Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Silka Far East Hotel

135-143 Castle Peak Road (Tsuen Wan Station Exit B), Tsuen Wan, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Silka Far East Hotel Hongkong - Indgang Silka Far East Hotel Hongkong - Lobby Silka Far East Hotel Hongkong - Lobby Silka Far East Hotel Hongkong - Reception Silka Far East Hotel Hongkong - Business Center Silka Far East Hotel Hongkong - Restaurant Silka Far East Hotel Hongkong - Badeværelse Silka Far East Hotel Hongkong - Badeværelse Silka Far East Hotel Hongkong - Restaurant Silka Far East Hotel Hongkong - Lobby Silka Far East Hotel Hongkong - Hotellet udefra Silka Far East Hotel Hongkong - Hotellet udefra Silka Far East Hotel Hongkong - Hotellet udefra Silka Far East Hotel Hongkong - Kaffebar/Café Silka Far East Hotel Hongkong - Lobby Silka Far East Hotel Hongkong - Møderum
Silka Far East Hotel Hongkong - Møderum Silka Far East Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Far East Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Far East Hotel Hongkong - Møderum Silka Far East Hotel Hongkong - Lobby Silka Far East Hotel Hongkong - Møderum Silka Far East Hotel Hongkong - Badeværelse Silka Far East Hotel Hongkong - Badeværelse Silka Far East Hotel Hongkong - Badeværelse Silka Far East Hotel Hongkong - Møderum Silka Far East Hotel Hongkong - Møderum Silka Far East Hotel Hongkong - Møderum
Område: Tsuen Wan Antal værelser: 240

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,1

baseret på 3726 anmeldelser

3 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
7,8
Personalet
7,0
Hotellets stand/rengøring
7,3
Værelsets komfort/standard
7,0
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (3726)
Sortér efter:
Per R. Forretningsrejsende Denmark, 31. marts 2015
Godt hotel til penene tæt på lufyhavn

Dejligt velfungerende hotel. Ikke prangende, men det som er der fungerer fint. Dejlig ren pool på toppen. Ligger i et uroligt kvarter, man det mærkes ikke inde på hotellet.
9
God service! Morgenmad bragt til værelset skønt meget tidlig. God pool på toppen Dejlig rent og pænt
Indberet denne anmeldelse
Marlene M. Rejsende alene Denmark, 18. oktober 2014
Dejligt hotel. Ligger meget langtrækkende fra byen

Hotellets standard, værelset
6
Det samlede ophold var rigtig godt. Ærgerligt det ligger i tsuen wan i New territories og ikke Hong kong eller Kowloon.
Indberet denne anmeldelse
Peter R. Par Denmark, 15. maj 2009
Pænt, men småt

Tæt på MTR-station, nemt at købe ind i nærheden, f.eks mange billige lokale restauranter. Dejligt bad og seng, selvom den lidt lille.
7
Meget hjælpsomt personale, hvor vi oplevede der altid var 1 person som kunne lidt engelsk. Det ville ha været et stort plus hvis internet var med i prisen, da 30 HK$ pr time, 50 HK$ for 3 samt 100 pr dag er for meget. Det er rart man hele døgnet kan gå ned i kiosk eller restaurant indenfor 3 min gå afstand. Alt i alt et hotel man vender tilbage til, hvis man ikke kræver det store og bare gerne vil sove godt.
Indberet denne anmeldelse
Siang W. Rejsende alene Malaysia, 22. januar 2016
first to stay in a hotel providing free smartphone

free smartphone to use, cleanliness, free shutter bus to Mong Kok
7,7
first to see hotel providing free smartphone for guest use without any charges on call and data.
Indberet denne anmeldelse
Charmian Y. Par Singapore, 19. januar 2016
Dirty, small, rude staff

Location, cellphone that could be borrowed out
3,3
This is the worst hotel I have ever stayed in my life. We stayed in the premium rooms for 2 nights. Firstly, walls of the rooms were peeling off, there rusts everywhere in the bathroom, a weird stench, bedsheets looked dirty with patches of stain. Secondly, the rooms are not soundproof, at around 10.45pm the room beside us had like several people talking so loudly that we could hear their conversation so clearly. So we called the receptionist, 5-10 minutes later there was a knock on our door, the lady asked us what's the problem, so we explained to her again. Her reply to us was: THEY (referring to the room next door) ARE TALKING IN THE ROOM, WE CANNOT DO ANYTHING! What kind of hotel is this?!?! 3 star?! They don't live up to it. The only good things were the location (10 mins from MTR), close to food, the cell phone which could be borrowed. Besides these, everything else were minuses! Will never ever go back again.
Indberet denne anmeldelse
Wen H. Forretningsrejsende China, 31. december 2015
good

clean, quiet, good service
10
good location
Indberet denne anmeldelse
Tiffany C. Par Hong Kong, 30. december 2015
A bad experience

Location
4
The room is moisted and the wallpaper is falling off. It smells. The bed is very uncomfortable. We could not sleep during our stay. I felt like I was sleeping in a hostel.
Indberet denne anmeldelse
Yiu W. Par China, 24. december 2015
too small room size

clean, easy transport, tidy
7,3
Indberet denne anmeldelse
Hong Y. Gruppe Hong Kong, 24. december 2015
stay in silka

soso
5
just soso
Indberet denne anmeldelse
Tang S. Familie med ældre børn Singapore, 23. december 2015
Value for money

Walk less than 5 minutes to MTR, lots of shops near the hotel, lots of eatery around hotels
8,7
Excellent except the room is small.
Indberet denne anmeldelse
1 - 3 af 3 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Silka Far East Hotel HongkongSilka Far East Hotel Hongkong - IndgangSilka Far East Hotel Hongkong - LobbySilka Far East Hotel Hongkong - LobbySilka Far East Hotel Hongkong - ReceptionSilka Far East Hotel Hongkong - Business CenterSilka Far East Hotel Hongkong - RestaurantSilka Far East Hotel Hongkong - BadeværelseSilka Far East Hotel Hongkong - BadeværelseSilka Far East Hotel Hongkong - RestaurantSilka Far East Hotel Hongkong - LobbySilka Far East Hotel Hongkong - Hotellet udefraSilka Far East Hotel Hongkong - Hotellet udefraSilka Far East Hotel Hongkong - Hotellet udefraSilka Far East Hotel Hongkong - Kaffebar/CaféSilka Far East Hotel Hongkong - LobbySilka Far East Hotel Hongkong - MøderumSilka Far East Hotel Hongkong - MøderumSilka Far East Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Far East Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Far East Hotel Hongkong - MøderumSilka Far East Hotel Hongkong - LobbySilka Far East Hotel Hongkong - MøderumSilka Far East Hotel Hongkong - BadeværelseSilka Far East Hotel Hongkong - BadeværelseSilka Far East Hotel Hongkong - BadeværelseSilka Far East Hotel Hongkong - MøderumSilka Far East Hotel Hongkong - MøderumSilka Far East Hotel Hongkong - MøderumSilka Far East Hotel Hongkong - FaciliteterSilka Far East Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Far East Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Far East Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Far East Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Far East Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Far East Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Far East Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Far East Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Far East Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Far East Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Far East Hotel Hongkong - BadeværelseSilka Far East Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Far East Hotel Hongkong - IndgangSilka Far East Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Far East Hotel Hongkong - Transport i nærhedenSilka Far East Hotel Hongkong - Transport i nærhedenSilka Far East Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenSilka Far East Hotel Hongkong - Transport i nærhedenSilka Far East Hotel Hongkong - Transport i nærhedenSilka Far East Hotel Hongkong - Faciliteter


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C05