Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel

CCP Complex, Roxas Boulevard Pasay, Manila Bay, Manila, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Philippine Plaza Hotel
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet udefra Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dansesal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet udefra Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet udefra Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet udefra Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Swimmingpool Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Møderum Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Møderum Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet indefra Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet indefra Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet indefra Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet udefra
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Golfbane Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Lobby Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Swimmingpool Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kaffebar/Café
Område: Manila Bay Antal værelser: 609

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 2387 anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,2
Personalet
8,5
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
8,4
Alle anmeldelser (2387)
Sorter efter:
Stig S. Par Denmark, 20. december 2013
meget luxuøisk, afslappet.næsten for meget service

lobbyen, resturanten, beligenheden.
9,7
Godt ophold, man bliver vartet meget op.Eksempelvis havde jeg min egen Pool butler.
Kim J. Par Denmark, 10. juni 2012
Rigtig godt hotel, med en dejlig suite

Fantastisk service og god beliggenhed
9,3
God modtagelse og hurtig check-inn, service helt i top, gode muligheder for varieret restaurant besøg, tæt på Mall of Asia.
Tip om Restaurant: Hotellets barbecue aften hver Fredag og Lørdag er rigtig god, og deres sportsbar med god service og et meget stort udvalg af drinks
Richard H. Par United States of America, 21. maj 2015
Great stay! Staff is wonderful and food is great

Staff, food, facility
10
great
Miranda J. Forretningsrejsende Philippines, 18. maj 2015
fantastic!

food is great! hotel is so clean.
2,7
Claudine M. Familie med små børn Philippines, 17. maj 2015
Great

Location, pool, staff
7,7
We had an enjoyable stay and we'll be back.
Mark A. Rejsende alene Philippines, 11. maj 2015
World class experience

Food, location, and amenities were great! I liked it!
9,3
Food, location, amenities are beyond amazing. My only comment is that when I upgraded to include breakfast, snacks and cocktails, the records were not updated. So the attending staff had to confirm with the Club Lounge, Millisme. Maybe next time records in the front desk should be synced with records in the club lounge.
Jan T. Familie med ældre børn Philippines, 10. maj 2015
Not worth it!

Location; Hotel restaurant (Spiral); Amenities
7,3
Considering the price, there are better hotel options. Our room was quite small and outdated. Also, the entire hotel had a bustling ambiance.
Lynette G. Familie med små børn Philippines, 7. maj 2015
pleasant stay at this 5star hotel

my kids loved the pool. I loved the walkway/jogging path near the seawall plus tue food was exquisite.
8,7
Hannabeth B. Familie med små børn Philippines, 7. maj 2015
A superb staycation for the whole family

Service, Interior, Value for money
8,7
I can rate our stay as excellent! From the time we enter until we bid our farewells to the hotel was absolutely exquisite! Sofitel definitely knows how to let every guests feel special. Will definitely go back and leave good comments to our friends and families. Good job!
Nhia V. Familie med små børn United States of America, 5. maj 2015
awesome hotel

food, pool, great staff
9,7
Loved the hotel it was a very nice place to stay and the breakfast was awesome. Nice pool and good Internet connection. Spent alittle more money than what I expected. A little pricey would recommend booking room with breakfast.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet udefraSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet udefraSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DansesalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet udefraSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet udefraSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet udefraSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SwimmingpoolSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøderumSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøderumSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet indefraSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet indefraSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GæsteværelseSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GæsteværelseSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet indefraSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet udefraSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GæsteværelseSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GæsteværelseSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GolfbaneSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GæsteværelseSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LobbySofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SwimmingpoolSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GæsteværelseSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kaffebar/CaféSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - FitnessrumSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - UdsigtSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - FaciliteterSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LegepladsSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Rekreative FaciliteterSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - FitnessrumSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BørneklubSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GæsteværelseSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DansesalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LuksusloungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøderumSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøderumSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DansesalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LuksusloungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kaffebar/CaféSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøderumSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøderumSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/Lounge


AS-AGWEB-3A03