Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Suly Resort & Spa

Jalan Cok Rai Pudak Br. Yangloni, Peliatan, Ubud, Bali, Indonesien 80571

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 495 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
6,8
Personalet
7,8
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
6,7
Alle anmeldelser (495)
Sortér efter:
Siri A. Gruppe Denmark, 7. januar 2015
Saa lukserioest (isaer ift. pengene)

Service, vaerelset & den soede stemning
8,7
Vi havde et saa utroligt dejligt ophold! Kan virkelig ikke anbefale det nok - vil uden tvivl vende tilbage hertil (hvis jeg skulle vaere saa heldig at komme til Ubud igen)! Selve standarten paa hotellet/resortet er meget hoej, ikke mindst i betragtning af hvad du giver. Servicen er sublim, og det giver en saa fin og soed stemning at mange/de fleste (fra personalet) er unge (og ikke mindst soede og imoedekommende) mennesker fra high school 5 meter fra resortet! Det ENESTE minus er restauranten, hvor maden langt fra er paa samme niveau som resten af resortet og servisen. Den er uinteressant, og desvaerre er der meget faa andre spisemuligheder i naerheden.
Indberet denne anmeldelse
Martin H. Par Denmark, 20. juni 2011
Klassisk Bali stil med rigtig god service

Eksotisk stil, mange fine detaljer og statuer, god service
8,3
Vi var med til åbning af restaurant, så der er nu ny restaurantør.
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Hotellet ligger lidt syd for Ubud med mulighed for at se træskærer værksteder mm. Der er dog lidt langt at gå til Ubud, men hotellet har en bus service
Indberet denne anmeldelse
Carol V. Rejsende alene New Zealand, 28. april 2016
Poor timing
4
This place has potential but our visit coincided with green pool no one available for massage. Very poor selection of food. Booked meditation class which was canceled. The afternoon yoga was fabulous
Indberet denne anmeldelse
Aroha T. Par New Zealand, 8. april 2016
Beautiful surroundings
6,7
I returned to Suly because it is peaceful and it is a huge resort with space and lush green views. You can really be by yourself and have privacy. I laso love the fact that I am helping young people study, most of the staff a under priviledged youth who come to study hospitality. The rooms in the new building are much better. The service was grwat even though facilities are "limited". Two gripes: there was no tequila or rum so we had some odd cocktails. On the first night our toilet wasnt working but we were quickly given a new room. Great value
Indberet denne anmeldelse
Sooyi Y. Par Malaysia, 5. januar 2016
good stay

environment, nice room and staff
7
Very satisfied. Will stay again if visit ubud.
Indberet denne anmeldelse
Sooyi Y. Par Malaysia, 3. januar 2016
Nice and relax

environment, view, cozy room
7,3
Good. Very satisfied.
Indberet denne anmeldelse
Mareesa C. Rejsende alene Thailand, 11. november 2015
old and worn out

quiet and peaceful
5,3
the resort is old and dirty! do not upgrade for field rice view.
Indberet denne anmeldelse
Doni I. Forretningsrejsende Indonesia, 4. november 2015
good hotel and cheep price

good location good price good view
7,7
Indberet denne anmeldelse
Igor B. Rejsende alene Czech Republic, 2. november 2015
Overall pleasant stay

Staff, food, location
8
Very helpfull staff. Hotel condition is average, but clean. Location is great.
Indberet denne anmeldelse
Agustina S. Par Indonesia, 26. oktober 2015
Perfect place to stay

The staff, the paddy field view
8,3
Perfect for someone looking for quite and peacefull place to stay ..
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Suly Resort & Spa BaliSuly Resort & Spa Bali - SwimmingpoolSuly Resort & Spa Bali - Pub/LoungeSuly Resort & Spa Bali - Rekreative FaciliteterSuly Resort & Spa Bali - ReceptionSuly Resort & Spa Bali - SwimmingpoolSuly Resort & Spa Bali - FaciliteterSuly Resort & Spa Bali - FaciliteterSuly Resort & Spa Bali - OmgivelserSuly Resort & Spa Bali - SwimmingpoolSuly Resort & Spa Bali - LobbySuly Resort & Spa Bali - SwimmingpoolSuly Resort & Spa Bali - LobbySuly Resort & Spa Bali - FaciliteterSuly Resort & Spa Bali - OmgivelserSuly Resort & Spa Bali - Rekreative FaciliteterSuly Resort & Spa Bali - Rekreative FaciliteterSuly Resort & Spa Bali - Rekreative FaciliteterSuly Resort & Spa Bali - Hotellet udefraSuly Resort & Spa Bali - Hotellet indefraSuly Resort & Spa Bali - OmgivelserSuly Resort & Spa Bali - RestaurantSuly Resort & Spa Bali - OmgivelserSuly Resort & Spa Bali - OmgivelserSuly Resort & Spa Bali - Rekreative Faciliteter


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A04