Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefra Silka Seaview Hotel Hongkong - Indgang Silka Seaview Hotel Hongkong - Reception Silka Seaview Hotel Hongkong - Lobby Silka Seaview Hotel Hongkong - Lobby Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Business Center Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Badeværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefra Silka Seaview Hotel Hongkong - Lobby Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Reception Silka Seaview Hotel Hongkong - Reception
Område: Yau Ma Tei Antal værelser: 268
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

fra 4222
anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,1
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (4222)
Sorter efter:
Preben H. Par Denmark, 8. marts 2012
Silka Seaview Hotel. Perfekt til prisen.

Godt værelse med alt, som et 5 stjernet hotel. Men et lille værelse, og toilet. God beliggehed.
9,3
Hotellet ligger i nærheden af Metro Station. Der er mange gader med markeder, med Kina varer til gode priser. Værelserne er som alle i Hong Kong små, men der er TV, vandvarmer og hårtørrer. Gode bløde senge. Det er Ok. Til prisen og det billigste i den standart. Jeg sov sidst på USA Horstels, her var værelset kun i enkelt maddres størelse. Så Silka er virkelig godt. Der er lokal busser til havnen, og mange forretninger, det er meget centralt.
Tip om Shopping: Tempel Street er virkelig en stor oplevelse. Her er alt det du ikke har brug for, men alligevel køber. Mange billige ting til Hong Kong priser. Med der skal pruttes om priserne.
Indberet denne anmeldelse
Junar E. Familie med små børn Philippines, 26. august 2015
nice stay accessible to nearby tourist spot

near the center
7,3
its good
Indberet denne anmeldelse
Yao X. Rejsende alene China, 21. august 2015
Great hotel

good location, reasonable price, good hotel, but a little bit small
8,3
Everything is great, except the room is a little small
Indberet denne anmeldelse
Yiew C. Forretningsrejsende Singapore, 19. august 2015
Good very good

Location good price friendly
8,7
Very happy
Indberet denne anmeldelse
Ricardo A. Familie med små børn Philippines, 10. august 2015
I regret staying in this hotel

Location, location, and location..
5
Good location.. That's about it. Don't be deceived by the photos. The rooms are a lot smaller than they look. Small beds. Small space. I booked two rooms for me and my in-laws for a two-night stay. One room had a clogged toilet. The other room had a clogged shower drain and a slow draining sink. Every time someone uses the shower, one would have to wait around 30 minutes before the flood drains out. Same goes for the sink.
Indberet denne anmeldelse
Ye H. Rejsende alene Singapore, 10. august 2015
Wonderful Experience staying at Silka Seaview Hote

Room, cleanliness and Location
9,3
It was great except the elevators was not able to cater to the amount of people going up and down the building during peak hours.
Indberet denne anmeldelse
Wai Y. Par Hong Kong, 8. august 2015
bad, just bad

hotel staff was too slow and not being professional
3,7
i booked via agoda, then my phone was out of battery and they can't find the booking number, but, their system showed my name still don't let me check in, is this a joke?
Indberet denne anmeldelse
Elaine Y. Rejsende alene Hong Kong, 3. august 2015
Clean and comfortable hotel with good staff

Clean and comfortable hotel, good customer service, convenient location
7,7
Good
Indberet denne anmeldelse
Tham C. Rejsende alene Singapore, 28. juli 2015
Good location

Good location, near MTR. Alot of F&B cafe available.
7
Indberet denne anmeldelse
Antonette W. Rejsende alene Philippines, 27. juli 2015
Small room. Hotel close enough to Nathan Road.

Location, service
6
Good but not outstanding. I don't think they changed the beddings from when the last guest used it. I could still smell that customer's perfume on the pillows and blankets. When I asked them to change it, they did. Also for some reason the loo smelled like someone's stale sweat. Pluses include strong wifi connection, the handyphone they lent to you which I used a lot to help me find my way around the city, coffee/tea making set and fridge.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Silka Seaview Hotel HongkongSilka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefraSilka Seaview Hotel Hongkong - IndgangSilka Seaview Hotel Hongkong - ReceptionSilka Seaview Hotel Hongkong - LobbySilka Seaview Hotel Hongkong - LobbySilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - Business CenterSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - BadeværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefraSilka Seaview Hotel Hongkong - LobbySilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - ReceptionSilka Seaview Hotel Hongkong - Reception


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A03