eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Silver Resortel

3/37 Sawatdirak Road, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Silver Resortel Phuket - Strand Silver Resortel Phuket - Reception Silver Resortel Phuket - Hotellet indefra Silver Resortel Phuket - Reception Silver Resortel Phuket - Hotellet indefra Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Restaurant Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse
Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Faciliteter Silver Resortel Phuket - Badeværelse Silver Resortel Phuket - Badeværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse Silver Resortel Phuket - Gæsteværelse
Område: Patong Antal værelser: 33
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 1682 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
8,6
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
6,8
Alle anmeldelser (1682)
Sorter efter:
Henrik M. Rejsende alene Denmark, 28. februar 2013
God beliggenhed tæt på strand

Pæne værelser
7
Det er pæne værelser og ok god morgenmad. Hotellet ligger kun ca. 3 min fra stranden, og tæt på det hele i Patong. Værelse 309 er det bedste.
Tip om Hoteldetaljer: Sælgeren af oplevelser der er tlknyttet til hotellet er real og flink. Ham/hende kan i sagtens bruge
Anette V. Par Denmark, 21. januar 2012
Dejlig beliggenhed - kort til strand og shopping

Skøn værelse, lille hotel og hjælpsom personale
8,7
Dejligt mindre hotel med super beliggenhed, kort afstand til stand og shopping.
Mie O. Par Denmark, 29. december 2009
Strand og by!

Rigtig god belæggenhed - tæt ved strand, shopping og restauranter
7,3
Rart lille hotel med meget venligt og hjælpsom personle. Vi havde problemer med vores aircondition og personalet gjorde sig meget umage for at gøre skaden god igen og kompencere os. Hotellet ligger meget tæt på stranden, som er rigtig fin. Samtidig ligger hotellet lige ved Patong by, som både har en mænge barer og restauranter, et rigtig godt shoppingliv, samt et helt nyt og moderne indkøbscenter.
Ashleigh P. Par United Kingdom, 22. marts 2015
Disappointing & poor.

The location.
2
The staff were rude, smug & very unprofessional. The rooms were dirty & the air con was the worst I have ever experienced, to the point where outside was cooler than being in the room. Sleep was therefore unbearable. Upon checking out of the room, the staff undertook a check of the room.. Standard, however decided to bring down towels which had a bit of make up on & were going to charge us a fine for, infront of the rest of the hotel guests... Humiliating and again rude. The air con remote was smashed before we checked into the room I would never recommend this hotel, not for young tourists, backpackers or anyone. I would never stay in this hotel again. I have stayed in hotels in Thailand for half that price and received a service ten times better.
Dmitry I. Rejsende alene Germany, 16. marts 2015
Very nice

Lokation
9,3
Very shortly
Elaine D. Familie med ældre børn Philippines, 9. marts 2015
very rude staff specialy in the lobby

clean hotel, location, money value
5,3
the staff wearing braces in the lobby area (with short hair looks like lesbian) she is so rude. from day1 till day3.. we dont like her the owner of the hotel should get rid of this kind pf staff.
Thai M. Familie med små børn Singapore, 7. marts 2015
Wonderful stay

Location, reasonable price & friendly staff
2,3
3rd time choose to stay in Silver resortel, near beach, quiet location , clean room, reasonable price & friendly staff as they remember me as return guest.
Lourdes J. Par Philippines, 6. marts 2015
Near to the sea and city tour

Hospitality and clean
9
Good and relax
Doreen L. Par Philippines, 3. marts 2015
silver resortel

room always clean, near the beach and all amenities, friendly staffs
7,7
Good!
Hwah W. Familie med små børn Malaysia, 20. februar 2015
Deluxe Room

Staff very friendly and helpful, very Clean, 5 mins walk to the beach~
8,3
At first, we chose this hotel based on online review stated that the environment is more quiet than other hotels near Bangla Road but the truth is there is a pub with loudspeakers just opposite the hotel... Overall experience still not bad~^^ Quite statisfied~

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Silver Resortel PhuketSilver Resortel Phuket - StrandSilver Resortel Phuket - ReceptionSilver Resortel Phuket - Hotellet indefraSilver Resortel Phuket - ReceptionSilver Resortel Phuket - Hotellet indefraSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - RestaurantSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - FaciliteterSilver Resortel Phuket - BadeværelseSilver Resortel Phuket - BadeværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - FaciliteterSilver Resortel Phuket - Attraktioner i nærhedenSilver Resortel Phuket - IndgangSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - GæsteværelseSilver Resortel Phuket - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C04