Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 4503 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,1
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (4503)
Sortér efter:
Piyanuch P. Rejsende alene Denmark, 9. januar 2016
Alene rejser

Ren, god beligenhed, hurtig service
7,3
Indberet denne anmeldelse
Preben H. Par Denmark, 8. marts 2012
Silka Seaview Hotel. Perfekt til prisen.

Godt værelse med alt, som et 5 stjernet hotel. Men et lille værelse, og toilet. God beliggehed.
9,3
Hotellet ligger i nærheden af Metro Station. Der er mange gader med markeder, med Kina varer til gode priser. Værelserne er som alle i Hong Kong små, men der er TV, vandvarmer og hårtørrer. Gode bløde senge. Det er Ok. Til prisen og det billigste i den standart. Jeg sov sidst på USA Horstels, her var værelset kun i enkelt maddres størelse. Så Silka er virkelig godt. Der er lokal busser til havnen, og mange forretninger, det er meget centralt.
Tip om Shopping: Tempel Street er virkelig en stor oplevelse. Her er alt det du ikke har brug for, men alligevel køber. Mange billige ting til Hong Kong priser. Med der skal pruttes om priserne.
Indberet denne anmeldelse
Kimberly G. Gruppe Philippines, 8. februar 2016
CNY in HK

1. Accessibility to transportation and tourist sites 2. Cellphone that you can use around 3. Accomodation was great
7,7
Great! Due to its accessibility, and free handy phone with unli data, touring has not been easier
Indberet denne anmeldelse
Ma. L. Familie med små børn Philippines, 8. februar 2016
comfy at the right cost

its clean, location is good and helpful staff
8,3
our stay is great though we lost 1 of our bags and left it in the taxi
Indberet denne anmeldelse
Leonardo J. Familie med små børn Philippines, 6. februar 2016
not bad

room is good because its new
5,3
nice about the room, but staff cannot communicate in english. location is easy access.
Indberet denne anmeldelse
Bryle C. Par Philippines, 3. februar 2016
Great Location!

Location, price and free use of handy phone
7,7
Useful handy phone, 5 minutes walk to MTR Yau ma tei station and lots of food choices around the area.
Indberet denne anmeldelse
Sriyati A. Familie med små børn Malaysia, 30. januar 2016
Small Clean Room with Good Loc-Value for Money

Clean. Good Location
6,7
My 2nd time stay at this hotel. Previous on 2010.stay for 5d4n end jan 2016. Clean room, Good Location.Walking distance to attraction places.all requested fulfill by hotel-queen bed, high floor room.Just the bathroom-sink and shower area blockage. Staff at frontdesk need to smile more.
Indberet denne anmeldelse
Charmaine A. Gruppe Philippines, 28. januar 2016
Family vacation

They clean the room every morning. No need to ask them. Toiletries are free. Handyphone and wifi are free.
8,7
We booked last Jan. 25-28, 2016 in this hotel and this is the cheapest hotel that I can find. I know hostel and guesthouse are also cheap however we want to stay at the hotel and can still guarantee our safety and comfort especially if you are travelling with children and older people. The room is nice but not so big. But still the space is enough. We enjoyed staying here at silka sea view, it is also a minute walk to mtr and other stores.
Indberet denne anmeldelse
Roderick R. Familie med små børn Philippines, 27. januar 2016
satisfied

location
7,7
Perfect
Indberet denne anmeldelse
Andre G. Par Singapore, 24. januar 2016
good location, reasonable price

location, price, staff
7
staff were helpful, location is good. manage your expectation for a 3 star hotel
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Silka Seaview Hotel HongkongSilka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefraSilka Seaview Hotel Hongkong - IndgangSilka Seaview Hotel Hongkong - ReceptionSilka Seaview Hotel Hongkong - ReceptionSilka Seaview Hotel Hongkong - LobbySilka Seaview Hotel Hongkong - LobbySilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - Business CenterSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - BadeværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - Reception


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A05