surely we will be back again.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Shogun Suite Hotel ManilaShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - BadeværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - BadeværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - BadeværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - BadeværelseShogun Suite Hotel Manila - FaciliteterShogun Suite Hotel Manila - FaciliteterShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - SwimmingpoolShogun Suite Hotel Manila - SwimmingpoolShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - SwimmingpoolShogun Suite Hotel Manila - SwimmingpoolShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - Rekreative FaciliteterShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - Rekreative FaciliteterShogun Suite Hotel Manila - GæsteværelseShogun Suite Hotel Manila - Rekreative FaciliteterShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - FaciliteterShogun Suite Hotel Manila - LobbyShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - Mad og drikkeShogun Suite Hotel Manila - ReceptionShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - FaciliteterShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - FaciliteterShogun Suite Hotel Manila - Mad og drikkeShogun Suite Hotel Manila - Hotellet indefraShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - RestaurantShogun Suite Hotel Manila - Hotellet indefraShogun Suite Hotel Manila - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3C01