eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefra Silka Seaview Hotel Hongkong - Indgang Silka Seaview Hotel Hongkong - Reception Silka Seaview Hotel Hongkong - Lobby Silka Seaview Hotel Hongkong - Lobby Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Business Center Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Badeværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefra Silka Seaview Hotel Hongkong - Lobby
Område: Yau Ma Tei Antal værelser: 268
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 3993 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,1
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (3993)
Sorter efter:
Preben H. Par Denmark, 8. marts 2012
Silka Seaview Hotel. Perfekt til prisen.

Godt værelse med alt, som et 5 stjernet hotel. Men et lille værelse, og toilet. God beliggehed.
9,3
Hotellet ligger i nærheden af Metro Station. Der er mange gader med markeder, med Kina varer til gode priser. Værelserne er som alle i Hong Kong små, men der er TV, vandvarmer og hårtørrer. Gode bløde senge. Det er Ok. Til prisen og det billigste i den standart. Jeg sov sidst på USA Horstels, her var værelset kun i enkelt maddres størelse. Så Silka er virkelig godt. Der er lokal busser til havnen, og mange forretninger, det er meget centralt.
Tip om Shopping: Tempel Street er virkelig en stor oplevelse. Her er alt det du ikke har brug for, men alligevel køber. Mange billige ting til Hong Kong priser. Med der skal pruttes om priserne.
Sonny T. Familie med små børn Philippines, 24. januar 2015
value for money,comfort and good location

location,staff,comfort
9
Marja T. Rejsende alene Finland, 22. januar 2015
Leisure,shopping

Location,cleaness,reachable
6,7
Overall convenient and easy going
Kevin A. Par United States of America, 22. januar 2015
ID STAY AGAIN

CLOSE TO PLACES TO EAT. FRIENDLY HOUSEKEEPERS. STAFF ARE NICE
7
My stay at the hotel was very nice. its right on the corner and if ur trying to get to other places its near a train station and many places to eat near by. my only problem is that the last two nights of my stay i found very small bugs on the floor and could not stop itching for almost a week after i left. maybe its because i stayed there for 17 days but i should not have to experience that when paying so much for a decently small room. Last thing is I dont like that there is no information about the deposit beforehand and that if u use the drinks in ur room ur charged for everyone that u drink. no drinking water because of the pollution also. and my video game console overheated because of the wiring there and the wall sockets are different with only one adapter. its a nice place to stay if ur okay with sitting in a bed all day. the design of the room was very nice and friendly looking but so small and no space to really put anything.
Beng K. Rejsende alene Singapore, 20. januar 2015
Silka Seaview Hotel

good location
5,7
Lim Z. Par Singapore, 18. januar 2015
Afforable Hotel that's close to Train

Location, Food nearby and Price
8,7
Hou L. Par Canada, 18. januar 2015
Towel is dirty

Location is convenience
6
The provided towels are not clean, some towels even considered as dirty.
Robert D. Rejsende alene Germany, 14. januar 2015
slightly shabby hotel at a good location

location, location, location
7,3
The location is very convenient. Room was quite small, bed too short for people taller than 1,70m, shower space very narrow, shower curtain annoyingly keeps sticking to you. Overall a little bit shabby. Wouldn't stay again.
Lun K. Rejsende alene Hong Kong, 14. januar 2015
good hotel good location good services

good hotel good location good services
8
good hotel good location good services
Tze Y. Par Singapore, 12. januar 2015
We'll stay

Location , location location
8
Ok more than avg

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Silka Seaview Hotel HongkongSilka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefraSilka Seaview Hotel Hongkong - IndgangSilka Seaview Hotel Hongkong - ReceptionSilka Seaview Hotel Hongkong - LobbySilka Seaview Hotel Hongkong - LobbySilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - Business CenterSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - BadeværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefraSilka Seaview Hotel Hongkong - Lobby


AS-AGWEB-3B05