Alarm om lavere pris!

Bedste priser i din tidsperiode:
25 maj 2016 - 27 maj 2016 | 2 nætter
Værelsestyper Tilbud og fordele Maks. Pris
per værelse per nat
Antal
Der er ingen værelser, der passer til dine kriterier. Opdatér dine filtre for at se flere værelser.

Om Silka Seaview Hotel

Beskrivelse

Silka Seaview Hotel, der er ideelt til sjov og afslapning, ligger i området Yau Ma Tei i Hongkong. Med en beliggenhed kun 2 km fra byens centrum er man som gæst godt placeret til at kunne nyde byens attraktioner og aktiviteter. Med byens største attraktioner, som Tin Hau Tempel, Broadway Cinnematheque, Jade Marked, inden for kort afstand, vil gæster elske dette hotels beliggenhed.

På Silka Seaview Hotel sikrer den utrolige service og de fremragende faciliteter dig et ophold du ikke vil glemme. På hotellet kan man nyde et udvalg af førsteklasses faciliteter, som gratis trådløst internet på alle værelser, faxmaskine, fotokopiering, kørestolsimødekommende, postvæsen.

Gæster kan vælge mellem 268 værelser, som alle udstråler en atmosfære af komplet fred og harmoni. Desuden sikrer hotellets væld af fritidstilbud, at du har rigeligt at foretage dig under dit ophold. Oplev en engageret og professionel service samt det brede udvalg af bekvemmeligheder på Silka Seaview Hotel.
Vis flere Vis færre

Egenskaber

Internet

  • gratis trådløst internet på alle værelser
  • trådløst internet i fællesområder

Transport

  • lufthavnstransport
  • transportservice

Mad & drikke

  • roomservice
  • restaurant
  • kaffebutik

Rengøringsservices

  • vaskeri
  • renseri

Gæsteservices

  • postvæsen
  • bagageopbevaring
  • børnepasning
  • rundvisning
  • portner

Stedets faciliteter

  • kørestolsimødekommende
  • handicapfaciliteter
  • elevator
  • rygeområde

Sundhed og sikkerhed

  • døgnåben reception
  • værdiboks

Forretning & pengeservices

  • fotokopiering
  • faxmaskine
  • arbejdscenter
  • valutaveksling

Talte sprog

  • engelsk
  • kinesisk (kantonesisk)
  • kinesisk (mandarin)
Vis flere Vis færre

Politikker

Børn og ekstra senge
Spædbarn 0-1 år Bor gratis hvis der bruges eksisterende senge. Bemærk at hvis du har brug for en spædbarnsseng kan der være ekstra opkrævning.
Børn 2-12 år Bor gratis hvis eksisterende senge bruges.
  • Gæster der er over 12 år gamle er at betragte som voksne.
  • Ekstra senge afhænger af det værelse, du vælger. Se værelsespolitikken for det enkelte værelse for flere oplysninger.
Ved reservation af mere end 5 værelser, kan andre vilkår og yderligere tillæg gælde.
Vis flere Vis færre

Nyttig information

Afstand til byens centrum: 2 km
Afstand til lufthavn: 33.5 km
Antal etager: 21
Antal restauranter: 1
Antal værelser: 268
År hotel sidst blev renoveret: 2010
Check-in Fra: 02:00 PM
Check-out Til: 12:00 PM
Elektrisk spænding på værelset: 220
Gebyr for lufthavnstransport: 150 HKD
Hotel bygget i: 1994
Ikke-rygerværelser/-etager: Yes
Pris for at bruge internet: 0 HKD
Pris for morgenmad (når den ikke er inkluderet): 75 HKD
Receptionen er åben til: 12:00 AM
Tid til lufthavn (minutter): 30
Vis flere Vis færre

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
  • Hotellets stand/rengøring 7,6
  • Faciliteter 6,6
  • Beliggenhed 8,4
  • Værelsets komfort/standard 7,1
  • Personalet 7,1
  • Værdi for pengene 7,4
  • Mad/spisning 6,3

