eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Surabaya Plaza Hotel

Jl. Pemuda No 31-37, Surabaya Center, Surabaya, Indonesien (Se kort)

Book nu!

Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Suite Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Suite Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Suite Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Fitnessrum Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Swimmingpool Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Swimmingpool Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Kaffebar/Café Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Restaurant Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Kaffebar/Café Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Restaurant Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Restaurant Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Restaurant Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Møderum Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Møderum Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Business Center Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Spa
Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Spa Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Gæsteværelse Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Gæsteværelse Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Badeværelse Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Lobby Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Gæsteværelse Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Gæsteværelse Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Gæsteværelse Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Gæsteværelse Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Gæsteværelse Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Badeværelse Surabaya Plaza Hotel Surabaya - Suite
Område: Surabaya Center Antal værelser: 210
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 394 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,2
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,5
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (394)
Sorter efter:
Teddy B. Familie med små børn Denmark, 11. april 2013
God oplevelse. Køleskab til minibar var tomt

Beliggenhed standard personale
9
Det var skuffende, at jeg måtte deponere 100 dollars til sikkedhed, særlig når man konstaterer at minibar er tom.
Tina H. Par Denmark, 19. september 2008
Flot og lækkert

Central placering, høj standart
9,3
Meget fint byhotel - som dog mangler en lækker pool. Den pool der kan benyttes - er offentlig - og vi fik desværre dårlig mave af at benytte den. Hotellet er super dejligt bortset fra det .- alt andet er fint....
Felix B. Par Indonesia, 10. september 2014
Good Stay

Clean, good service, comfort room
8
Ananda D. Familie med små børn Indonesia, 3. august 2014
Nice place to stay

Location, staff performance,cleanliness
8
Lee K. Forretningsrejsende Singapore, 11. juli 2014
Comfortable & Cleanliness Stay

Good variety of breakfast, Easy access to shopping mall, Friendly staff
8,3
Comfortable stay in an city hotel. Easily access to shopping mall.
Edi P. Familie med ældre børn Indonesia, 7. juli 2014
very nice place

location, price, and easy to catch
8
very nice hotel
Subramaniam N. Rejsende alene Malaysia, 28. juni 2014
worth for my stay

clean good location
8
great really enjoyed my stay
Sani S. Forretningsrejsende Indonesia, 21. juni 2014
Clean and Central Location with Green Environment

Clean, Nice Staff and Affortable
7,7
Nice and Clean Hotel.
Riana S. Familie med små børn Indonesia, 27. april 2014
Surabaya Plaza Hotel

fast chek in and chek out
2,7
Bad...bad...bad..im not recomend..
Normah I. Par Singapore, 27. april 2014
Toilet need major upgrade and WIFI Super slow

Location and Staff only
6,3
Could be better as we were disturb from our sleep at 6am just to reconfirm our airport transfer which was arranged for 5.30pm. Where they shld do it the day before but not at 6am in the morning. Once again concierge call us at 6.20am to reconfirm on the transfer. We ask for late check-out due to insufficient rest as we were disturbed early in the morning but the MOD turn our request and ask us to pay 20% room charge for late check-out. Not a good way for guest recovery and to expect us to return back to the venue?

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Surabaya Plaza Hotel SurabayaSurabaya Plaza Hotel Surabaya - SuiteSurabaya Plaza Hotel Surabaya - SuiteSurabaya Plaza Hotel Surabaya - SuiteSurabaya Plaza Hotel Surabaya - FitnessrumSurabaya Plaza Hotel Surabaya - SwimmingpoolSurabaya Plaza Hotel Surabaya - SwimmingpoolSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Kaffebar/CaféSurabaya Plaza Hotel Surabaya - RestaurantSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Kaffebar/CaféSurabaya Plaza Hotel Surabaya - RestaurantSurabaya Plaza Hotel Surabaya - RestaurantSurabaya Plaza Hotel Surabaya - RestaurantSurabaya Plaza Hotel Surabaya - MøderumSurabaya Plaza Hotel Surabaya - MøderumSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Business CenterSurabaya Plaza Hotel Surabaya - SpaSurabaya Plaza Hotel Surabaya - SpaSurabaya Plaza Hotel Surabaya - GæsteværelseSurabaya Plaza Hotel Surabaya - GæsteværelseSurabaya Plaza Hotel Surabaya - BadeværelseSurabaya Plaza Hotel Surabaya - LobbySurabaya Plaza Hotel Surabaya - GæsteværelseSurabaya Plaza Hotel Surabaya - GæsteværelseSurabaya Plaza Hotel Surabaya - GæsteværelseSurabaya Plaza Hotel Surabaya - GæsteværelseSurabaya Plaza Hotel Surabaya - GæsteværelseSurabaya Plaza Hotel Surabaya - BadeværelseSurabaya Plaza Hotel Surabaya - Suite


AS-AGWEB-3C04