Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei, (Yau Ma Tei MTR Station - Exit C), Kowloon, Yau Ma Tei, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,3

baseret på 4744 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,1
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (4744)
Sortér efter:
Piyanuch P. Rejsende alene Denmark, 9. januar 2016
Alene rejser

Ren, god beligenhed, hurtig service
7,3
Indberet denne anmeldelse
Preben H. Par Denmark, 8. marts 2012
Silka Seaview Hotel. Perfekt til prisen.

Godt værelse med alt, som et 5 stjernet hotel. Men et lille værelse, og toilet. God beliggehed.
9,3
Hotellet ligger i nærheden af Metro Station. Der er mange gader med markeder, med Kina varer til gode priser. Værelserne er som alle i Hong Kong små, men der er TV, vandvarmer og hårtørrer. Gode bløde senge. Det er Ok. Til prisen og det billigste i den standart. Jeg sov sidst på USA Horstels, her var værelset kun i enkelt maddres størelse. Så Silka er virkelig godt. Der er lokal busser til havnen, og mange forretninger, det er meget centralt.
Tip om Shopping: Tempel Street er virkelig en stor oplevelse. Her er alt det du ikke har brug for, men alligevel køber. Mange billige ting til Hong Kong priser. Med der skal pruttes om priserne.
Indberet denne anmeldelse
Lin W. Rejsende alene Singapore, 29. maj 2016
HK trip
3,7
Location was good as it was walking distance to Yau Ma Tei MTR. I didn't get the cheapest price since the prices on agoda kept fluctuating. Felt that it could be cheaper. Hotel wasn't very clean, got many insects bites around my body. Apparently it's not mosquitoes bites and most probably from the bed. Hotel did provide a handy phone with wifi which was quite useful for hotspot to our own phone. Other than that hotel does not have any other facilities like gym or pool. Staff wasn't very friendly as expected. Overall, it was good for a 3-star hotel.
Indberet denne anmeldelse
Chi W. Par China, 26. maj 2016
Hygiene
3,7
Blanket , pillow and towel not white enough
Indberet denne anmeldelse
Edgardo A. Familie med små børn Philippines, 26. maj 2016
Generally good
4,3
Near the shopping area
Indberet denne anmeldelse
Grace L. Par United States of America, 25. maj 2016
Satisfied
5,3
We liked it because - maybe not the best but has all we wanted.
Indberet denne anmeldelse
Yeong L. Gruppe Malaysia, 24. maj 2016
Good hotel with great location
6,3
Traveling in HK was expected to be a crowded one, thus I booked this hotel considered further away from crowd. Nice location which convenient to MTR and close by to night market. It is definitely a good choice of staying that value of money.
Indberet denne anmeldelse
Zhi Y. Gruppe Singapore, 24. maj 2016
Value for money and gd location
4,7
N.A.
Indberet denne anmeldelse
Sin C. Par Singapore, 24. maj 2016
Cheap and good
3,7
Room is small but it is good consider the amount of money I have paid. But cleanliness needs to improve.
Indberet denne anmeldelse
Ng S. Gruppe Malaysia, 23. maj 2016
Overall ok
4
Overall ok
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Silka Seaview Hotel HongkongSilka Seaview Hotel Hongkong - ReceptionSilka Seaview Hotel Hongkong - ReceptionSilka Seaview Hotel Hongkong - LobbySilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - Business CenterSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - BadeværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - ReceptionSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - BadeværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefraSilka Seaview Hotel Hongkong - LobbySilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenSilka Seaview Hotel Hongkong - IndgangSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - Transport i nærhedenSilka Seaview Hotel Hongkong - Transport i nærhedenSilka Seaview Hotel Hongkong - FaciliteterSilka Seaview Hotel Hongkong - Transport i nærhedenSilka Seaview Hotel Hongkong - Transport i nærheden


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A01