Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Somerset West Lake Serviced Residences

No.254 D Thuy Khue, Tay Ho District, Ba Dinh, Hanoi, Vietnam

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 341 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
7,1
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
6,2
Alle anmeldelser (341)
Sortér efter:
Christian H. Familie med små børn Denmark, 22. januar 2013
Store værelser, godt internet og god rengøring

Lækker pool og tip top fitness
8,3
Super service i receptionen, men irriterende at man skal betale for rengøringen, når man tror at alt er betalt, ved bestillingen igennem Agoda
Tip om Hoteldetaljer: Vær sikker på, hvad du har betalt for inden bestillingen hos Agoda
Indberet denne anmeldelse
Christian H. Familie med små børn Denmark, 19. januar 2013
Kæmpe rum og rigtig god service i receptionen

Hjælpsomt personale
8
Hotellet er fint og godt, men det undrer mig at jeg skal betale for rengøringen, ligemeget om man ønsker rengøring eller ej..,? Dejligt med vaskemaskine i lejligheden
Tip: Vær sikker på, hvad du charges for, for ellers kan det blive dyrt
Indberet denne anmeldelse
Ederick W. Forretningsrejsende Hong Kong, 13. maj 2016
Nice Service, Old hotel
5
Excellent staff gives you back home feeling. But the hotel is a little too old, breakfast not very good, Location not very good. C/P value just so so.
Indberet denne anmeldelse
Ming K. Forretningsrejsende Malaysia, 4. maj 2016
Alex Lee
5,3
Overall excellent.
Indberet denne anmeldelse
Thi H. Familie med små børn Vietnam, 1. maj 2016
So so
4
Room is old. The bathroom's door was not working well
Indberet denne anmeldelse
Donguk S. Forretningsrejsende South Korea, 17. april 2016
Red invoice
1,7
Difficult bcz not issue red inv
Indberet denne anmeldelse
Nakamura Y. Rejsende alene Japan, 26. marts 2016
Insufficient maintenance
5,3
Washing machine had trouble in my room. I had to change my room in the night. Please check carefully in advance.
Indberet denne anmeldelse
Tung D. Par Vietnam, 24. marts 2016
Great

Position, view, asmostphere
7,3
The stay are great!
Indberet denne anmeldelse
Gaon L. Par South Korea, 20. marts 2016
Very Comfortable and quite

room, staff, ambience
9,3
Very nice and comfortable
Indberet denne anmeldelse
Yoon J. Forretningsrejsende South Korea, 24. februar 2016
good

good
8
good location. kindly service.
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Somerset West Lake Serviced Residences HanoiSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Hotellet udefraSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - BadeværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - BadeværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - KøkkenSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - BadeværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - FitnessrumSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - KøkkenSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - LegepladsSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - BadeværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - KøkkenSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - KøkkenSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - BadeværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - HaveSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - KøkkenSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Badeværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C02