Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Sintra Hotel

Avenida de D. Joao IV, Macau City, Macao (Se kort)

Book nu!

Sintra Hotel Macao - Gæsteværelse Sintra Hotel Macao - Gæsteværelse Sintra Hotel Macao - Badeværelse Sintra Hotel Macao - Badeværelse Sintra Hotel Macao - Gæsteværelse Sintra Hotel Macao - Gæsteværelse Sintra Hotel Macao - Gæsteværelse Sintra Hotel Macao - Gæsteværelse Sintra Hotel Macao - Gæsteværelse Sintra Hotel Macao - Gæsteværelse Sintra Hotel Macao - Gæsteværelse Sintra Hotel Macao - Gæsteværelse Sintra Hotel Macao - Gæsteværelse Sintra Hotel Macao - Badeværelse Sintra Hotel Macao - Gæsteværelse Sintra Hotel Macao - Gæsteværelse
Sintra Hotel Macao - Gæsteværelse Sintra Hotel Macao - Badeværelse Sintra Hotel Macao - Gæsteværelse Sintra Hotel Macao - Gæsteværelse Sintra Hotel Macao - Badeværelse Sintra Hotel Macao - Hotellet indefra Sintra Hotel Macao - Restaurant Sintra Hotel Macao - Lobby Sintra Hotel Macao - Pub/Lounge Sintra Hotel Macao - Hotellet udefra Sintra Hotel Macao - Attraktioner i nærheden Sintra Hotel Macao - Attraktioner i nærheden
Område: Macau City Antal værelser: 240
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

fra 5033
anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (5033)
Sorter efter:
Veronica N. Familie med ældre børn Indonesia, 22. juli 2015
Good location and good service

Good service and good location
8,7
Overall good
Hong G. Rejsende alene Malaysia, 21. juli 2015
Value and location

Value, location and the breakfast buffet
9
I have always loved Sintra Hotel due to the strategic location, which is very near to all the places I visit frequently. The room is very comfortable and clean. It's not the cheapest but it's value for money for everything that they offer. Spare some time to try out their breakfast buffet, which is quite good and opens until 11am!
Billy L. Par South Africa, 20. juli 2015
Hotel in a central location

good location clean room efficient staff
8,7
We had a very pleasant stay. The hotel room is very dated looking but in good condition. I think it is expensive for a 3 star hotel
Rifin H. Familie med små børn Indonesia, 17. juli 2015
best location for money value

location location location
8,3
Excellence
Ng K. Familie med små børn Singapore, 9. juli 2015
hotel sintra

location, room size
8
one of the cheaper hotel, haha! big room with big beds... super single bed can slp me and my mum. so save $ to book a big room lo. always stay in sintra during my visits to macau. walking distance to wynn/mgm/grand lisbona and senado square area. wifi abit unstable.
Leung K. Forretningsrejsende Hong Kong, 8. juli 2015
Great location

Location, value for money, clean
8,3
Shih K. Gruppe Taiwan, 3. juli 2015
Good location, clean, spacious, comfortable

Easy check in, no smoke smell, good staff service
8,3
Renovated, but, the WIFI can be better, in the room is OK, when out in lobby where it is supposed be the strongest of signal, it is not. Need to improve that.
Fo F. Familie med små børn Indonesia, 17. juni 2015
Great location

Location, transport...that's all....
6
Shan T. Par Indonesia, 10. juni 2015
Good

location & clean
7,3
- Room is clean - location is in middle of the town - good service - couldn't connect wifi in room
Ng Y. Forretningsrejsende Hong Kong, 10. juni 2015
Value for money

Convenient location, fair room & service
8

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Sintra Hotel MacaoSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - BadeværelseSintra Hotel Macao - BadeværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - BadeværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - BadeværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - BadeværelseSintra Hotel Macao - Hotellet indefraSintra Hotel Macao - RestaurantSintra Hotel Macao - LobbySintra Hotel Macao - Pub/LoungeSintra Hotel Macao - Hotellet udefraSintra Hotel Macao - Attraktioner i nærhedenSintra Hotel Macao - Attraktioner i nærhedenSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - BadeværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - Hotellet udefraSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - LobbySintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - BadeværelseSintra Hotel Macao - BadeværelseSintra Hotel Macao - Hotellet indefraSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - GæsteværelseSintra Hotel Macao - Lobby


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02