Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Silver Resortel

3/37 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Silver Resortel Phuket - Strand Silver Resortel Phuket - Reception Silver Resortel Phuket - Hotellet indefra Silver Resortel Phuket - Reception Silver Resortel Phuket - Hotellet indefra Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse
Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Faciliteter Silver Resortel Phuket - Badeværelse Silver Resortel Phuket - Badeværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 33
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

fra 1706
anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
8,6
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (1706)
Sorter efter:
Henrik M. Rejsende alene Denmark, 28. februar 2013
God beliggenhed tæt på strand

Pæne værelser
7
Det er pæne værelser og ok god morgenmad. Hotellet ligger kun ca. 3 min fra stranden, og tæt på det hele i Patong. Værelse 309 er det bedste.
Tip om Hoteldetaljer: Sælgeren af oplevelser der er tlknyttet til hotellet er real og flink. Ham/hende kan i sagtens bruge
Anette V. Par Denmark, 21. januar 2012
Dejlig beliggenhed - kort til strand og shopping

Skøn værelse, lille hotel og hjælpsom personale
8,7
Dejligt mindre hotel med super beliggenhed, kort afstand til stand og shopping.
Mie O. Par Denmark, 29. december 2009
Strand og by!

Rigtig god belæggenhed - tæt ved strand, shopping og restauranter
7,3
Rart lille hotel med meget venligt og hjælpsom personle. Vi havde problemer med vores aircondition og personalet gjorde sig meget umage for at gøre skaden god igen og kompencere os. Hotellet ligger meget tæt på stranden, som er rigtig fin. Samtidig ligger hotellet lige ved Patong by, som både har en mænge barer og restauranter, et rigtig godt shoppingliv, samt et helt nyt og moderne indkøbscenter.
Mohd T. Gruppe Malaysia, 4. juni 2015
Good

Good
8,7
Good
Aminah K. Gruppe Malaysia, 30. maj 2015
Very good.. Place near beach

Quietness, staff friendliness, not noisy
7,7
Very very good
Jonita L. Gruppe Malaysia, 24. maj 2015
4 star

The room very clean, nice view and close to the sea
9,3
Very comvertable
Louis K. Rejsende alene United States of America, 19. maj 2015
Shower curtain had 3 holse ripped. Nasty tub.

You get what you pay for. Staff was nice. Close to the bars.
4,7
I actually left early even though I paid for 5 days.Rooms are not that nice. needs updating. The internet was really bad. The router was right outside my door. The shower head was at my chest level. The tub was really high. You get what you pay for.
Xin R. Familie med små børn Malaysia, 11. maj 2015
Spacious and clean

Space, Clean, strategy location
9
Went with my family. We enjoy our 3 nights stay here. Rooms are clean and spacious. Hope to come back again. Strategy location to the beach and Jungceylon shopping mall. 5-10 mins walk to nearby restaurant and convenient store.
Zheng H. Rejsende alene Malaysia, 25. april 2015
value for money & good location.

clean & located 7 mins walk away from bangla waking street
7
Zheng H. Rejsende alene Malaysia, 25. april 2015
clean & value for money

clean & located 7 mins walk away from bangla waking street
7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Silver Resortel PhuketSilver Resortel Phuket - StrandSilver Resortel Phuket - ReceptionSilver Resortel Phuket - Hotellet indefraSilver Resortel Phuket - ReceptionSilver Resortel Phuket - Hotellet indefraSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - FaciliteterSilver Resortel Phuket - BadeværelseSilver Resortel Phuket - BadeværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - FaciliteterSilver Resortel Phuket - Attraktioner i nærhedenSilver Resortel Phuket - IndgangSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A02