Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei, (Yau Ma Tei MTR Station - Exit C), Kowloon, Yau Ma Tei, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 4743 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,1
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (4743)
Sortér efter:
Piyanuch P. Rejsende alene Denmark, 9. januar 2016
Alene rejser

Ren, god beligenhed, hurtig service
7,3
Preben H. Par Denmark, 8. marts 2012
Silka Seaview Hotel. Perfekt til prisen.

Godt værelse med alt, som et 5 stjernet hotel. Men et lille værelse, og toilet. God beliggehed.
9,3
Hotellet ligger i nærheden af Metro Station. Der er mange gader med markeder, med Kina varer til gode priser. Værelserne er som alle i Hong Kong små, men der er TV, vandvarmer og hårtørrer. Gode bløde senge. Det er Ok. Til prisen og det billigste i den standart. Jeg sov sidst på USA Horstels, her var værelset kun i enkelt maddres størelse. Så Silka er virkelig godt. Der er lokal busser til havnen, og mange forretninger, det er meget centralt.
Tip om Shopping: Tempel Street er virkelig en stor oplevelse. Her er alt det du ikke har brug for, men alligevel køber. Mange billige ting til Hong Kong priser. Med der skal pruttes om priserne.
Edgardo A. Familie med små børn Philippines, 26. maj 2016
Generally good
4,3
Near the shopping area
Grace L. Par United States of America, 25. maj 2016
Satisfied
5,3
We liked it because - maybe not the best but has all we wanted.
Yeong L. Gruppe Malaysia, 24. maj 2016
Good hotel with great location
6,3
Traveling in HK was expected to be a crowded one, thus I booked this hotel considered further away from crowd. Nice location which convenient to MTR and close by to night market. It is definitely a good choice of staying that value of money.
Zhi Y. Gruppe Singapore, 24. maj 2016
Value for money and gd location
4,7
N.A.
Sin C. Par Singapore, 24. maj 2016
Cheap and good
3,7
Room is small but it is good consider the amount of money I have paid. But cleanliness needs to improve.
Ng S. Gruppe Malaysia, 23. maj 2016
Overall ok
4
Overall ok
Tak H. Rejsende alene Malaysia, 23. maj 2016
Good!
5
Extra points for the free phone on the room!
Holly O. Rejsende alene United States of America, 23. maj 2016
For Hong Kong, a relatively affordable hotel.
5,3
This is a relatively affordable place to stay in one of the worlds most expensive cities. The rooms are small and compact but so are all the rooms in Hong Kong. Despite being compact, they are designed very well and are quite comfortable. The best thing about this hotel was the free local cell phone which is great for getting around the city and staying connected on social media. I think more hotels should offer this service. The one negative is the staff, they weren't very helpful or friendly and even though there was someone standing in the lobby who looked like his job was to help people with their bags, he never offered to carry my bag. I didn't try the breakfast so I can't comment on that.
1 - 2 af 2 anmeldelser
Silka Seaview Hotel HongkongSilka Seaview Hotel Hongkong - ReceptionSilka Seaview Hotel Hongkong - ReceptionSilka Seaview Hotel Hongkong - LobbySilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - Business CenterSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - BadeværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - ReceptionSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - BadeværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefraSilka Seaview Hotel Hongkong - LobbySilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenSilka Seaview Hotel Hongkong - IndgangSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - Transport i nærhedenSilka Seaview Hotel Hongkong - Transport i nærhedenSilka Seaview Hotel Hongkong - FaciliteterSilka Seaview Hotel Hongkong - Transport i nærhedenSilka Seaview Hotel Hongkong - Transport i nærheden


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A04