eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Somerset West Lake Serviced Residences

No.254 D Thuy Khue, Tay Ho District, Tay Ho Distrikt - Vestlige Sø / Nghi Tam, Hanoi, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Fitnessrum Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Restaurant Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Suite Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Udsigt Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Udsigt Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gæsteværelse Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gæsteværelse Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Fitnessrum Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gæsteværelse Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gæsteværelse Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gæsteværelse Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gæsteværelse Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gæsteværelse Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Legeplads Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gæsteværelse Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Udsigt
Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Swimmingpool Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Indgang Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Indgang Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Hotellet udefra Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Lobby Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Restaurant Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Lobby Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Hotellet indefra Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Restaurant Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Have Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Lobby Somerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Have
Område: Tay Ho Distrikt - Vestlige Sø / Nghi Tam Antal værelser: 90
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

baseret på 292 anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
7,0
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (292)
Sorter efter:
Christian H. Familie med små børn Denmark, 22. januar 2013
Store værelser, godt internet og god rengøring

Lækker pool og tip top fitness
8,3
Super service i receptionen, men irriterende at man skal betale for rengøringen, når man tror at alt er betalt, ved bestillingen igennem Agoda
Tip om Hoteldetaljer: Vær sikker på, hvad du har betalt for inden bestillingen hos Agoda
Christian H. Familie med små børn Denmark, 19. januar 2013
Kæmpe rum og rigtig god service i receptionen

Hjælpsomt personale
8
Hotellet er fint og godt, men det undrer mig at jeg skal betale for rengøringen, ligemeget om man ønsker rengøring eller ej..,? Dejligt med vaskemaskine i lejligheden
Tip: Vær sikker på, hvad du charges for, for ellers kan det blive dyrt
Eng K. Par Singapore, 6. april 2015
Relax and comfortable stay in Hanoi

English spoken, friendly staff and clean enviroment
7
Yu Y. Forretningsrejsende China, 17. marts 2015
Good

Location, view
9,3
Seongsoo H. Familie med små børn South Korea, 9. marts 2015
its good condition but breakfast

cozy and kind staff. near west lake.
8,7
Good staff service with fine swimming pool.
Thanh H. Par Vietnam, 9. februar 2015
Good

Quite, clean and private
7,3
Happy
Bernard G. Familie med ældre børn Malaysia, 2. januar 2015
Space

Comfortable, spacious, good service
8,7
We have enjoyed the tranquillity, the space and the excellent service. We expected a better view and a more tranquil evironament.. Over all we loved it!
Koh A. Par Singapore, 1. januar 2015
Nice view

Cooking
7,7
Edward B. Par United Kingdom, 28. december 2014
Poor Service

Good Location
6,7
I was disappointed with my staff this time. It has been good in previous trips but there were so many things in the room that went wrong and I didnt get any help from the staff. I asked them to speak to the duty manager but (if asked) wasnt willing to speak to me. I hope it is better next time if i should stay.
Raymond T. Forretningsrejsende Singapore, 23. november 2014
Comfort Stay

Location, View and cleaniness
8
Stay there for 3 days. Was upgraded to 2 bedroom apartment with breakfast. The room given was facing the west lake. The view was nice. Room is quite big with a king size bed and toilet was equipped with bath tub. From the hotel to Old Quarter takes abt 15 to 20 mins. Nevertheless it was a great stay there. Will come back again!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Somerset West Lake Serviced Residences HanoiSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - FitnessrumSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - RestaurantSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - SuiteSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - UdsigtSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - UdsigtSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - FitnessrumSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - LegepladsSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - UdsigtSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - SwimmingpoolSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - IndgangSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - IndgangSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Hotellet udefraSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - LobbySomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - RestaurantSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - LobbySomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Hotellet indefraSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - RestaurantSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - HaveSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - LobbySomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - HaveSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - FitnessrumSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - GæsteværelseSomerset West Lake Serviced Residences Hanoi - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C04