Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence

8A, Nguyen Binh Khiem Street, District 1, District 1 Notre Dame Katedral, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Fitnessrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Swimmingpool Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Fitnessrum Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Rekreative Faciliteter Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Faciliteter Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Område: District 1 Notre Dame Katedral Antal værelser: 165
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 707 anmeldelser

Værdi for pengene
8,4
Beliggenhed
7,6
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,5
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (707)
Sorter efter:
Joakim D. Familie med små børn Denmark, 18. marts 2015
Value for money

Pris plads pool
8,3
Nis H. Rejsende alene Denmark, 2. februar 2015
Rar atmosfære

Godt hotel med venligt personale som kun er synligt når du har brug for dem
9,7
Finn R. Gruppe Denmark, 19. marts 2014
god plads i lejligheden

god plads, gode senge, minimarked
7
Ved ankomst måtte vi nøjes med 2 3,værelseslejl. selvom vi havde bestilt og betalt en 4-værelseslejl. Næste dag gik så med at flytte.
Ingrid V. Familie med ældre børn Netherlands, 5. juni 2013
Dejligt sted

Ren, god værdi for pengene, dejlig pool
8,3
Vi havde et 3 værelses lejlighed, med masser af plads. Megeg rent. Der er en dejlig stor pool. Lige udenfor hotellet er der ikke mange restauranter eller massage, men man kan godt gå fra hotellet til midtby eller tage en taksi til cirka 10-15 kr. Der er et stort bygge projekt ved siden af hotellet, men det generede ikke os. Vi var for de meste væk om dagen.
Chonghyun K. Gruppe United States of America, 17. maj 2015
Need better staffing

Clean room, good location and value for money.
6,7
Two years ago, we stayed at the same Somerset and had a good impression. So we came back. This time, we nearly argued with staffs. We really hope for better staff training to maintain good hotel.
Pek K. Forretningsrejsende Singapore, 14. maj 2015
Awesome Stay

Big Rooms, Clean & Good facilicites
8,7
Almost everything comes in handy like a home with all necessary equipments needed in the apartment.
Joanne C. Par Singapore, 10. maj 2015
nice stay!

spacious room, polite staffs and reasonable
7,3
Great! Its not really near the attractions. We took a taxi to Post office for about 32K Dong. However taxi is very convenient as there is a reliable Vinasun agent at the hotel. Breakfast variety was limited. We like the room. Spacious and clean.
Hoi N. Forretningsrejsende Singapore, 8. maj 2015
Aged furnishing

Environment, safety and helpful staff
7
I was allocated the block which was not renovated like the others. Everything is aged in the aparment including the pillows which are very uncomfortable.
Yaorong C. Gruppe Singapore, 5. maj 2015
Wonder stay

Cleanliness, comfort, good service
9
Booked 2 three-bedroom apartments for 5 nights as a group of 10 travellers. Apartment was kept in immaculate condition, rooms and living room were spacious, and best thing was the 3 toilets with showers! Would definitely go back given the chance.
Ian N. Gruppe United States of America, 3. maj 2015
Amazing value

Value, location, comfort
9,7
Stayed in a 3 bedroom apartment that was fantastic. Huge, comfortable, clean and quiet. A great location and wonderful staff. A really amazing value. Look forward to staying again.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi MinhSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - FitnessrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - SwimmingpoolSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - FitnessrumSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Rekreative FaciliteterSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - FaciliteterSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - GæsteværelseSomerset Ho Chi Minh City Serviced Residence Ho Chi Minh - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Somerset Ho Chi Minh City Serviced Residence, Ho Chi Minh

AS-AGWEB-3A03