Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Silverland Central Hotel & Spa

14 - 16 Le Lai Street, District 1, District 1 Ben Thanh Marked, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Gæsteværelse Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Gæsteværelse Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Gæsteværelse Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Gæsteværelse Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Gæsteværelse Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Gæsteværelse Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Gæsteværelse Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Gæsteværelse Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Gæsteværelse Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Gæsteværelse Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Gæsteværelse Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Gæsteværelse Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Gæsteværelse Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Gæsteværelse Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Gæsteværelse Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Badeværelse
Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Gæsteværelse Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Hotellet udefra Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Hotellet udefra Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Hotellet udefra Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Restaurant Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Restaurant Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Restaurant Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Restaurant Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Restaurant Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Restaurant Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Restaurant Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Restaurant
Område: District 1 Ben Thanh Marked Antal værelser: 106
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

fra 3029
anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
9,2
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (3029)
Sorter efter:
Lis O. Par Denmark, 17. april 2014
Hyggeligt byhotel

Centralt beliggende, venligt personale og god morgenmad
9
Et hyggeligt byhotel, der er centralt beliggende. Gode værelser, men ikke store. Dejlig morgenmad. Venligt personale. Hyggelig bar/restaurant på taget, hvorfra der er en fantastisk udsigt.
Indberet denne anmeldelse
Jens D. Par Denmark, 31. juli 2013
god beliggenhed

Beliggenhed, standard og god service
8
Som forventet, god service, god mad og shopping lige uden for døren, både kopi og ægte varer
Indberet denne anmeldelse
Stephen H. Par Australia, 3. august 2015
Delux Room with city view

Location - breakfast
9,3
Location is great being only a 2 minute walk to the market. The room with a city view was very nice, over looking the park where there is plenty of action happening. High floor is quiet - we were on the 8th floor. plenty of space and comfortable, we would not have liked the rooms which only have a window facing into the corridor. Breakfast had plenty of variety with attentive staff.
Indberet denne anmeldelse
Stephen H. Par Australia, 1. august 2015
Great play

Location
9,3
Indberet denne anmeldelse
Andrew T. Forretningsrejsende Malaysia, 29. juli 2015
Nice Hotel

Clean Affordable Location
8,3
The hotel location is good very close to the central part of town, where there is a lot of shopping and good food. The hotel room is big enough and clean, The toilet is well equipped, with shampoo and soap and towel . It is well located near to a shopping mall, which is 5-15 min walk away. This is very useful to buy items like water, snack, medicine, etc.
Indberet denne anmeldelse
Lee C. Forretningsrejsende Singapore, 29. juli 2015
Good location only

Location, good service & nice lobby
6
Good except the hotel need to upgrade and replace the mattresses. I was bitten by bed bug perhaps
Indberet denne anmeldelse
Masashi R. Rejsende alene United States of America, 28. juli 2015
Good location

location, clean
8,7
room small but clean, staff friendly, great location
Indberet denne anmeldelse
Prem K. Familie med ældre børn Malaysia, 28. juli 2015
Decent hotel in perfect location

Extremely near to bhen thanh market
8
Indberet denne anmeldelse
Soh K. Forretningsrejsende Singapore, 26. juli 2015
My First Time in Sliverland Central Hotel

1. Location in Ben Thanh Area 2. Staff service 3. Security when hiring Taxi
7
Satisfactory. The only complain I have is the room. I booked a Junior Suite, the area & the setting of the room is very most a deluxe room standard, cannot be called as Jr. Suite. I like the location of the Hotel in Ben Thanh market area. The best thing was the hotel security always help you to call a taxi & recorded down the type of taxi, time & taxi number, I believes is for the safety of the hotel guest : I can only found this practice in few hotel, many 5 stars hotel did not do it. The OMG Skybar has a good night view, music good.
Indberet denne anmeldelse
Jason T. Par Singapore, 26. juli 2015
Best hotel stay

Convenient, best valued and clean
9,3
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Silverland Central Hotel & Spa Ho Chi MinhSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - GæsteværelseSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - GæsteværelseSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - GæsteværelseSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - GæsteværelseSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - GæsteværelseSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - GæsteværelseSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - GæsteværelseSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - GæsteværelseSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - GæsteværelseSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - GæsteværelseSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - GæsteværelseSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - GæsteværelseSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - GæsteværelseSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - GæsteværelseSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - GæsteværelseSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - BadeværelseSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - GæsteværelseSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Hotellet udefraSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Hotellet udefraSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Hotellet udefraSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - RestaurantSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - RestaurantSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - RestaurantSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - RestaurantSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - RestaurantSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - RestaurantSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - RestaurantSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - RestaurantSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - RestaurantSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - RestaurantSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - SpaSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - SpaSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - SpaSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Business CenterSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - MøderumSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - MøderumSilverland Central Hotel & Spa Ho Chi Minh - Hotellet indefra

Kundeanmeldelser - Silverland Central Hotel & Spa, Ho Chi Minh

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B04