Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Siam Kempinski Hotel Bangkok

991/9 Rama 1 Road, Pathumwan, Siam, Bangkok, Thailand 10330 (Se kort)

Book nu!

Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet udefra Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet indefra Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Lobby Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Badeværelse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Gæsteværelse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Suite Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Altan/Terrasse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Have Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Badeværelse Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Suite
Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Have Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Restaurant Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Dansesal Siam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Møderum
Område: Siam Antal værelser: 303
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

9,0

baseret på 849 anmeldelser

Værdi for pengene
8,4
Beliggenhed
9,6
Personalet
9,1
Hotellets stand/rengøring
9,4
Værelsets komfort/standard
9,2
Mad/spisning
8,5
Alle anmeldelser (849)
Sorter efter:
Caroline B. Par Denmark, 27. september 2014
Gennemført og smukt hotel

værelsets badekar, Sra Bua restauranten samt beliggenheden
10
hotellet ligger først og fremmest PERFEKT! Dernæst er det gennemført ekstravagant, lækkert og luksuriøst.. Sidst men ikke mindst ligger den danske michelin Kiin Kiins søster i hotellet - og du får 15% hvis du er hotelgæst der spiser der! 10 retters michelin mad til 470 kr. før rabat!!!
Camilla H. Familie med ældre børn Denmark, 19. april 2012
Super lækkert hotel nær de bedste shoppingcentre.

Lækker pool, super service og fantastisk morgenmad
10
Vi havde kun 2 nætter i Bangkok, og derfor var det et perfekt sted at bo. Tæt på alt, nær skytrain så det var super nemt at komme omkring i byen. Og så ligger restauranten Kiin Kiin på hotellet, fantastisk lækker mad :) Kempinski kan kun anbefales. PS. Bestil et værelse m. balkon eller terrasse(lige ud til poolen), ellers kan man ikke åbne vinduerne!
Tip om Hoteldetaljer: Kempinski kan kun anbefales. PS. Bestil et værelse m. balkon eller terrasse(lige ud til poolen), ellers kan man ikke åbne vinduerne!
Po M. Par Hong Kong, 19. maj 2015
Best location

Best location, comfort room & nice swimming pool
8
Best location where besides Siam Paragon
Koon F. Par Hong Kong, 18. maj 2015
One of the Best Hotel in BKK

1)location 2)environment 3)staff
8,3
one of the best hotel I stayed in bkk. Everything is nice however still have room to improve such as the lighting system of the room, the toiletries they provide
Yuen K. Forretningsrejsende Hong Kong, 10. maj 2015
Best luxury hotel in Bangkok

Location, room, service
9,7
Just perfect
Sucy B. Gruppe Indonesia, 9. maj 2015
Grand hotel with great location

Location, teas in rm, staff
9
Great stay . We all enjoyed the stay. Staffs from the reception to the one in front , helping us to get the taxi .
Lyn M. Par Singapore, 9. maj 2015
Will be back again

Convenience, beautiful ambience and impeccable service
9,7
It was a pleasant stay and obviously will stay here again. Kempinski has been our choice of hotel since we stayed there the first time last year. We have stayed there another 4 times since. Always impressed by the amount of effort put in the surroundings and ambience. The only complaint we have is of the toilet. There was a weird smell. But we suspect there is nothing much the hotel can do about it.
Chris W. Par Australia, 5. maj 2015
Bangkok Kempinski

Staff, decore, location
10
First class as always with Kempinki hotels
Ng S. Rejsende alene Singapore, 3. maj 2015
A Comfortable Stay

Room, Service, Cleanliness
9
I enjoyed my stay. The room was spacious and comfortable. Only downside would probably be that the walkway to the rooms was dimly lit and the distance from the lift to the room was way too far. More lifts could be built especially nearer to rooms that are right at the end.
Amher D. Rejsende alene Australia, 30. april 2015
decadence

everything and everything
10
The ultimate place to stay at .This place is beyond explanation. It's the finest place I have ever stayed at and I will go there over and over again . any one who have stayed at such class of place wouldn't need to review this hotel. just book it .

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Siam Kempinski Hotel Bangkok BangkokSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet udefraSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Hotellet indefraSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - LobbySiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - BadeværelseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - GæsteværelseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SuiteSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Altan/TerrasseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - HaveSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - BadeværelseSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - SuiteSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - HaveSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - RestaurantSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - DansesalSiam Kempinski Hotel Bangkok Bangkok - Møderum


AS-AGWEB-3C04