eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel

CCP Complex, Roxas Boulevard Pasay, Manila Bay, Manila, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Philippine Plaza Hotel
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet udefra Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Have Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dansesal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kaffebar/Café Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fitnessrum Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Udsigt Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Faciliteter Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Buffet Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Legeplads
Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Rekreative Faciliteter Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Fitnessrum Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Børneklub Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Gæsteværelse Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Dansesal Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Spa Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/Lounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Restaurant Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Luksuslounge Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Møderum Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Møderum
Område: Manila Bay Antal værelser: 609

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 2367 anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,2
Personalet
8,5
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
8,4
Alle anmeldelser (2367)
Sorter efter:
Stig S. Par Denmark, 20. december 2013
meget luxuøisk, afslappet.næsten for meget service

lobbyen, resturanten, beligenheden.
9,7
Godt ophold, man bliver vartet meget op.Eksempelvis havde jeg min egen Pool butler.
Kim J. Par Denmark, 10. juni 2012
Rigtig godt hotel, med en dejlig suite

Fantastisk service og god beliggenhed
9,3
God modtagelse og hurtig check-inn, service helt i top, gode muligheder for varieret restaurant besøg, tæt på Mall of Asia.
Tip om Restaurant: Hotellets barbecue aften hver Fredag og Lørdag er rigtig god, og deres sportsbar med god service og et meget stort udvalg af drinks
Wilbur L. Familie med små børn United States of America, 3. maj 2015
Our daughter loved it!

Gymboree, club benefits, bed.
8,3
Leomel R. Par Philippines, 3. maj 2015
Cozy

accessible, cozy at the sea side but not with affordable food
7,3
The hotel is accessible for my intended purpose. However, the food was so expensive that we really have to go out and eat. If there should only be alternative options within the Hotel premises for budgetary meal, then it should be okay. We requested for toiletries on the 2nd day and it was incomplete, you really have to enumerate your exact requirement on toiletries before they can provide. The exhaust fan and refrigerator are not functioning fully well. The smell of the comfort room can be smelled inside the room. The refrigerator is already at maximum level but it's not so cool.
Johana S. Familie med små børn Philippines, 2. maj 2015
luxury hotel

food, ambience, staff
8,7
stayed at standard twin room with city view. suggest you get room with ocean view, that would be amazing. great amenities for kids (gymboree, kids villa, pool). great buffet breakfast. the ambience is amazing, beside the bay.
Maria C. Par Philippines, 30. april 2015
it was good but the room was very warm.

swimming pool, food and staff
7
It was all good except for our room it was very warm. Me and my kid woke up sweating.
Antonio V. Par United States of America, 26. april 2015
Cozy extraordinaire

Cleanliness service class
9,7
Enjoyable, comfortable, at home and well pampered
Jesus C. Familie med ældre børn United States of America, 26. april 2015
summer vacation

staff... security...... elegance
9,7
We the best tome and comfort.... the staff are very professional. The success and the ratings of this hotel are the outcomes of the staff's performances... I am giving this one a 10 , being the best I. Asia..
Rose A. Familie med små børn Philippines, 25. april 2015
great vacation

the pool is nice; the room service for our simple dinner; the whole place is grand
10
it is a dream hotel
Kristine A. Rejsende alene Philippines, 23. april 2015
Excellent! I love my stay there!

Spirals, good parking, club millesime
9
Superb!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Sofitel Philippine Plaza Manila Hotel ManilaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Hotellet udefraSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GæsteværelseSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - HaveSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DansesalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kaffebar/CaféSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - FitnessrumSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - UdsigtSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - FaciliteterSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LegepladsSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Rekreative FaciliteterSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - FitnessrumSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BørneklubSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - GæsteværelseSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DansesalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - SpaSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/LoungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LuksusloungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøderumSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøderumSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - DansesalSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - LuksusloungeSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Kaffebar/CaféSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøderumSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - RestaurantSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - MøderumSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - BuffetSofitel Philippine Plaza Manila Hotel Manila - Pub/Lounge


AS-AGWEB-3C05