eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Silvermine Beach Resort

DD2 Lot 648, Silvermine Bay, Mui Wo, Lantau Island, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Silvermine Beach Resort Hongkong - Spa Silvermine Beach Resort Hongkong - Swimmingpool Silvermine Beach Resort Hongkong - Hotellet udefra Silvermine Beach Resort Hongkong - Hotellet udefra Silvermine Beach Resort Hongkong - Hotellet udefra Silvermine Beach Resort Hongkong - Møderum Silvermine Beach Resort Hongkong - Spa Silvermine Beach Resort Hongkong - Spa Silvermine Beach Resort Hongkong - Rekreative Faciliteter Silvermine Beach Resort Hongkong - Altan/Terrasse Silvermine Beach Resort Hongkong - Restaurant Silvermine Beach Resort Hongkong - Swimmingpool Silvermine Beach Resort Hongkong - Spa Silvermine Beach Resort Hongkong - Gæsteværelse Silvermine Beach Resort Hongkong - Rekreative Faciliteter Silvermine Beach Resort Hongkong - Omgivelser
Silvermine Beach Resort Hongkong - Swimmingpool Silvermine Beach Resort Hongkong - Pub/Lounge Silvermine Beach Resort Hongkong - Reception Silvermine Beach Resort Hongkong - Swimmingpool Silvermine Beach Resort Hongkong - Hotellet udefra Silvermine Beach Resort Hongkong - Badeværelse Silvermine Beach Resort Hongkong - Badeværelse Silvermine Beach Resort Hongkong - Hotellet udefra Silvermine Beach Resort Hongkong - Hotellet udefra Silvermine Beach Resort Hongkong - Altan/Terrasse Silvermine Beach Resort Hongkong - Fitnessrum Silvermine Beach Resort Hongkong - Have
Område: Lantau Island Antal værelser: 128

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,1

baseret på 1709 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
7,7
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
6,8
Værelsets komfort/standard
7,3
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (1709)
Sorter efter:
Jorgen F. Par Denmark, 24. april 2013
Skønt sted, slidt hotel med venligt personale

Beliggenhed, sødt personale, nemt med færgen til Honk Kong by
6,7
Vi nød omgivelserne og den skønne beliggenhed. Personalet var meget behagelige, afslappede og venlige
Mona C. Gruppe Denmark, 14. november 2011
Skønt skønt beliggenhed og betjening

beliggenheden og roen
9,7
Nu er det 2. gang vi er her på hotellet og vi bliver aldrig trætte af at sidde på verandaen, vi nyde stilheden og udsigten. Betjeningen på hotellet er i top. Super betjening også i receptionen. Vi vender helt sikkert tilbage 3. gang.
Rogel R. Par Philippines, 24. januar 2015
Indefferent Staff

Enough value for money, near to the place of my interest and Ferry Terminal
4,7
Overall is good despite the Hotel's receiption and restaurant staff who I believe needs improvement in proper dealing with the Guest regardless of their nationality.
Jens -. Forretningsrejsende Germany, 10. januar 2015
good

123
6,3
Noor K. Par Hong Kong, 10. januar 2015
Good

I like the view. View is awesome.
7,7
My stay was great. I like it
Kate L. Rejsende alene Australia, 30. december 2014
great location but facility requires update

location
6
More of a holiday camp facility. Requires updating and re-furbishment
Hing K. Rejsende alene Hong Kong, 28. december 2014
no

no
5,7
Anirban R. Familie med små børn India, 27. december 2014
Could do better

Location and Food
7,3
Except for food and location, nothing works. The electrc kettle in our room was full of grime; yes, grime! The TV was not working and they promised and engineer who never arrived, dining hall was crowded and the staff were simply unable to manage the chaos. Rooms have thin walls, and we could hear our neighbours long into the night...the list goes on!
Kathleen K. Par United States of America, 21. december 2014
mrs

Not many people around..breakfast included
5,3
Staff was nice. We loved the location. It was close enough to Hong Kong but still had a relaxing beach feeling. But the hotel is poorly maintained. Many things broken and old.
Chi C. Par China, 21. december 2014
Old & Worn Out

View, Location
6,7
No Free Wifi in Room or lobby, Front Desk Staff not friendly, No Escalator, Location is Good, Wonderful Sea View, Close to Beach,

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Silvermine Beach Resort HongkongSilvermine Beach Resort Hongkong - SpaSilvermine Beach Resort Hongkong - SwimmingpoolSilvermine Beach Resort Hongkong - Hotellet udefraSilvermine Beach Resort Hongkong - Hotellet udefraSilvermine Beach Resort Hongkong - Hotellet udefraSilvermine Beach Resort Hongkong - MøderumSilvermine Beach Resort Hongkong - SpaSilvermine Beach Resort Hongkong - SpaSilvermine Beach Resort Hongkong - Rekreative FaciliteterSilvermine Beach Resort Hongkong - Altan/TerrasseSilvermine Beach Resort Hongkong - RestaurantSilvermine Beach Resort Hongkong - SwimmingpoolSilvermine Beach Resort Hongkong - SpaSilvermine Beach Resort Hongkong - GæsteværelseSilvermine Beach Resort Hongkong - Rekreative FaciliteterSilvermine Beach Resort Hongkong - OmgivelserSilvermine Beach Resort Hongkong - SwimmingpoolSilvermine Beach Resort Hongkong - Pub/LoungeSilvermine Beach Resort Hongkong - ReceptionSilvermine Beach Resort Hongkong - SwimmingpoolSilvermine Beach Resort Hongkong - Hotellet udefraSilvermine Beach Resort Hongkong - BadeværelseSilvermine Beach Resort Hongkong - BadeværelseSilvermine Beach Resort Hongkong - Hotellet udefraSilvermine Beach Resort Hongkong - Hotellet udefraSilvermine Beach Resort Hongkong - Altan/TerrasseSilvermine Beach Resort Hongkong - FitnessrumSilvermine Beach Resort Hongkong - HaveSilvermine Beach Resort Hongkong - HaveSilvermine Beach Resort Hongkong - Kaffebar/CaféSilvermine Beach Resort Hongkong - LobbySilvermine Beach Resort Hongkong - OmgivelserSilvermine Beach Resort Hongkong - OmgivelserSilvermine Beach Resort Hongkong - OmgivelserSilvermine Beach Resort Hongkong - LobbySilvermine Beach Resort Hongkong - SwimmingpoolSilvermine Beach Resort Hongkong - OmgivelserSilvermine Beach Resort Hongkong - LobbySilvermine Beach Resort Hongkong - OmgivelserSilvermine Beach Resort Hongkong - Mad og drikkeSilvermine Beach Resort Hongkong - Kaffebar/CaféSilvermine Beach Resort Hongkong - MøderumSilvermine Beach Resort Hongkong - Lobby


AS-AGWEB-3C08