Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefra Silka Seaview Hotel Hongkong - Indgang Silka Seaview Hotel Hongkong - Reception Silka Seaview Hotel Hongkong - Lobby Silka Seaview Hotel Hongkong - Lobby Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Business Center Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Badeværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefra Silka Seaview Hotel Hongkong - Lobby Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Reception Silka Seaview Hotel Hongkong - Reception
Område: Yau Ma Tei Antal værelser: 268
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

fra 4191
anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,1
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (4191)
Sorter efter:
Preben H. Par Denmark, 8. marts 2012
Silka Seaview Hotel. Perfekt til prisen.

Godt værelse med alt, som et 5 stjernet hotel. Men et lille værelse, og toilet. God beliggehed.
9,3
Hotellet ligger i nærheden af Metro Station. Der er mange gader med markeder, med Kina varer til gode priser. Værelserne er som alle i Hong Kong små, men der er TV, vandvarmer og hårtørrer. Gode bløde senge. Det er Ok. Til prisen og det billigste i den standart. Jeg sov sidst på USA Horstels, her var værelset kun i enkelt maddres størelse. Så Silka er virkelig godt. Der er lokal busser til havnen, og mange forretninger, det er meget centralt.
Tip om Shopping: Tempel Street er virkelig en stor oplevelse. Her er alt det du ikke har brug for, men alligevel køber. Mange billige ting til Hong Kong priser. Med der skal pruttes om priserne.
Indberet denne anmeldelse
Tham C. Rejsende alene Singapore, 28. juli 2015
Good location

Good location, near MTR. Alot of F&B cafe available.
7
Indberet denne anmeldelse
Antonette W. Rejsende alene Philippines, 27. juli 2015
Small room. Hotel close enough to Nathan Road.

Location, service
6
Good but not outstanding. I don't think they changed the beddings from when the last guest used it. I could still smell that customer's perfume on the pillows and blankets. When I asked them to change it, they did. Also for some reason the loo smelled like someone's stale sweat. Pluses include strong wifi connection, the handyphone they lent to you which I used a lot to help me find my way around the city, coffee/tea making set and fridge.
Indberet denne anmeldelse
Voon S. Par Malaysia, 22. juli 2015
poor service and incompatible with booking
3
booked a double bed room but I got 2 single bed room, ask for changing a room but ignored. Rude and poor service with slow checkout proccedure, only 1 cashier for checkout service and we took half an hour for it.
Indberet denne anmeldelse
Wai Y. Familie med ældre børn Malaysia, 19. juli 2015
Good location

Location, housekeeping staff, environment
7
It is fairly priced. Overall good though the room was small but it's fine because we were only in it at night. Location was great. Found a chunck of hair in one of the towels one day, gross, but other towels were fine.
Indberet denne anmeldelse
Avril Z. Par Singapore, 12. juli 2015
Good Location and Comfortable Room

Location, Cleanliness, Politeness
8
Location was good, near to the mtr. Good dim sum places nearby the hotel. very convenient. Will stay in this hotel again.
Indberet denne anmeldelse
Amy L. Rejsende alene United States of America, 9. juli 2015
Good hotel at a great spot

big room, great location, free smart phone use
8,7
The lobby was too crowded and too noisy.
Indberet denne anmeldelse
Kim I. Par Singapore, 9. juli 2015
Will not recommended to friends

1) they provide free hand phone for free calls. That is very useful
4,7
Room looks dirty. Toilet is old with black patches, bath water while bathing almost flooded/choke, bed linen/quilt is like did not wash for months, very old dirty 2 persons staying but only one door key, request from staff, they said only have one key
Indberet denne anmeldelse
Tan K. Rejsende alene Singapore, 7. juli 2015
Worth it!

Good location, friendly staff and near to MTR
9,3
The hotel is located within shopping belt areas and also walking distance to the MTR. I have no problem in checking in as the reception service was fast. Hotel staffs are friendly too. I am very satisfied and pleased with the cleanliness of the room. It is clean daily. I have been staying at Silka Seaview for the last few years whenever I visited Hong Kong. Is my choice hotel.
Indberet denne anmeldelse
Dennis L. Rejsende alene Singapore, 6. juli 2015
Great Location, Clean Room

Convenient, Clean, Comfortable
7,3
This is my numerous stay at this hotel. So far, everything is okie except they need to improve on their check-out and customer services.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Silka Seaview Hotel HongkongSilka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefraSilka Seaview Hotel Hongkong - IndgangSilka Seaview Hotel Hongkong - ReceptionSilka Seaview Hotel Hongkong - LobbySilka Seaview Hotel Hongkong - LobbySilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - Business CenterSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - BadeværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefraSilka Seaview Hotel Hongkong - LobbySilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - ReceptionSilka Seaview Hotel Hongkong - Reception


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C05