Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Siam Kempinski Hotel Bangkok

991/9 Rama 1 Road, Pathumwan, Siam, Bangkok, Thailand 10330

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

9,0

baseret på 988 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,4
Beliggenhed
9,6
Personalet
9,1
Hotellets stand/rengøring
9,4
Værelsets komfort/standard
9,2
Mad/spisning
8,5
Alle anmeldelser (988)
Sortér efter:
Torben M. Rejsende alene Denmark, 11. december 2015
Mit nye favorithotel i Bangkok

Svimmingpool området, fitness centeret, beliggenhed
9
Siam Kempinski er et af de bedste hoteller i Bkk. Dejlige værelser, fantastisk poolområde, gode restauranter, godt fitness center og en strålende beliggenhed som nabo til det store shoppingcenter Siam Paragon, hvor man kan købe en Bentley og Lamborghini på 3. sal og en frokost til 14 kr. i kælderetagen.
Indberet denne anmeldelse
Caroline B. Par Denmark, 27. september 2014
Gennemført og smukt hotel

værelsets badekar, Sra Bua restauranten samt beliggenheden
10
hotellet ligger først og fremmest PERFEKT! Dernæst er det gennemført ekstravagant, lækkert og luksuriøst.. Sidst men ikke mindst ligger den danske michelin Kiin Kiins søster i hotellet - og du får 15% hvis du er hotelgæst der spiser der! 10 retters michelin mad til 470 kr. før rabat!!!
Indberet denne anmeldelse
Camilla H. Familie med ældre børn Denmark, 19. april 2012
Super lækkert hotel nær de bedste shoppingcentre.

Lækker pool, super service og fantastisk morgenmad
10
Vi havde kun 2 nætter i Bangkok, og derfor var det et perfekt sted at bo. Tæt på alt, nær skytrain så det var super nemt at komme omkring i byen. Og så ligger restauranten Kiin Kiin på hotellet, fantastisk lækker mad :) Kempinski kan kun anbefales. PS. Bestil et værelse m. balkon eller terrasse(lige ud til poolen), ellers kan man ikke åbne vinduerne!
Tip om Hoteldetaljer: Kempinski kan kun anbefales. PS. Bestil et værelse m. balkon eller terrasse(lige ud til poolen), ellers kan man ikke åbne vinduerne!
Indberet denne anmeldelse
Doh C. Familie med små børn South Korea, 31. januar 2016
Poor welcoming staff

pool kindness cleanness
8
Everything was well except the check-in process in which Dahera tried to cut off what i was about to say on multiple occasions. I was very close to contacting the customer service center were it not for the kindness of rest of the staff. Hope the hotel continues to take the peace of mind in guests very seriously.
Indberet denne anmeldelse
Maggie C. Rejsende alene Australia, 23. januar 2016
Convenient location and extremely comfortable stay

Location, staff and cleanliness
9,7
spend three relaxing nights at the hotel. one thing I didnt like about my hotel room (on the first floor) was that people at the pool could see the happenings of my room quite clearly through my room window, meaning that during the day, if I wanted more privacy, I had to draw all the curtains (ie I wasnt able to get as much sunlight in my room as i wanted). otherwise, it was a wonderful stay.
Indberet denne anmeldelse
Jennifer E. Familie med små børn Sweden, 18. januar 2016
Best hotel!

Staff performance, Location and Food
10
The best hotel ever! Perfect in all aspects.
Indberet denne anmeldelse
Abdulamir S. Forretningsrejsende Oman, 17. januar 2016
Funtastic

Lobby, restaurants, spa
9,7
Funtastic
Indberet denne anmeldelse
Siu Y. Par Hong Kong, 15. januar 2016
very gd

place, nice, food
10
vry gd
Indberet denne anmeldelse
Emmanuel A. Familie med små børn France, 9. januar 2016
Great

Friendly, big, location
9,7
Jut very good all round
Indberet denne anmeldelse
Nattapong V. Familie med små børn Thailand, 25. december 2015
Good and convenient

Convenient Good service beaUtiful
7,3
Very nice hotel and nearly Siam paragon, which is the best shopping mall in Bangkok.
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
Siam Kempinski Hotel Bangkok BangkokSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet udefraSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - IndgangSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LobbySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LobbySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LobbySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet udefraSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mad og drikkeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mad og drikkeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Kaffebar/CaféSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mad og drikkeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mad og drikkeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mad og drikkeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet indefraSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mad og drikkeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mad og drikkeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LobbySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mad og drikkeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mad og drikkeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mad og drikkeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mad og drikkeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Mad og drikkeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Business CenterSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - MøderumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - MøderumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - MøderumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SpaSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pub/LoungeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - MøderumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SwimmingpoolSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - BørneklubSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FaciliteterSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - MøderumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - MøderumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pub/LoungeSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - MøderumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - MøderumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - FitnessrumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - MøderumSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Pub/Lounge


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A02