eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Silka Seaview Hotel

268 Shanghai Street, Yaumatei Kowloon, Yau Ma Tei, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Dorsett Seaview Hotel
Silka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefra Silka Seaview Hotel Hongkong - Indgang Silka Seaview Hotel Hongkong - Reception Silka Seaview Hotel Hongkong - Lobby Silka Seaview Hotel Hongkong - Lobby Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Restaurant Silka Seaview Hotel Hongkong - Business Center Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Silka Seaview Hotel Hongkong - Gæsteværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Badeværelse Silka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefra Silka Seaview Hotel Hongkong - Lobby
Område: Yau Ma Tei Antal værelser: 268
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 3874 anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,4
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,1
Mad/spisning
6,4
Alle anmeldelser (3874)
Sorter efter:
Preben H. Par Denmark, 8. marts 2012
Silka Seaview Hotel. Perfekt til prisen.

Godt værelse med alt, som et 5 stjernet hotel. Men et lille værelse, og toilet. God beliggehed.
9,3
Hotellet ligger i nærheden af Metro Station. Der er mange gader med markeder, med Kina varer til gode priser. Værelserne er som alle i Hong Kong små, men der er TV, vandvarmer og hårtørrer. Gode bløde senge. Det er Ok. Til prisen og det billigste i den standart. Jeg sov sidst på USA Horstels, her var værelset kun i enkelt maddres størelse. Så Silka er virkelig godt. Der er lokal busser til havnen, og mange forretninger, det er meget centralt.
Tip om Shopping: Tempel Street er virkelig en stor oplevelse. Her er alt det du ikke har brug for, men alligevel køber. Mange billige ting til Hong Kong priser. Med der skal pruttes om priserne.
Lin Y. Par Taiwan, 21. november 2014
Nice location

Location, cleanliness
7,7
Heng S. Par Malaysia, 15. november 2014
Good

Convenience, Comfortable & Good location
8
Hendy T. Par Singapore, 14. november 2014
very good

cleanliness and staff friendlines
9,7
very good
Anna L. Par Philippines, 13. november 2014
goodt

they clean our room everyday,everyday supply of soap,shampoo and toothbrush
7
our stay was a good one
Brandon C. Gruppe Singapore, 10. november 2014
My stay in silka seaview hotel

Polite Staffs, Location near Kowloon Station, location near MTR and eatery
6,7
I guess the only issue is on the room cleanness. My frenz and I from different room having the same symptom. We experience itchness after staying in the hotel. Guess the hotel might need to clean up their bed sheets and others.
Son L. Rejsende alene Philippines, 8. november 2014
Good value for money

Good value for money, and good location
6
The room has surprisingly generous space than I expected of a hotel in HK at its price. The water pressure is also way better than I expected. The hotel staff is less than accommodating, and not approachable. There was even one time I asked for help to flag a taxi and I was asked instead to wait for a taxi on a taxi stand on the next road, while it is raining outside. The hotel restaurant has only one chef, and when the chef is not around, the restaurant does not serve any meal. The restaurant crew, on the other hand, is very accommodating and has made me feel very welcome.
Jean B. Familie med ældre børn Switzerland, 7. november 2014
Convenient location

Location, cleanliness, decoration
8,7
Room was small but well decorated. The hotel is well located near MTR station, Temple Street and Jade Market.
Ruby R. Par Philippines, 7. november 2014
Value for Money

Good location, lots of stalls to eat and go shopping
9
Value for money location wise, not bad customer service, convenient place to stay if u want to go shopping or even if you want to stroll around HK. Near trams, MTR and bus stop.
Peter M. Par New Zealand, 7. november 2014
small rooms but good location

location price
6
Enjoyable

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Silka Seaview Hotel HongkongSilka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefraSilka Seaview Hotel Hongkong - IndgangSilka Seaview Hotel Hongkong - ReceptionSilka Seaview Hotel Hongkong - LobbySilka Seaview Hotel Hongkong - LobbySilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - RestaurantSilka Seaview Hotel Hongkong - Business CenterSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - GæsteværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - BadeværelseSilka Seaview Hotel Hongkong - Hotellet udefraSilka Seaview Hotel Hongkong - Lobby


AS-AGWEB-3B08