eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Siam Kempinski Hotel Bangkok

991/9 Rama 1 Road, Pathumwan, Siam, Bangkok, Thailand 10330 (Se kort)

Book nu!

Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet udefra Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet indefra Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Lobby Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Badeværelse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Suite Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Altan/Terrasse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Have Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Badeværelse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Suite
Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Have Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Dansesal Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Møderum
Område: Siam Antal værelser: 303
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

9,0

baseret på 824 anmeldelser

Værdi for pengene
8,4
Beliggenhed
9,6
Personalet
9,1
Hotellets stand/rengøring
9,4
Værelsets komfort/standard
9,2
Mad/spisning
8,5
Alle anmeldelser (824)
Sorter efter:
Caroline B. Par Denmark, 27. september 2014
Gennemført og smukt hotel

værelsets badekar, Sra Bua restauranten samt beliggenheden
10
hotellet ligger først og fremmest PERFEKT! Dernæst er det gennemført ekstravagant, lækkert og luksuriøst.. Sidst men ikke mindst ligger den danske michelin Kiin Kiins søster i hotellet - og du får 15% hvis du er hotelgæst der spiser der! 10 retters michelin mad til 470 kr. før rabat!!!
Camilla H. Familie med ældre børn Denmark, 19. april 2012
Super lækkert hotel nær de bedste shoppingcentre.

Lækker pool, super service og fantastisk morgenmad
10
Vi havde kun 2 nætter i Bangkok, og derfor var det et perfekt sted at bo. Tæt på alt, nær skytrain så det var super nemt at komme omkring i byen. Og så ligger restauranten Kiin Kiin på hotellet, fantastisk lækker mad :) Kempinski kan kun anbefales. PS. Bestil et værelse m. balkon eller terrasse(lige ud til poolen), ellers kan man ikke åbne vinduerne!
Tip om Hoteldetaljer: Kempinski kan kun anbefales. PS. Bestil et værelse m. balkon eller terrasse(lige ud til poolen), ellers kan man ikke åbne vinduerne!
Kin W. Forretningsrejsende Hong Kong, 22. marts 2015
Overgraded hotel

Location, location, location
6
As 5 Star hotel not clean enough , the breakfast is bad, some staffs at the front desk impolite. Disorganised.
Roger R. Par United States of America, 22. marts 2015
Bangkok visit

Great room, wonderful breakfast, good service
8,3
Enjoyed our five day stay at the Kempinski. the value for the money was reasonable. Service was good although we did experience an issue with having our room available when we checked in at 4:00 pm in the afternoon. we had to wait 30 minutes. Both customer service and the breakfast buffet were exceptional. Extremely convenient if you are a shopper and enjoy mall shopping. Both the Central World and Siam Paragon Malls are walking distance. However the hotel has a shuttle buggy to drop and pick you up!
Nedim P. Par United States of America, 17. marts 2015
Pure elegance

Location, hotel elegance, staff
10
Just pure elegance next to Siam paragon it's the best location to enjoy bangkok . Everything was great I felt at home, wish other hotels had stuff as good as here. Great job!
Lai K. Par Hong Kong, 14. marts 2015
Very good location & nice staffs

The best 3 things are location, staffs and breakfast.
8,7
Md F. Par Brunei Darussalam, 13. marts 2015
Awesome first Bangkok experience!

Breakfast Pastries, Staffs and Location
9,3
Our first ever Bangkok experience and we're so grateful to have chosen Siam Kempinski Hotel. The staffs are very friendly and they are always there to assist us. They greet us every time and we felt respected as tourists. I can also see other tourists enjoying themselves at Siam Kempinski Hotel and it was always very enjoyable to see that. Thank you for a very wonderful experience.
Pui Y. Familie med små børn Hong Kong, 12. marts 2015
Good hotel

Luxury, good food, good room
8
Ka Y. Par Macau, 5. marts 2015
Super great

Service of the staff, room very comfort, location good
10
Excellent
Sy V. Par Canada, 3. marts 2015
perfect location for shopping

professionalism, location, great atmosphere
9,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Siam Kempinski Hotel Bangkok BangkokSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet udefraSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet indefraSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LobbySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - BadeværelseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SuiteSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Altan/TerrasseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - HaveSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - BadeværelseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SuiteSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - HaveSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - DansesalSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Møderum


AS-AGWEB-3B04