7,3 Piyanuch P.
Denmark
11 januar 2016
Alene rejser
Ren, god beligenhed, hurtig service

9,3 Preben H.
Denmark
13 marts 2012
Silka Seaview Hotel. Perfekt til prisen.
Godt værelse med alt, som et 5 stjernet hotel. Men et lille værelse, og toilet. God beliggehed.
Hotellet ligger i nærheden af Metro Station. Der er mange gader med markeder, med Kina varer til gode priser. Værelserne er som alle i Hong Kong små, men der er TV, vandvarmer og hårtørrer. Gode bløde senge. Det er Ok. Til prisen og det billigste i den standart. Jeg sov sidst på USA Horstels, her var værelset kun i enkelt maddres størelse. Så Silka er virkelig godt. Der er lokal busser til havnen, og mange forretninger, det er meget centralt.

6 Ignatius O.
Malaysia
21 maj 2016
Good lacation
Very centrally located to all shops and eatery. Near MTR station, very convenient.

8 SAW D.
Malaysia
23 maj 2016
Good location. Convenient
Value for money. Temple street one stone away.

6,8 Michael A.
Malaysia
24 maj 2016
Good location and value for money
Located near to MTR. Hotel provide free handy phone with internet access.

8,4 SAW D.
Malaysia
24 maj 2016
Conveniet place
A stone away to temple street. very convenient

8,4 Kenny G.
Australia
21 maj 2016
Alright accommodation
Room size is average for Hong Kong standard. Very convenient location for eating and shopping. Hotel provides a mobile that is excellent for tourists. It can make outgoing calls including 9 overseas countries. It also provides suggestions for shopping, sight seeing and eating. It uses Google Map so it assists travelling from location to another.

6,4 Tiong L.
Singapore
22 maj 2016
Value for money
Clean and pleasant hotel. Excellent access to Temple Street and nearby eateries.

6,8 Serene L.
Singapore
24 maj 2016
Satisfactory stay but poor "after sales" customer
Hotel location is near MTR and lots of eatery around. Smart phone provided is a very nice touch, could buy discounted tickets to attractions and even free international call. Front desk staffs are not rude but no smile and can't help but felt they are just getting their job done and nothing more. Wrote a email to the hotel after returning home as I had left my staff card in the room. Knowing that there's very slim chance I will get it back as housekeeping staff might treat it as some useless plastic card and threw it away. However, I would still appreciate a reply from the hotel. But nope, not a word from the hotel and I have waited for 5 days before I write this review.

8,4 Qian Y.
Singapore
19 maj 2016
basic facilities, good location
My first stay at Silka seaview. Usually when I go to HK, this hotel wouldn't even be on my list to choose from cos of the small room size. However we saw a very good price and decided to give it a try. Location was good. Rooms were very small but in fact better than I expected it to be. At least when luggages were closed there's some space to pass thru. My family and friends who stayed there before warned me of the room size. Yes once you open luggages there's no space to walk. It's cramped when you pack your stuff. My friend and I had to take turns. Or when both luggages were opened we need to cross over the luggages just to pass. Basic amenities like hot water flask, toiletries and hair dryer were provided, safebox and fridge. The rain and handheld shower was very comfortable. Beds a little creaky. Wardrobe had adequate hangers. A smartphone was provided in each room which we can bring out to use. It's very convenient. My only complain is the room size that makes it inconvenient for packing and walking around. So I won't choose to stay again unless I'm travelling alone or if the price is very low. Staff can smile more to make the stay more welcoming. I would say its basic and no frills if you don't mind the limited space.

Skatter og servicegebyrer er generelt beløb som Agoda betaler til hotellet eller som opkræves af hotellet. Se venligst Agodas Brugsbetingelser for yderligere oplysninger. Skat og servicegebyrer kan også indeholde afgifter, som Agoda beholder som kompensation for at behandle reservationen.


;